Gå til innhold

Anmeldelse: Aliens vs. Predator (X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som skruppelløs fan av spillserien, gleder jeg meg som et barn til å kjøpe dette spillet. Synd kampanjen til Aliens og Predator er såpass korte som skribent skriver her, men flerspillerdelen er den jeg gleder meg mest til. Håper og tror denne blir like bra som første spill i serien. Nå er det 7,5 timer arbeid, og rett til pc`n :D Synes 7/10 er bra og, med tanke på at MP ikke er blitt testet B)

Lenke til kommentar

Fikk spillet igår :D Marine kampanjen er skummel :cry: Xenomorph klarer jeg ikke bruke (vet aldri hvor jeg er på veggen) :whistle:

Predator er badass B) Eneste jeg syns var litt dårlig med Predator, er at menneskene legger merke til meg altfor fort :huh: uansett hvor sakte jeg går (+ usynlighet er på). Var en fryd å velge andre MP moduser også! Predator Hunt :ph34r:

Lenke til kommentar

Har kjøpt denne på Steam men har ikke hatt anledningen til å teste det ut enda.

Demoen ga en litt ekkel ettersmak av at det er laget på pc men "dumbed down" fordi de har portet det til boks.

Uansett, blir vel å få testet det ut til pc'en idag så får me sjå om det var verdt penga eller ei :p

Lenke til kommentar

Bra anmeldelse! Fikk en god latter av bildekommentarene, he-he!

 

Har prøvd pc-demoen og synes det var moro, til tross for en kjedelig bane, men det er nok mye bra i fullversjonen. Gleder meg også til å prøve modusen der ÉN predator må kjempe aleine mot et knippe soldater som jobber i sammen. Høres tøft ut!

 

Med en prislapp på 166 for pc-versjonen på Play kan man uansett ikke klage for mye.

Lenke til kommentar

. Gleder meg også til å prøve modusen der ÉN predator må kjempe aleine mot et knippe soldater som jobber i sammen. Høres tøft ut!

Helt grei modus, men det siste der stemmer absolutt ikke (virker det som for min del) alle bare flyr rundt å håper på å få siste skuddet slik at de blir predatoren... + at når man er predatoren, så har man kun 1 min på første drap, litt usikker på om denne nullstilles etter det, siden jeg aldri klarte å drepe 2 stk :p
Lenke til kommentar

heisann alle sammen, vill bare si jeg har dette spillet på pc, og jeg spilte igjennom single player kampanjene til aliens og predatorene, er vell forsåvidt enig med annmelderen omn at kampanjene er for korte, men fy så mye "Brutalt" morro man kan ha som utenomjordiske vesner, marine kampanjen for øvrig skremmer liv skiten ut av meg, har det alltid gjort, men det har jeg enda ikke klart og runne da jeg ble seriøst "raped" av aliens i går og ble litt for skjelven til å fortsette etter 6 timer med spillet :)

 

alt i alt min mening om spillet er vell at de kunne ha lagd alien og predator kampanjene litt lengre, ble litt skuffa der. Men det virker som de har satset fullstendig om ikke mere på online modusen siden rebellion har sagt de er store fans av MP delen.

 

men til sist annbefales klart på det sterkeste vill ikke si noe som helst som hva jeg synes er bra, men bare at det faktisk fikk meg til å smile i flere timer konstant der jeg pløya igjennom som disse "super" rasene :)

Lenke til kommentar

Dette virker lovende! Falt for spillet etter mine første runder online i demoen (på PC), og når jeg fant det til £18 på Play.com var det ingen grunn til å ikke slå til. Etter andre anmeldelser hadde mye av forventningene dabbet av, men nå er de jaggu tilstede igjen. Lite morsomt å høre at den mest generiske kampanjen, mennesket, er den korteste. Men gledelig å høre at Xenomorph(?)-delen minner om Arkham Asylum. Det var det første jeg tenkte på første gang jeg hørte om spillet. :)

Lenke til kommentar

Møkka anmelder! Predator er ikke stygg! Han er søt! :D

 

 

Men folkens...jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken platform jeg skal kjøpe det til..ps3 eller pc? Noen som har peil på forskjeller mellom versjonene?

Er spent på flerspillerdelen...

 

 

Forøvrig en bra anmeldelse:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...