Gå til innhold

Mass Effect 2 - Utforsk og diskuter Sci-Fi kjempen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eg må berre kaste meg på hyllinga av dette meisterverket av eit spel. Eg høyrer med til dei som i utgangspunktet var litt skeptisk til det "nedstrippa" level-systemet og fråveret av loot og inventory. Etter kvart som eg spelte merka eg likevel fort at det faktisk fungerer utmerka og skaper god balanse. Ein kan (iallefall på insanity, som eg speler på) ikkje spamme biotics som ein etter kvart kunne i ME1, men må spare desse evnene til rett augneblink. Det er også ganske så fantastisk korleis dei har klart å integrere vala frå ME1 til ME2 på ein ganske så sømlaus måte. Kvar gong eg møter nokon frå ME1 uansett om det var "viktige" karakterar eller ikkje, får eg lyst til å juble. Ein føler verkeleg at ein speler vidare på historia frå ME1 og at ein ikkje speler eit heilt nytt spel som har fått eit nytt nummer bak tittelen. Som Shepard ville ha sagt det: "I am Commander Shepard and this is my favorite game in the galaxy."

Lenke til kommentar

Eg fullførte spelet for første gong på mandag. Og har no fått litt tid til å reflektere.

Historia denne gongen var heilt fantastisk. Eg elska kvart sekund. Sideoppdraga var av den spanande sorten, og eg følte dei gav meg eit spesielt forhold til karakterane i spelet.

 

Eg hadde bestemt meg for å væra eit rasshøl på første playthrough. Men, eg knytta så tette bånd med til dømes Thane, at eg klarte ikkje la væra å gå for Paragon når eg prata med han. Det same gjaldt Miranda (av heilt andre grunnar, sjølvsagt..).

 

Så kva dag som helst, skal eg byrje på gjennomspeling nummer 2 - og denne gongen skal eg gå 100% Renegade, eller 100% Paragon.

 

Eg gir spelet 11 av 10 moglege. Dette er GOTY for meg.

 

http://xbox360.ign.com/articles/106/1064323p1.html

Now, let me remind you of who's writing this. I'm Greg Miller. I'm the guy who writes articles telling you that Trophies are better than Achievements, the guy who is desperate to win IGN's Great Trophy Whore War, and the guy who bought a PSPgo on day one and doesn't regret the decision in the least. I'm all those things, and I'm telling you that Mass Effect 2 is better than Uncharted 2.

 

I need you to accept this.

Endret av Gaz West
Lenke til kommentar

Holder på med 2. gjennom spilling nå. Spiller som en skikkelig badass i Vanguard klassen. Tøffe powers man har i den klassen, charge og slam er kult som bare det :D Går som sagt for 100% renegade, og det gikk hardt utover folka på dette raffineriet der man skal hjelp Zaeed :D

Lenke til kommentar

Fikk min Collectors Edition til PC i dag, og har installert alt, og lastet alle 5 DLC items. Alt er likevel ikke perfekt, fordi akkurat som i Dragon Age: Origins, ligger lyden betraktelig foran klippene i cutscenes og samtaler. Har en mistanke om at dette har noe med instillingene jeg har på PCn min, men jeg har ikke peiling på hva jeg kan gjøre. Tips? Forferdelig udramatisk å høre noen dø, for så å se det 15 sekunder senere.

Forresten vanvittig mye bedre grafikk på PC, AA gjør mye!

Lenke til kommentar

Ja, jeg har også merket at teksten noen ganger kommer frem litt for tidlig eller at den forsvinner litt for sent. Aldri vært noe problem og det har ikke skjedd mer enn et par ganger i løpet av mine førti timer.

 

Men om du (Joakim vas Normandy) har det samme problemet med lyden i Dragon Age vil jeg tro at problemet ditt ligger i hardware/drivere til hardware og ikke spillene i seg selv.

 

(Jeg stjeler forresten vas Normandy idèen din, if you don´t mind

Det gikk ikke. Føkk. Jeg vil også ha det i navnet. Det var ùberkoolt)

Endret av Lakus
Lenke til kommentar

Vas Normandy var ikke en dum greie til nicket nei:) Er et eller annet med Quarians som er så fantastisk, er uten tvil den rasen som er mest intressant i Mass effect etter min mening.

Spiller en ny save nå, som infiltrator, går for romanse med Tali.

 

Fikk forresten Collectors edition idag, stilig tegneserie, liker handlinga, burde leses hvis du liker Mass effect. Bøkene også for den saks skyld.

 

Noen som har en ide om hvor jeg kan kvitte meg med det andre Mass Effect jeg kjøpte mens jeg venta på CE

 

Oh yeah, nå ble nicket genialt!

Endret av Akrabra Vas Qwib Qwib
Lenke til kommentar

Fullførte spillet nå nettopp. Holy fucking shitstorm for en avslutning.

 

Jeg er faktisk svett i hendene!

 

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

Alle overlevde takket være mine ekstreme lederegenskaper (Illusive Man sine ord) og jeg sprengte hele driten til himmels. Mannen med det råeste kontoret i universet ble rimelig forbanna, men jeg ba han høflig om å ta seg selv bak. Det føltes skikkelig digg å kunne be den kua om å klappe igjen. Eneste grunnen til at jeg gjorde som han sa tidligere i spillet var for å få drept Collector idiotene.

 

Synes dog at spillet avsluttes veldig fort uten noen egentlig handling. Mer eller mindre hele spillet går med på å samle lagmedlemmer og når det er gjort er det mer eller mindre ferdig: Shepard dør. Shepard lever. Illusive Man sier at Collectors er slemme. Shepard finner Reaper. Shepard dreper Collectors. Egentlig ikke en veldig interresant historie, men den er presentert fordømt bra.

 

Å se et hav av Reapers derimot... jeg ble sittende med ærefrykt og måpe.

 

Alt i alt blir det vel en 9/10 for min del. Konge spill, men føler det faktisk mangler litt for å være det det kunne vært.

Lenke til kommentar

Den aller siste scenen, derimot, legger opp til en finale uten like! Gleder meg vannvittig mye!

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

Lot også Collector-basen være inntakt. Regner med at det betyr at Cerberus prøver å ta over Citadel i løpet av treern. Awesome.
Endret av Laland
Lenke til kommentar

Jeg kan se for meg at 3'ern blir å gå ut på at Shepard reiser rundt for å gjøre seg fortjent til alle rasers hjelp mot Reapers. F.eks overtale Wrex til å samle alle Krogans til å kjempe for Shepard, overtale Quarian Admiralty board til å la The Migrant Fleet kjempe for ham, etc.

Lenke til kommentar

Jeg kan se for meg at 3'ern blir å gå ut på at Shepard reiser rundt for å gjøre seg fortjent til alle rasers hjelp mot Reapers. F.eks overtale Wrex til å samle alle Krogans til å kjempe for Shepard, overtale Quarian Admiralty board til å la The Migrant Fleet kjempe for ham, etc.

 

Tror det blir bra uansett hva det blir i handlingen :D

Som lakus sa så gjør de en fordømt god presentasjon av noe så simpelt x)

kunne sikkert blitt bra om handlingen bare var at shepard skulle reise til jorden for å spise is xD (eller ikke)

 

Btw, likte veldig godt den spøken til EDI mot Joker i ME2 xD (det som jeg har i signatur feltet)

Update: yey, fant en youtube klipp av det :D

 

 

Endret av Andy.N
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...