Gå til innhold

DC Universe Online


Anbefalte innlegg

Anbefaler folk å teste ut dette spillet. Hadde lansering igår og er et superhelt MMO basert på DC Universe verdenen.

Spillet skiller seg veldig fra andre MMO da alt du gjør foregår i sanntid og er fysikkbasert.

Du slåss med musen og kan gjøre en hel rekke kombinasjoner etterhvert som du levler. Du kan også dodge unna angrep samt aktivt blokkere for å forsvare deg.

Quests har voice acting og alt foregår i store åpne verdener. Det er kun instanser der du kjøper deg ting eller spesielle oppdrag. Ellers er det åpne omgivelser med full PVP :) (Sålenge du ikke har valgt PVE server)

 

Interessante er at du også starter med travel powers fra level 1 av, så det finnes omtrent ikke dødtid. Konseptet funker veldig bra og folk samarbeider om å ta ned Villains på serveren hele tiden. Er også kult at det er ingame voice støtte :)

Spilt meg opp på level 7 bare enda men dette virker sykt lovende. Endelig et MMO som ikke er gørr kjedelig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har kikket litt på dette men er litt skeptisk til det siden det virker som det er ganske likt andre MMO'er i struktur. Syntes traileren var ekstremt fet, men hadde rett og slett ikke noe tro på at det kan bli i nærheten av det engang :p Jeg er litt kritisk til og kjøpe meg et nytt MMO pågrunn av at det krever månedlig betaling. Jeg venter foreløpig på GW2 og er veldig happy for at de har valgt å ikke ha Pay to play modellen. Men jeg må i såfall vente på en anmeldelse eller noen ordentlige videoer av spillet :)

 

PS: unnskyld for uoversiktelig innlegg, skrev dette mens jeg "fulgte med" på en lærer :p

Lenke til kommentar

Er ikke som CG filmen nei :p Er ikke noe veldig bra grafikk, vil si god tegneserie grafikk.

Hvis du liker Guild Wars så vil du fråde over dette vil jeg si pga kampsystemet er rimelig awesome kontra dagens MMO.

Men det er ikke noe eventyrspill, det er superhelt vs supervillain i byer. Ingen alver eller orcer osv.

Endret av Avean
Lenke til kommentar

Jeg bare tenkte jeg skulle spørre for morro skyld om det er noen slags buddy keys til dette enda? Regner med at det ikke er noen trial, men har sett nye mmo'er ha såkalte "buddy keys"...hvis dette finnes hadde jeg satt stor pris på en siden jeg vurderer om jeg skal gå til innkjøp av dette eller ikke :)

 

Edit: vurderer sterkt og kjøpe det nå...noen meninger? :p

 

Edit 2: Da var det kjøpt og jeg er 350kr fattigere...ble overtalt av en jeg kjenner til å kjøpe det så nå for jeg håpe jeg ikke blir skuffet :p

Endret av xxTJxx
Lenke til kommentar

Jeg er litt svak for superhelt konseptet, spilte en del Champions online etter det slapp og jeg syns det var veldig digg, men falt etterhvert helt av da jeg hadde få/ingen å spille med + at det føltes litt ensformig i lengden.

 

Jeg er fristet til å prøve ut dette, men kvier meg da jeg allerede spiller en drøss forskjellige spill for tiden + Cataclysm. Håper dere som spiller kan legge ut noen analyser underveis etterhvert som dere får prøvd ut spillet skikkelig og har fått noen solide /played timer inne :)

Lenke til kommentar

Noen som har lyst til å være med å mekke en norsk league(guild) på DC Unverse Online? Jeg spiller på PvP serveren som VIllian.

 

Går under navnet: Warlock Oni

 

Bare et tips til dere som skal begynne med DCUO. Ikke prøv dere på PvP server viss dere ikke tolererer at du kan bruke opptil 1 time på et quest fordi det er så mange heroes eller villians på samme stedet og ikke grin viss du blir drept mye. Det er utrolig mye grining på chatten når folk blir ganket. Jeg synes det er bare morro jeg :D Elsker å slå heroes.

 

Vil absolutt anbefale DCUO viss du er lei av ditt vanlige MMO for eks. WoW (Som jeg var). Jeg er ikke så veldig kjent med DC universe utenom Superman og Batman men jeg koser meg til nå. Sony har ikke spart på pengene her. De har kjente skuespillere som spiller stemmene til superheltene (Mark Hamill som Joker <3 )

 

Man levler ganske fort. Og dette har developerene lyst til at du skal gjøre. PvP er fun. Har ikke prøvd med på groups og raids i PvE instancer endå.

 

Flyr rundt med min Flosshatt, trenchcoat, eyepatch, ak-47 og nature power(healing/dps)

Endret av Ravenrage
Lenke til kommentar

Jeg spiller for øyeblikket Hero på Bloodstorm(PvP), men det som er litt synd at de fleste syntes det er så "kult" og være Villain så det er gjerne mye mere Villains enn det er heroes så det kan bli problematisk når Villains gjerne går rundt i grupper på 4-5 personer, men jeg har ikke blitt drept så mange ganger så jeg er fornøyd og jeg har drept veldig mange Villains allerede, enten alene eller sammen med andre som var rundt og questet i omerådet.

 

Heter Darto forresten og spiller Hero på Bloodstorm, hvis noen lurte :)

Endret av xxTJxx
Lenke til kommentar

Avean på Bloodstorm også :)

Helt enig at det er mange Villains. Jeg har blitt level 11 nå så jeg har dratt tilbake til en del low level quest areas og beskyttet nybegynnere. Hadde et helvete selv så har begynnt å hjelpe low levels hehe. Ser flere gjør det samme, heroes spiller sin rolle fullt ut :D

 

Villains kan for all del ganke men når dem er 5stk i ett team for å ta meg ut ..... da er det ikke gøy.

Klarte forresten å ta ut 5 spillere i en PVP event igår. Landet et kraftig AOE spark i en klynge med spillere. Genialt

Endret av Avean
Lenke til kommentar

Er bloodstorm en amerikansk server? Fordi jeg så bare Public Enemy som PvP server i europa

 

Nei det er 2 europeiske servere: Bloodstorm(PvP) og Reality Lost (PvE), så jeg vil tro at din klient fortsatt står på US Servers siden dette av en eller annen grunn er standard. Du kan sjekke hvilken server du er koblet til ved og kikke nede i venstre hjørnet på klienten(altså før du starter selve spillet). Du kan skifte server med og gå inn på Options øverst i venstre hjørnet :)

Lenke til kommentar

Ok, nå har jeg prøvd og finne ut hvordan man kan legge til venner men finner det ikke ut, eneste jeg har funnet ut er at man kan legge til folk som er i samme omeråde som deg ved og klikke på dem i Social Panel...noen som vet hvordan man kan legge til ved bruk av navn? :p

Lenke til kommentar

Det kom ut på den 12 januar på steam i hvertfall :)

Ja, så det :) Skal ha det til PS3. Har sjekka litt rundt på nettet. CDON sier 19., Elkjøp står det ingenting, Spaceworld releaselista sier 14., Tothegame.com sier 14., Gamespot sier 14., Wikipedia sier 14., også er det noen andre butikker som sier 14.

Forvirrende saker. Vurderer å stikke en tur på Spaceworld og se om de følger releaselista si :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...