Gå til innhold

Den sosiale Minecraft-tråden


Anbefalte innlegg

Har akkurat laget en glassgang fra huset mitt til hulen min, jeg trodde det var stort, men Nøtte sitt mesterverk spiser mine kreasjoner til brunsj :(

 

Btw, hvordan spiser jeg ku-kjøtt? Funker ikke å bare høyreklikke og prøvde å steike det i ovnen, men det gikk ikke, halp pl0x?

Endret av Big h3aD
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kuer gir ikke kjøtt men "Hide" (Skinnet sitt altså), som kan brukes til å lage leather armor. Du kan steke og spise kjøtt fra grisene.

 

Edit: Selv holder jeg på med å mine obsidian, fant ut at jeg trengte 10 stacks. Har 2 og en halv til nå. Holder på å laget Center piece til tårnet mitt:

Endret av Vaenas
Lenke til kommentar

Holy-motherflippin-crap Nøtte, du imponerer.

 

Har fått dilla selv igjen nå, sitter og hører på Chiptunes mens jeg mekker "fattig-strøket" i byen.

 

Yeah you better *whip* slave. Kanskje jeg skal ordne en youtube film av Åsgard? På tide vi viser fram herligheten som vi har investert så mye tid i.

 

Veldig bra Nøtte! Det blei skikkelig bra. Men ble det serr 60-70 timer spilletid? Virker absurd mye. Kanskje det er det sammenlagt som skremmer meg.

Lenke til kommentar

Orthanc?

 

Toppen på nevnte tårn er uansett awesome. Copycat it

 

post-189-1101067780_thumb.jpg

 

Tja bortsett fra at øvre del av tårnet mitt flyr så kunne jo jeg ha bygd det ja. Tårnet går til maks grense nå btw. Tårnet er bygd for å sette sammen de 3 planlagte by delene. En flyvende by del, en normal på bakken og en underjordisk by med Agartha lignende utseende.

 

Edit: Spillet kræsjet for første gang i dag, hva skjedde? Alt jeg hadde laget på mappet med tårnet ble borte. Alt jeg har er items :/ Blir å starte opp en nytt map nå.

Endret av Vaenas
Lenke til kommentar

Ja hadde gjort det med det gamle mappet, er min egen dumhet som har forhindret det. Men får rolle et nytt map med samme prosjekt, men lurer på om jeg skal jukse inn de samme materialene som jeg hadde til nå, var drøyt sagt over 100.000 blocks minet ut. Lagde jo et 30x30 eller var det 32x32 hull ned til bedrock, det var faktisk igjen på mappet, noe annet som var igjen var en liten del av tårnet.

Lenke til kommentar

Kjøpte meg Minecraft tidligere i dag! Til de grader morsomt spill! Har lagt en liten underjordisk bolig for første gang! Kanskje jeg legger den ut på youtube bare for moro skyld! Ligger langt bak samtlige i denne tråden dog! Dere lager fantastiske ting! :whistle: Hadde vært veldig morsomt å spille med dere!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...