Jump to content
Sign in to follow this  
TE_Andersen

Feature: Dypere inn i Eve Online (PC)

Recommended Posts

B) Bra lesning..

 

Må innrømme jeg lo godt da du fortalte du følte deg som en nybegynner selv etter flere uker i EVE :D Jeg har spilt i snart 8 måneder og er fortsatt en noob i de aller fleste aspekter av EVE. Men det er akkurat det som gjør det så #¤%!#¤ morro også. De å investere tid og få noe igjen for det. Ikke bare loade spillet å sette på Godmode-cheat.

 

EVE er helt unikt bra B)

Share this post


Link to post
Annonse

Har spilt spillet i perioder selv siden 2004, og føler meg selv som en liten pusekatt som vandrer rundt i Mordor. Ingen spill kan i det hele tatt nerme seg dybden som Eve Online gir oss. :)

Share this post


Link to post

God artikkel. Får bare mer og mer lyst til å prøve Eve, men jeg er redd, redd for at jeg skal bli hektet. Jeg kan jo egentlig ikke spille hele tiden (tror egentlig jeg spiller nok som det er). I tillegg er det så mange andre bra spill som må prøves.

Share this post


Link to post

Koselig å se at noe blir skrevet om EVE. Det er jo en perle av et MMO, men ikke for alle. Det er jo tross alt ganske kompleks og dypt med mange typer måter å kunne spile på. Og det ser ut til at det bare blir bedre og bedre som du sa.

 

Og må si meg enig med oyvind, det er INGEN spill som nærmer seg dybden dette spillet har.

Share this post


Link to post

Jeg var også redd for å begynne med EVE grunnet at jeg også spiller mer enn nok fra før (ref: kona).. Men etter de to første ukene så roet det seg litt ned.

En av tingene som er bra med EVE er at du har maaaange spill i ett. En kan fly rundt på egenhånd eller sammen med mange andre. Du kan gå for exploration, PVP, PVE, Trading, Production, Pirating.. etc .. Før så switchet jeg mellom strategi, FPS, manager-spill osv.. Nå har jeg alt dette i ett spill :)

Samt en sinnsyk bra grafikk og som tidligere sagt... DYBDE!!

 

En annen fin ting er treningen... den går og rusler uten at du er innlogget eller pc er på.. Så en kan fint ta en tur til Karibien i 14 dager, komme hjem og ha nye skills trent opp :)

 

(dog blir det noe CSS innimellom, men det har jeg spill siden 1.3 og er fortsatt litt hekta.. hehe..).

Share this post


Link to post

Jeg var også redd for å begynne med EVE grunnet at jeg også spiller mer enn nok fra før (ref: kona).. Men etter de to første ukene så roet det seg litt ned.

 

Har det litt på samme viset selv om min bedre halvdel er ganske tålmodig, men å lese at 1 av 5 har dumpet en partner pga spill/internett får man jo til å tenke litt på at det ikke bør ta helt overhånd.

 

Godt å høre at det er mulig å ta det litt med ro i spillet og at man blir bedre selv om man ikke grinder 24/7. Tror jeg må prøve en 14 dagers trail når jeg får det litt roligere.

Share this post


Link to post

Fikk også lyst å finne fram den gamle kontoen min nå, men har desverre mye jeg spiller fra før, så jeg vet ikke helt :) Det tar så fryktelig lang tid å sette seg inn i alt

:)

Share this post


Link to post

En romkamerat av meg insisterer på at karakteren din kan dø, noe jeg ikke får til å stemme fra når jeg testet EvE for noen år siden. Jeg er klar over at du kan miste skip (og gjeldende forsikring), men hvordan er det med karakteren?

Share this post


Link to post

Jeg har også reaktivert brukeren min 1 år etter trial-perioden min nå. Har spillt et par uker, og i går hadde jeg en slik 0-sec opplevelse som du hadde. Det var som om jeg leste om meg selv den første delen av artikkelen

Share this post


Link to post

det jeg liker best ved EVE er ECM og bruken av det, det er helt rått og kjempemorsomt å bruke. Dette spillet hadde vært ganske døvt hvis man ikke hadde hatt ECM- krig der :)

Share this post


Link to post

Flott med artikler om Eve Online! Skriv gjerne flere slike. :)

 

Jeg har spilt EvE siden november '09, og angrer ikke et sekund. Fint å kunne trene opp egenskapene uten å behøve å spille.

 

Selv om noen egenskaper tar svært langt tid å trene opp. Holder på med "Mining Barge V" som tar 22 dager :(

 

Har ikke vært i 0.0 ennå. Holder meg i high-sec. Flyr også en Osprey! :)

Edited by Zarunil

Share this post


Link to post

du kan ikke dø. men når du mister clonen din å ikke oppgraderer den så kan du miste "skillpoints" jeg klarte å miste 1 mill pga at jeg gjorde den feilen me å glemme å oppgradere etter jeg hadde fått bank i pvp :p veldig surt. for nå tar det meg 13 dager å få den skillen til topps igjenn ^^

Share this post


Link to post

Kult å høre at dere liker å høre om EVE.

 

Hvis noen av dere begynner å spille må dere både være veldig tålmodige og klare for å lære.

 

Det tar lang tid å forstå ting i EVE, men det fine er at en kan spille andre spill i mellomtiden og fortsatt trene evner og forbedre sin karakter kontinuerlig i spillet.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...