Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Search and Destroy og Gungame som er morro.

Men vil vel aldri passe til klankamper. S&D her funker ikke på kartene. Ta Jungle.... bombspot A har 2 trange veier inn. En bru og en bakke bare. Er ufattelig lett å forsvare.

Skjønner heller ikke hva dem tenkte på med Nuketown kartet....aldri i mitt liv sett så lite kart før. CS 1.6 hadde 4x større kart enn dette her, og da skal man ha dobbelt så mange spillere, flyangrep, napalm, radiostyrte biler og gudene vet hva mer.................... KAOS!

Lenke til kommentar

Nå er det en god stund siden jeg spilte Modern warfare, og jeg har i tillegg spilt ca 360timer med Bad company 2 imellom Mw2 og BO, men spørsmålet er:

 

Har det alltid vært slik underlig rekyl på pc versjonen på Assault riflene?. Jeg syntes de flyr alle veier, eller er jeg kanskje mer vandt til den mer realistiske rekylen i BFBC2?.

Lenke til kommentar

Fant et forum med en oversikt over raporterte bugs i BO. Klikk Her

 

Jeg syns Treyarch har nedgradert snipere litt for mye. Silencer på snipere fungerer bare ikke. Uansett hvilken sniper du bruker, så får du ikke one-shot med silencer. Ikke engang L96A1 er one-shot i hodet med silencer, dog ifølge denne oversikten er L96A1 one-shot uten silencer fra mageregionen og opp, noe som er bra.

 

Jeg syns de burde gjøre at en bolt-action sniper som L96A1 er one-shot med silencer fra brystet og opp. Hva sier dere?

Lenke til kommentar

Der ja. Kicka fordi jeg tka med carpet bomb tror jeg? Latterlig. Var ingen teammates der jeg bomba heller. Hadde 20-5 og fikk endel enemy kills og så det ut som før jeg ble instakicka.

 

Edit: haha, det der var jo forøvriøg den sykste killen jeg har sett. Ricochet Tomahawk.

Endret av Martino
Lenke til kommentar

Hysj på deg troll.

 

Har ikke hele CoD serien små baner som Rust og Nuketown? Hvorfor skulle Treyarch lage en bane for just4fun?

 

Jeg har ikke noe imot noen av banene på spillet, men at spillet blir sluppet i den tilstanden det er i nå er håpløst.

Jeg er nok sålangtifra et troll du får. Jeg er sikkert en av de største CoD fanboyene på forumet her, men tilogmed jeg klarer å se at dette spillet er elendig arbeid fra Treyarchs side.

Lenke til kommentar

Matchmakingen er irriterende, men ikke det største problemet. Dette var et problem med forrige Cod også, men ble fikset rimelig kjapt.

http://www.youtube.com/watch?v=ZihokTlcwUs&feature=player_embedded

Denne videoen illustrere mye av det som er helt ødelagt med dette spillet. Spawningen er definitivt mitt største irritasjonsmoment for øyeblikket. Det er så latterlig dårlig og faktisk dårligere enn W@W var ved launch. Er det ingen som tar lærdom hos TA?

Endret av Konamixx
Lenke til kommentar

Har ikke hatt noen sykt irriterende møter med spawningen. Men klart, har hatt et par episoder der folk spawner bak meg, men nå er riktignok spyplane oppe konstant nesten. Så da ser jeg at de spawner og får endel free kills istedet :)

 

Regner med at de fikser det forhåpentligvis da jeg er enig i at det er det eneste negative med spillet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...