Gå til innhold

Crysis 2 diskusjonstråd før og etter lansering!!!


Anbefalte innlegg

crysis-2-logo.jpg

 

The second in a series of cutting-edge shooter experiences Crytek is a showcase title for the CryENGINE 3 technology.

Genre: First-Person Shooter

Publisher: Electronic Arts

Developer: Crytek Studios

Release Date: Q4 2010

Also on: PS3, X360

ESRB: RP-M+

 

Filmer:

http://pc.ign.com/dor/objects/14354294/crysis-2/videos/crysis2_trl_thewalltrailer_4810.html

 

When asked if PC gamers need to be worried that the performance ceiling on the consoles will set a lower limit on the PC presentation, Cevat said that the team is fully committed to taking full advantage of the PC's expanded graphics power.

 

Crysis 2 has definitely been one of the game's we've been the most curious about this year, so it's great to finally see it in action. You can check out the trailer and the tech demo yourself on our media page, and be sure to stay tuned to gamer.no :p for even more details on this amazing and ambitious new shooter.

 

Og de har fått med denne karen: Crytek GmbH today announced that Richard Morgan, award-winning author of the science-fiction bestsellers 'Altered Carbon' and 'Broken Angels', is writing the story for this holiday's blockbuster action game, Crysis 2. Morgan is working with Crytek to bring his trademark visceral writing style to the project, which is his first entry into the video game medium.

 

Jeg er en av de som elsket Crysis og Crysis Warhead, og igjen skal jeg kjøpe en monsterpc for nettopp de to og kommende Crysis 2!!! Ser frem til å bruke kreftene i Nanosuit 2.0, håper det er noen her inne som er like høyt oppe angående Crysis 2

 

Diskuter ivei!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg var vel den som spilte det mest pga. grafikken og ble fort lei. Selv om spillet var kult, så fenget det ikke like mye som Far Cry(Da mener jeg ikke 2'eren, som jeg ikke likte heller) :/

 

Men crysis 2 skal jeg nok få testet, men tviler på at det blir så mye mer fengene det heller. Smak og behag.

Lenke til kommentar

Helt klart det spillet jeg ser mest fram til i år. Om da ikke Zelda kommer i år riktignok.

 

Crysis og Warhead er uten tvil de beste skytespillet siden Half Life 2. Drakten gjør hele forskjellen. At den nye drakten lar deg skreddersy dine taktikker enda mer blir spennende. Spesielt det at du kan kombinere etter behov. Leser at fiendene har fått seg et kraftig hopp i intelligens. At de nå også kan angripe og bevege seg vertikalt.

 

Regner med at vi får se PC-versjonen på E3 i år. Vil nok overgå alt vi ser der sannsynligvis. Om da ikke Rage har fått seg en kraftig oppgradering siden sist vi så det.

 

Kan også være verdt å nevne at Free Radical (nå Crytek UK) tar seg av flerspillerdelen.

 

 

Lenke til kommentar

gleder meg veldig, crysis er et ufattelig pent spill. gir solid grafikk og gameplay.

 

må si det er gøy å leke seg med forskjellige strategier med å bruke nano suiten, har personlig nettopp fått meg maximum edition som inneholder crysis og crysis warhead og den pakken kostet faktisk bare 100kr med gratis frakt fra platekompaniet.

 

har ikke komt så langt, men skal nok forsette å spille videre i dag :D

Lenke til kommentar

Grafikken var enestående i Crysis og Crysis Warhead, men jeg var mer imponert over Nanosuiten og all morro'a du kunne ha med den. Så blir interesant å prøve de oppdateringer den har fått.

 

Historien tok aldri helt tak i meg, og det var mest i begynnelsen at jeg hadde det mest morro. Når handlingen gikk ut av jungelen og inn i romskipet og den isbelagte verdenen, mistet jeg litt sansen å merket jeg ble lei. Tror storby-settingen kan bli veldig underholdende da, så gleder meg mye til dette. Kanskje med Richard Morgan på laget får jeg mer merke at historiedelen kommer på plass også :)

 

Vil tro det her blir bra, blir nok å holde utkikk for demo :D

Lenke til kommentar

Etter all skittkastingen mot Crysis her inne, fikk eg meg en svært god overaskelse når eg spillte igjennom det smile.gif Har Warhead liggende, men har ikkje fått startet skikkelig på dette enda.

 

Ser helt klart frem til Crysis 2.

Mesteparten av det var nok bitre folk som ikke hadde en PC eller en for dårlig PC til å spille det.
Lenke til kommentar

Etter all skittkastingen mot Crysis her inne, fikk eg meg en svært god overaskelse når eg spillte igjennom det smile.gif Har Warhead liggende, men har ikkje fått startet skikkelig på dette enda.

 

Ser helt klart frem til Crysis 2.

Mesteparten av det var nok bitre folk som ikke hadde en PC eller en for dårlig PC til å spille det.

 

No skal eg på ingen måte si eg har en monster PC som drar spillet i all sin prakt, men eg kom meg igjennom spillet på High/medium settings ( ned på low av og til ) men det hindret meg likevel ikkje å kose meg med tittelen smile.gif Syns også musikken i spillet var meget bra og drivende!

 

Men eg syns det var mange morsome bugs i spillet, med fiendtlig AI og noen koselige dødsanimasjoner som ikkje alltid endte like godt hehe.

 

Men altså, gameplaymessig byr jo dette opp til dans i forhold til COD og andre typiske fps der ute. Man kan jo legge opp til svært mange taktikker og fremgangsmåter takket vere nanondrakten. Klart man kan ta den klassiske run & gun strategien, og det var det! Eg valgte å spille på det vanskeligste (for koreanske stemmer) og det var klart at å leke rambo ikkje alltid var det mest gunstige tongue.gif

 

Crysis er nok ett spill som legger opp til at nettopp du former opplevelsen, om dere fatter.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Crysis er nok ett spill som legger opp til at nettopp du former opplevelsen, om dere fatter.

Nettopp. Hvilket gjør at mange klager på at spillet bare er en techdemo. Spiller man Crysis som et vanlig FPS vil ikke opplevelsen bli noe særlig.

 

Å leke seg med mulighetene til miljøet og drakten er det som definerer Crysis.

Lenke til kommentar

Er enig med TCi og Mala, spillene har fått for mye pes," bare en techdemo med kjedelig gameplay" " spillet er drit" osv. Jeg fant en underholdningsverdi i Crysis når jeg hadde det og det var sjeldent siden jeg da ikke likte så godt FarCry. Du finner dine egne måter for å spille det, og det er det som drar meg på lasset :)

 

Og customize våpnene dine til ditt behov passet meg perfekt!! :D

Endret av Toman
Lenke til kommentar

Mesteparten av det var nok bitre folk som ikke hadde en PC eller en for dårlig PC til å spille det.

 

Tja, jeg kunne spille det på High fra begynnelsen av, men opplevelsen er likevel delt på midten for min del. Fra begynnelsen og opp til punktet hvor det plutselig er is overalt er rasende morsomt - et godt eksempel på semi-åpent gameplay med stort rom for variasjon i taktikk og framgangsmåte, og et hopp framover for sjangeren på grunn av mulighetene nanosuiten gir. Når isen og alienene kom tok de imidlertid vekk alt som hadde gjort spillet fram til da interessant, og da satt jeg igjen med... Tja, en mildt interessant techdemo som jeg bare gadd å fullføre en gang. Den første halvdelen av spillet spilte jeg om igjen en rekke ganger.

 

Ellers var jeg selvsagt skuffet over at CryTek presterte å nok en gang gå i alien/mutant-fellen som ødela Far Cry, og det som sikkert var ment å være et fengende og spenstig plot, men fort utviklet seg til lite annet enn et forstyrrende bakgrunnselement.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...