Gå til innhold

Leveringsstans av Xbox 360


EI?IK

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

@Ligerio: nei @jabbadabba32 er ikke forumets wikipedia etter hva jeg har hørt. Ikke bry deg så mye om hva han sier, da jeg føler han prøver å avspore tråden litt med all praten om hvor dårlig x360 selger om dagen og hvor bra ps3 gjør det.

 

Syns det @fiskfisk sier høres meget fornuftig ut. Kan vel ikke være stort mer enn leverings trøbbel av en eller annen grunn, eller så er det en ny utgave av konsollen som kommer ut meget snart, eller en liten kombinasjon.

Lenke til kommentar

Siden denne profilen ser ut til å være laget nesten utelukkende for denne tråden sin del så lurer jeg på om det var samme personen som laget de forrige trådene som ble låst?

 

Men tyskland er jo selvfølgelig representativt for resten av verden? Om du først skal ta tall fra ett land ta USA, siden de er ett vesentlig større market enn andre land.

 

Og i tilfelle du ikke har merket det, vi bryr oss ikke om hvor mange som har kjøpt God of War 3. Vi har det ikke mindre gøy av den grunn. Men ut ifra det spørsmålet, hvor mange har det solgt? Halo 3 er jo over 8 millioner solgte, og på den tiden var det ikke solgt 8 millioner PS3 engang. Liten ting å tenke på.

 

Bare for å legge denne diskusjonen død:

 

http://www.gamer.no/artikler/57015/xbox-360-forduftet-fra-storbutikker/

 

"Vi har hatt en vanskelig leveringssituasjon i lang tid, som et resultat av at butikkene har solgt mer enn vi estimerte med da vi skulle legge inn bestillinger for tre måneder siden."

 

Problemet er nok at 360 er så populært at de ikke greide å få inn nok. Litt annet enn hva du predikerer jabba.

Endret av Ghaundan
Lenke til kommentar

Siden denne profilen ser ut til å være laget nesten utelukkende for denne tråden sin del så lurer jeg på om det var samme personen som laget de forrige trådene som ble låst?

Nei det er det ikke. Har svart på dette tidligere i tråden også.

 

Takk til gamer, som tok saken og lagde en artikkel om dette.

Så gjenstår det bare å se den norske Xbox-sjefen Tony Renstrøm driver med tåkeprat for å lure oss, eller om det han sier stemmer B)

Det blir uansett spennende å følge med på E3.

 

Edit: Ser Ghaudan ikke siktet til meg. Beklager om jeg ble oppfattet som krass i kommentaren.

Endret av EI?IK
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Noen som har sett seneste lefdal reklame avisen?

 

2 sider PS3 og bare et par 360 spill i et lite hjørne. Lost Planet 2 og Split Second blir fremstilt så godt som som PS3 eksklusive. Nevnes ikke at de finnes på 360 en gang.

 

MS har virkelig driti på draget nå. Fatter ikke hva de holder på med. Med mindre det er butikkene selv som velger å kutte ned på 360. Noe jeg fortsatt tror er sannheten.

Lenke til kommentar

Var på Elkjøp Haugesund i går og de hadde nesten ingen plass for 360 spill lenger. Var vel en kvart vegg eller noe. Rundt 15 spill. Og det meste gammelt. Nyeste bortsett fra Alan wake var Mass Effect 2. Ikke så rart, Mass effect 2 har jo solgt elendig. Game butikkene gir jo også bort spillet bare ved å bytte inn nesten hva som helst.

 

PS3 derimot hadde 3 vegger med spill.

PS3 maskiner sto også selvsagt tilgjenglig på gulvet i stabler mens det ikke var noen 360.

 

Akkurat i perioden hvor 360 får en del eksklsuive spill som Splinter cell, Alan Wake, metro 2033 mass effect 2 så selger de ikke maskiner. Godt jobbet.

Lenke til kommentar

Nå er ikke akkurat Metro 2033, Splinter Cell: Conviction og Mass Effect 2 Xbox 360 eksklusive. De finnes også til pc. Jeg har Metro og ME2 på pc (dog jeg bestilte også 360-versjonen av ME2 idag til 99,-) og hadde planer om å skaffe SC:C på pc, men så ødela DRM. Men hadde de spillene virkelig vært Xbox 360 eksklusive, så tror jeg MS kunne solgt flere konsoller. De må gjøre litt som Sony. Der kommer ikke Heavy Rain, LittleBigPlanet, God of War, Killzone og alle de andre til pc, så folk får en grunn (eller egentlig mange) til å faktisk kjøpe en PS3.

Lenke til kommentar

Nouse4name, nå er jo PC microsoft også...

 

Noe som er ganske morsomt med tanke på alle PC nerder som ikke vil ha 360 fordi det er microsoft. Så sitter de ser og spiller spill på en windows PC...

 

Så lenge spillene ikke er på PS3/wii så regnes de som 360 eksklusive vil jeg si.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...