Gå til innhold

TEST: Samsung Galaxy Tab


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eller så er bare iPad bedre promotert, og den jevne bruker har ingen idé om at det i det hele tatt finnes et alternativ til iPad... Samt at de som ikke vet bedre, sannsynligvis ikke vil lære seg noe nytt, eller rett og slett ikke vil prøve noe som er så mye mer ukjent :-)

 

Det spiller ingen rolle hvor mye bedre enhver telefon eller tablet er. Det er lenge til iPhone og iPad kommer til å få ordentlig utfordring. Det er nå min teori, i hvert fall.

 

Jeg visste Galaxy var bra, men etter å ha lest denne, blir jeg litt skeptisk.. Dette er jo en ren hyllest og jeg er redd den er lite reflektert :-/

Lenke til kommentar

Lite reflektert test! Et uferdig produkt som har et veldig forskjellig bruksområde fra iPaden, og bør derfor ikke sammenlignes. Personlig er jeg veldig stor fan av Android, men jeg har inntrykket av at dette er et produkt som er lansert kun for å kunne gi iPad konkurranse, ikke fordi den var ferdig utviklet. Tipper den kommer til å bli bedre og bedre med nyere versjoner av OS'et. Android har et enormt potensiale, og har selv brukt det i halvannet år. Ser uansett ingen begrunnelse til å si at Tab gruser iPad. Forskjellige produkter, forskjellige forbrukere, forskjellige preferanser!

Lenke til kommentar

7" widescreen er for smått. Sorry Samsung. Prisen er også for høy, sikkert grunnet funksjonalitet det aldri ville falle meg inn at jeg trenger på en pad, telefon? har alltid mobil med. kamera? mobilkamera er bedre. jobbe på en 7"? ikke tull. da drar man med en pc. en pad er ikke mobil i samme forstand som en telefon. en pad er mobil hjemme, fra rom til rom, eller på jobben, fra kontor til møte. 10" 4:3 er da å foretrekke. en 7" kladd er uansett ikke noe det ville falle meg inn å ha i lomma, alt for tungt. og har man sekk, passer en 10" like greit. når man i tillegg ser at Samsung har brukt et OS tilmed Google sier ikke er klart for pad'er, begynner man å lure. hva f#¤% er det dere tenker med Samsung? jeg kommer til å kjøpe en pad til våren men Samsung kan bare glemme de pengene. det virker som kun Apple har gjort leksen sin og tenkt formfaktor og bruksscenario godt igjennom.

Lenke til kommentar

Har både en Galaxy Tab og en iPad. Formfaktoren på førstnevnte er svært god. Vil overraske meg om ikke Apple leverer et produkt i dette formatet - uansett hva Steve Jobs og hans kumpaner har sagt til nå. Mobilitetsfølelsen er rett og slett fantastisk, og vekten er perfekt. Jeg reiser en hel del, og det å kunne holde meg oppdatert profesjonelt, samtidig som jeg UANSTRENGT kan nyte en bok på flyet er noe jeg ikke får til med en iPad på samme vis. Minuset ligger i OSet som fortsatt fremstår som uferdig. Liker mye ved Android, men smoothnessen og presisjonen er ikke på det nivået jeg forventer foreløpig. Dette vil sikkert bedre seg, men det vil garantert ta tid. Å utvikle et system som skal takle hardwarespecs i et utall varianter er ingen enkel affære. Og i mens det kommer på plass ligger sikkert ikke Apple på latsiden. Over år vil dette utjevne seg, helt sikkert. Alternativt kommer det et nytt revolusjonerende produkt. I mens ønsker jeg meg det beste fra begge verdener. Og en ting til: At Galaxyen har telefon kan synes håpløst, men som en konferansemobil i stillerommene (jada, vi har landlines) er den kjempegod.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...