Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Blærh så det er levelrestriksjoner i tillegg til at man må "velge og vrake"? Crap, sånn sett virker det som om level-unlock systemet i COD4, WaW og Mw2 funker bedre.

men det er vel en smakssak. Gjenstår å se om jeg liker det eller ei ^^

 

Ja det er litt plagsomt, men gud bedre, selv med di ekle FPS spikesa så er dette lett et mye bedre spill enn MW2, mapsa er jo så sinnsykt mye bedre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja det er litt plagsomt, men gud bedre, selv med di ekle FPS spikesa så er dette lett et mye bedre spill enn MW2, mapsa er jo så sinnsykt mye bedre.

 

Jævlig enig! NYTER å spille dette spillet. Rett og slett sykt bra til nå. (MP) Treyarch >> Infinity Ward nå ihvertfall. Jeg er forøvrig en av de største haterne av MW2 noensinne, så det bør hjelpe for de som sitter på gjerdet og digget MW1. (som meg)

 

Spilte forøvrig endel games uten noen problemer. Eneste er at jeg føler at jeg har en viss mouse lag? Fpsen er flott (1680x1050, alt på max 8xaa og maks af osv), men det skulle bare mangle da dette er samme grafikkmotor som MW2.(og maskinvaren er det ikke noe å si på)

Endret av Martino
Lenke til kommentar

Fy faen så skuffa jeg er over dette spillet. Grafikken suger maks, multiplayeren har den verste laggen siden gears of war 2, kontrollene flyter utrolig dårlig og det er generelt et ufattelig dårlig spill ift MW2. De som sier noe annet er det noe galt med. Det er en grunn til at MW2 bare fikk 6'ere og dette spillet får stort sett firere og noen femmere. Har lyst å bare legge hele dritten fra meg, men skal gi det et par uker til først.

Lenke til kommentar

Etter at jeg klarte å fikse laggen, er det en fornøyelse å spille Black Ops. Jeg har absolutt ingenting å pirke på med untakk av mye lagg. Ellers er ikke Theater Mode helt stabilt fordi den lagrer aldri hvert game jeg har spilt. Når det gjelder grafikken, så merket jeg ingenting på den før noen begynte å klage. Jeg liker grafikken som den er nå, og husk at ingen spill bør bli dømt etter grafikken. Det har alle Minecraft spillere fått erfare.

Lenke til kommentar

Takktakk :D Nå har han oppdatert posten.

 

IN PROGRESS

 

* GPU hitching on certain graphics cards.

* Incomplete server browser results.

* Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag).

* Zombies "The game session is no longer available" error.

 

Me like :D

 

EDIT: Det gjorde susen for meg! Helga er reddet!

Endret av Big h3aD
Lenke til kommentar

Nå fikk jeg endelig tak i Black Ops fra gamestop (PC), brukte så mye som 2 timer med buss tur fram og tilbake på forskjellige butikker og sentrer i Kristiansand, absolutt ingen hadde noen kopier igjen i går (torsdag),.

 

Men i dag hadde de det :)

 

Zombie dreping i dag!

 

Forresten, min kamerat nevnte at dette hjalp han veldig, kan kanskje være nyttig for enkelte:

 

Well it seems that the game hasnt been detecting the cpus and gpus properly. So the gpus are set to dual gpus and the cpus are set to only using one core.

Quote:

 

edit your config file located in this folder ( there is only 1 file in the folder on my new install)

 

– C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\call of duty black ops\players

 

Open the config file with wordpad – the file name = config_mp.cfg

 

Look for this line:

seta r_multithreaded_device “1?

 

enjoy also try setting the priority in the task manager to High

Endret av amir90
Lenke til kommentar

 

@HailTheUser: Du vet at Killzone 3 kommer til PS3 neste år som kan kjempe om grafikktrofeet mot Crysis 2? For det lille jeg har sett mellom Crysis 2 og Killzone 3 er Killzone 3 den klare vinneren overall! Men jeg skal ha begge uansett på konsoll, orker ikke det pcjaget etter nye deler, nei trenger helt ny pc til godt over 9000kr for å dra litt greit...

 

La oss ta den diskusjonen når begge spillene har kommet, om det mest avanserte grafikk tyngde spillet fra en konsoll, kan slå pc sin versjon tviler jeg sterkt på, spesielt hvis direct X11 er involvert (noe som ikke jeg kan benytte av uansett, menmen), noe som ikke konsoller har muligheten til? Samme gjelder vel også dx10?

 

Uansett, som sagt, la oss ta den diskusjonen når begge spillene har kommet ut.

 

edit: woops mente ikke å ha 2 posts etterhverandre

Endret av amir90
Lenke til kommentar

Har fått testet online delen noen timer på 360 no, og kan bare fastslå med ein gang : Dette virker meir fornuftig enn det hestepisset MW2 noensinne var. Syns heller ikkje kartene er no særlig å klage over, men så fallt aldri kartene i MW2 i smak heller. 

 

Har gått mest i zombie-mode, som fortsatt er fantastisk morro med venner on-og offline :wee: Enspiller delen får eg ha til gode når eg kommer tilbake til min egen HDTV :)

 

 

 

 

Alt i alt er eg fornøy med spillet, det lille eg har fått testet ut ihvertfall.

 

 

Lenke til kommentar

eneste kartet jeg virkelig misliker i Black Ops er Nuke Town. Blir jo mer eller mindre det nye "Rust" mappet, hatet det i MW2.

Idiotiske er jo at det er så mange som stemmer på Nuke Town hvis det kommer opp.

Prøvde å spille multi i 3D men det ble bare for rart :p

Skal prøve i singelplayer og se om det er noe bedre der, eller kanskje 3D Zombies?

Lenke til kommentar

eneste kartet jeg virkelig misliker i Black Ops er Nuke Town. Blir jo mer eller mindre det nye "Rust" mappet, hatet det i MW2.

Idiotiske er jo at det er så mange som stemmer på Nuke Town hvis det kommer opp.

Prøvde å spille multi i 3D men det ble bare for rart :p

Skal prøve i singelplayer og se om det er noe bedre der, eller kanskje 3D Zombies?

Nuketown er jo helt klart den beste banen ettersom at den skiller seg ut av et ellers veldig grått spill.

Lenke til kommentar

Jeg syns heller ikke Nuketown er noe spesielt kjekt. Det blir mye spawncamping i rosebedet i bakgården. Derimot var disse små mapene på CoD4 (killhouse og ?) veldig kjekke når det var et tonn av spillere på. Ikke spør meg hvorfor, men jeg er sikker på at mange er enige.;)

 

Edit: Kanskje trådstarter kunne fått opp noen avstemminger? F.eks favorittvåpen eller favorittmap?

Endret av HailTheUser
Lenke til kommentar

Synes selv quickscoping var kult i MW2 når man fikk noe psycho headshots på røde rappen, hadde en runde i TDM med Intervention fikk jeg da på 9 skudd 7 drepte mens 5 av de var headshot, synd jeg ikke hadde capturecard.

 

På en annen side så savner jeg det ikke i Black Ops :)

Endret av Toman
Lenke til kommentar

Nei takk til quickscoping, holder med 3 andre spill som støtter dette :p

 

Forresten, bare jeg som stusser med server browsing?

Tar 30-60 sekunder før man får lov å joine server (join knappen står der, me. Ingenting skjer før man har ventet litt) også irriterende er det at listen oppdateres så ofte at det er ikke mulig å holde oversikt på den serveren man vil ha (dytter valgte server nedover)

 

Men når jeg først er inne på en server har det kjempe morro!

Mine favoritt øyeblikk er absolutt tomahawk og balistic knife kills!

Kampanjen har jeg ikke rørt ennå, hehe

Zombie mod var gøy dog

Lenke til kommentar

Du skal bruke sniper som man bruker den i virkeligheten, altså hardscope. Det var hele poenget med patchen.

 

Cod har ingenting med det som skjer i virkeligheten å gjøre. Det er et fastpaced arcade shooter. 80% av banene er CQC baner og du må ha muligheten til å sikte og skyte kjapt for i det hele tatt å ha en sjangs. En god sniper i MW2 visste når han måtte quickscope får å komme ut av en svett situasjon og når han kunne ta seg tid å sikte. Du kan nesten sammenligne det med Assault rifles der du på kort hold sprayer konstant for å ta livet av noen, mens du på lang avstand skyter burst. quickscoping var et redskap i en snipers arsenal.

 

Den patchen er det forøvrig funnet en vei rundt, som gjør quickscoping litt lettere enn det er nå. Det største problemet med sniping nå er den horrible netkoden som må være noe av det verste jeg har sett i noen spill. Det er helt nede på CoD3 nivå. Samt hitdetection som også er banalt dårlig.

 

Alt i alt synes jeg MW2 til tross for sine feil er et bedre spill. De har jo faktisk klart å lage spawningen dårligere enn den var i MW2. Spawntrappingen på Launch er seriøst det den verste jeg har sett i noen CoD spill.

 

Nei, for meg er fremdeles Treyarch lillebror. De kan forhåpentligvis redde seg inn med en patch, men fortsetter spillet slik det er nå legger jeg det nok bort om en måned.

 

Spiller forøvrig på 360.

Endret av Konamixx
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...