Gå til innhold

NetCom med svindyr iPhone-forsikring


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er faktisk billigere å "reparere" en fuktskadet iPhone enn f eks en dyr HTC eller Sony Ericsson. Har man kjøpt telefonen gjennom Telenor får man tilbud om en erstatningstelefon/swap (i praksis en ny telefon) hvis telefonen er fuktskadet, eller har knust display for den saks skyld. Sist jeg sjekka er det ingen andre som tilbyr noe lignende ;) Fuktskader man en annen telefon får man ingenting, og må kjøpe ny telefon til full pris.

 

Og erstatningsenheten koster ca 1800 kr inkl mva. Ingen dårlig deal, spør du meg!

Lenke til kommentar

En Swap er da absolutt ikke å anbefale. Dette er ikke i praksis en ny telefon, men en telefon du ikke vet noe om hvordan er brukt tidligere eller hvor gammelt produktet er. Swap er noe som brukes utenfor norges grenser, men i Norge har vi heldigvis en meget god forbrukerkjøpslov som sier at en ikke trenger å godta ett swap-prudukt da dette kan gi brukeren ett dårligere produkt enn det opprinnelige. Har selv ført sak på dette ved en reklamasjon på en PS3. Godta aldri en swap da dette er en billig løsning fra produsenten.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Om man får tilbudt swap på en iphone, er det en helt ny telefon. Altså en fabrikkny enhet uten eske. Alt annet er tøv til deg over. Når det gjelder swap så tilbyr netcom også dette. Priser avhenger selvfølgelig av hvilken modell det er snakk om. Ingen dekker fuktskader på garanti, ingen. Ang reklamasjon gjelder dette fabrikkfeil, uansett når de oppstår så lenge det er innen 5år siden tlf ble kjøpt. Til forfatter: Greit å ta med i beregningen hva som dekkes av misbruk. Blir du frastjålet telefonen uten forsikring, og tyven bruker simkortet f.eks i utlandet kan det bli dyrt. Da står du på bar bakke med en regning på 24000.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...