Gå til innhold

SWG .. Fornøyd?


Anbefalte innlegg

Artig med masse SWG-prat her... Jeg er, som noen vet, ganske så oppslukt av dette spillet.. :)

 

Såå.. Dere som (endelig) har fått spillet .. Er dere fornøyd? Spiller dere det samme yrket som dere starta med? Er SWG kulere/kjedeligere enn det som var forventa? :) Jeg begynte som Scout, og er nå Architect, Creature Handler og Pistoleer ... Novice + 2-4 bokser i hvert av yrkene.. + At jeg har novice medic for å heale meg når jeg er alene.. Kjekt å kunne klare seg 100% uten hjelp. :)

 

Og hvis DU vil joine en norsk PA.. Norges største... Stikk innom www.swg-norway.com .. vi får nye medlemmer nesten hver eneste dag nå! Kjempemorsomt med så bra respons! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet det er litt off-topic, men vil bare hjelpe...

 

Til alle som har Gjensidige NOR bankog vil bestille fra GameSpot.com:

 

Jeg har kikket litt rundt og det ser ut som om Gjensidige NOR har noen strengere rutiner rundt informasjon de verifiserer enn en del andre banker her i landet.

 

Hvis man derfor bestiller med VISA/MasterCard utstedt fra Gjensidige NOR, må man sende en kopi av siste kontoutskrift til GameSpot.com (kan sendes pr. fax/e-post), for at ordren skal sluttføres/sendes. Etter dette går det smertefritt, og idag fikk jeg levert mitt (etterlengtede) eksemplar av SWG på døra (to og et halvt døgn etter at jeg sendte kontoutskrift).

 

Kan nesten ikke vente til jeg blir ferdig på jobb, blir nok lite søvn i natt ja...

Lenke til kommentar

Jeg har Gjensidige NOR, og har aldri behøvd å sende kontoutskrift o.l. når jeg har brukt Visa på nettbutikker, heller ikke hos Gamestop.

 

Det må være noe annet som gjør det, f.eks at kortadresse og leveringsadresse ikke er den samme, adressen er en postboks e.l

 

 

Jeg er stort sett fornøyd med spillet, siden jeg regnet med at det ville være en del bugs, nedetid, forandringer o.s.v i begynnelsen. Største problemet mitt er byer, siden jeg bare har 256MB SDR, så hakker det "pittlelitt" når jeg springer rundt i byene :) . Utenfor byene går det greit.

Lenke til kommentar

Jeg er også fornøyd.

Selvfølgelig er det litt kjipt med et krasj nå og da men de har patchet masse bare på de dagene jeg har vært inne så jeg tror stabiliteten kommer seg ganske snart.

 

Har en Novice Marksman/Novice Scout/Novice Medic på gang. Ganske artig spør du meg. Har ikke satt meg inn så mye i medic enda men har forhåpninger om å blir rik på å selge Hides/Bones/Meat. Trapping er faktisk mye nyttigere enn jeg først trodde. Mulig jeg kommer til å teste noen craftingyrker feks weaponscrafter også.

 

Ser mange spiller creature handler her, er ikke de helt nerfet da?

 

Og tror ikke det finnes en pc som ikke hakker litt inne i byene nu og da. Jeg har stort sett 29 (den er jo cappet på det..) fps men går jeg inn i by med masse folk så hakker det i noen sekunder, samme skjer gjerne inne i en overbefolket cantina -> p4 2,8 800fsb, 512 dual ddr, 9700pro detail temmelig fookin h0yt.

 

Noen som har nådd master da???

Lenke til kommentar

Spiller som Novice Carbine Specialist, Novice Performer (eller.no), Novice Medic og Novice Artisan. Må ha Artisan for å kunne bruke Survey Tools, noe som er nødvendig når man skal plassere Harvesters og slikt. Jeg er i alle fall fornøyd med SWG, bortsett fra at jeg misliker at serverne er nede veldig ofte pga. patching... men, men. Det er jo nødvendig. Gleder meg til utvidelsespakken kommer, slik at man slipper å gå ufattelige avstander. Blir nok å kjøpe meg en Landspeeder, ja :)

 

Holder til i byen Bestine på Tatooine (Eclipse serveren, selvfølgelig). Snart skal jeg kjøpe meg hus, tror jeg. Tenkte jeg skulle lage en instrument- og medisinbutikk, så snart jeg får høye nok skills. Er ofte i Cantina i Bestine (den største) og spiller. Går under nicket Morphicon Vaheet.

 

djørgen: Er forresten et eks-medlem av SWG-Norway ;)

Lenke til kommentar

Jeg har spilt Neocron en stund, og er møkk lei av den bedritne holdningen spillets natur virker å føre med seg. Det er som om man blir drittsekk av å spille det, og den eneste serveren som var bra å spille på

for meg og andre som har et minimum av RP interesse, er blitt helt ødelagt av den samme bråten storkjeftede drittunger (i ordets rette forstand) som er eksperter på å griefe, de har omtrent drevet ut alle rollespillere, som nå har forlatt Neocron og funnet andre spill. Det eneste som står igjen er den banale "skyt alt som rører seg og drit i politikken" holdningen som gjennomsyrer stort sett alle serverne.

 

Så jeg er så lei.. og lurer mer og mer på å hoppe over til SWG. Men jeg frykter altså at den samme typen "jeg gir f. i storylinen bare jeg får skyte noe og bli l337 jedi w00t!!!11" spillere blir å finne i SWG. Så er jeg negativt forutintatt, må innrømme det. Slipp hvem som helst inn i MMORPG's, og de klarer å bryte ned hva rollespillere bygger opp på forbausende kort tid - som et virus.

 

Så, viser SWG allerede tendenser til dette? Snakker folk allerede om "mad skillz", "mad respect", "omg im da uber!!", "stfu noob" o.s.v.? Hvis svaret er ja, begynner jeg nesten å grine :cry:

 

Håper det ikke er så, uansett fall 8)

Lenke til kommentar

Hidden;

 

Akkurat samme holdning hadde jeg etter mange forsøk med mmorpgs. Veldig lei av de "d00ds" som de kalles i SWG (uber, l33t etc dere vet hva jeg mener...). Derfor joinet jeg ikke Eclipse serveren (som jeg hører er helt forferdelig på den fronten) men Kettemoor som er en "Unofficial Roleplaying Server". Jeg skal ikke lyve til deg, det er en del kids rundt omkring på den og, særlig på Tatooine (Mos Eisley og Bestine er de absolutte verste stedene hehe). Tatooine sliter nok litt fordi det er den mest kjente planeten fra filmene tenker jeg. Men til saken; jeg koser meg på den serveren. Jeg har ikke møtt noen enda som irriterer meg noe særlig men jeg er ganske tolerant da. Noen av disse "in character 100%" folka er litt elitists... Det har oppstått mange playercities allerede med folk som fokuserer på RP. Snart skal det også støttes offisielt av spillet, dvs at man kan få mission terminaler, bazaarer og shuttle ports inn i disse spillerbyene. Når det er i boks tror jeg et allerede bra spill kommer til å bli helt kongebra og i disse byene tror jeg sjangsen er liten for at man noensinne kommer til å høre noen si "stfu n00b!!!". Spillet er vel kanskje ikke perfekt men det er det beste mmorpg spillet jeg har prøvd og det ser ut til å kunne bli mye bedre.

 

Konklusjon; Helt fritt for uberleet kids blir vel aldri noen mmorpg server men hvis du velger en som "uoffisielt" er en rollespillserver så er det ikke på langt nær så mange som feks på PVP serveren. Go Kettemoor!

Lenke til kommentar
jeg fikk det i går men så svikta møkka pc`en for 4 dager siden

 

samme skjedde med meg, men det gjorde sånn at mutra spanderte litt på et über oppsett jeg nettopp bestilte meg, så alt gikk bra til slutt :p

 

menne, spiller på sunrunner, og der har jeg enda ikke lagt merke til noen barnslige unger, merkelig at andre servere skal være så plaget av det...

 

SWG er det beste MMORPG jeg har prøvd til nå, men gleder meg enda mer til World of warcraft, men mest av alt Middle-Earth Online! :D

 

matrix online kan også bli kult, men skjønner ikke hvordan de skal få til bullet-time

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...