Gå til innhold

MGS "ReMastered" til PS3


Bertelsen

Anbefalte innlegg

Leste et intervju en nettside hadde med Sony ang. bakoverkompabilitet på PS3.

Tar et lite utdrag fra teksten her:

 

“The industry’s best developers are ReMastering their best games. Prince of Persia, Shadow of Colossus, and ICO are just the beginning. When fans see what Konami’s doing to the Metal Gear series, and what Square’s doing with Final Fantasy, they’re going to be very happy.”

 

Blir usannsynlig glad hvis dette stemmer! Alle MGS samlet til en konsoll, Jeezez!

 

Kilde.

Endret av Submariner
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Og akkurat når man har mistet troen på spillutviklernes prioriteringer...så kommer en nyhet som dette og tenner håpet for fremtiden. Er særlig spent på hvilke FF som skal remasteres.

 

"We couldn’t afforded to add features just because gamers were use to them on our past systems, we needed to look at things from a business perspective first."

 

Å tenke business fremfor gaming kan fort bli veldig dårlig business når det er gamere man skal selge til. Alle forbrukere med en hjerne forstår at det er mer lønnsomt å kjøpe en litt dyrere PS3 som er bakoverkompatibel med PS1 og PS2 enn å kjøpe alle klassikerne om igjen på PSN.

Lenke til kommentar

Som FFXIV? Nei takk, gi meg heller FFXII i HD.

 

Personlig har jeg ikke tro på at Square-Enix og Konami lenger er i stand til å toppe FFVII eller MGS1-3, det er blitt så mye fokus på å lage visuelt spektakulære spill at det går utover mengden gameplay. Square-Enix har selv sagt at en FFVII-remake er vanskelig fordi å lage et spill i FFVIIs skala med grafikk på nivå med XIII blir altfor krevende, og iom de resonnerer på den måten får jeg inntrykk av at de har glemt hva som gjorde FF til verdens største JRPG-franchise - det var ikke grafikken! Så lenge det her er trenden vil jeg heller spille gjennom de gamle gode spillene i høyere oppløsning enn nye grafikkbomber.

Lenke til kommentar

Som FFXIV? Nei takk, gi meg heller FFXII i HD. ...

Ingen som har nevnt FFXIV her, er det vel?

 

Det er et nytt spill i serien, og siden FF nevnes i artikkelen brukte jeg det som et eksempel på et nytt spill jeg gjerne hadde byttet ut med en remastered utgave av et eldre FF.

Ahh, skjønner. Trodde du svarte på det Head_Hunter skrev.

Uansett håper jeg mer på en remastering av MGS-spill enn FF-spill. Men om jeg må velge noe, vil jeg heller ha et helt nytt spill.

Endret av Amored
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...