Gå til innhold

Vil EU få NETFLIX,Last.FM,facebook og twitter + Zune?


ismo2009

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Zune er det ikke enklig MP3/MP4 spiller?,har de gode filmer på Zune da?

Det er en slags iPod bare at Microsoft er produsenten.

Er en del gode filmer, og visse er i HD (720p).

 

Kan noen fortelle meg hvorfor A Clockwork Orange er på fransk på "Zune Marketplace"? Er eneste filmen jeg definitivt hadde kommet til å leie om den ikke var på fransk...

Lenke til kommentar

Ikke for å dra tråden way off topic, men de 99 kronene det koster i måneden er lett verdt det med tanke på tilgjengeligheten man får til en enorm katalog med musikk.

 

Hvorfor bruke 99kr i måneden på streaming når du for 82.5kr i måneden kan laste ned så mange sanger du vil og beholde 10 av disse isteden?

 

Og slipper man å betale for dataoverføringen med Spotify på mobil?

Endret av zicoz
Lenke til kommentar

Takk skal du ha det ante jeg ikke, men får du beholde noen dersom du slutter som Spotify kunde da?

 

I tillegg så ville jeg også valgt Zune pga støtte for både filmer og Podcasts. Eneste ulempen er at man må ha en ekstra dings i lomma, men det endrer seg også med WM7

Endret av zicoz
Lenke til kommentar

Zune er det ikke enklig MP3/MP4 spiller?,har de gode filmer på Zune da?

Det er en slags iPod bare at Microsoft er produsenten.

Er en del gode filmer, og visse er i HD (720p).

 

Kan noen fortelle meg hvorfor A Clockwork Orange er på fransk på "Zune Marketplace"? Er eneste filmen jeg definitivt hadde kommet til å leie om den ikke var på fransk...

 

 

Fleste er i 1080p og med 5.1 lyd :)

Lenke til kommentar

Noen som vet når updaten er tilgjengelig for alle?

 

Og de som er på betaen, hvor mange filmer er tilgjengelig for leie? Går ut i fra at det er mest gamle filmer nå i begynnelsen? Tar nok år før tjenester som dette blir rimelig oppdatert i dette landet.

 

Sjekket den amerikanske updaten og Zune markedplassen var jo helt ekstrem. Helt nye filmer og bortimot alt som er av tv osv.

Lenke til kommentar

100 filmer er jo en begynnelse.

 

Spørsmålet er bare hvor mye bedre det blir etterhvert. Tror det kan bli skuffende lite med tanke på hvor lite markedet i Norge er og hvor mye tull MS sikkert må gjennom for å få noenlunde nye filmer tilgjengelig.

 

Tror også Sony vil jobbe iherdig mot dette, særlig siden de har stor makt i Norge. Med Egmont som playstation importør osv. De eier jo Nordisk Film.

 

Forøvrih har vi jo heller ikke fått Indie games markedet. Som et av få europeiske land.

Sverige derimot har fått det. Men det har vel med at 360 selger en del bedre der enn her hvor 360 er på en klar sisteplass.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Så plutselig igår når jeg satt i dashboard på xboxen at jeg hadde fått Zune, Facebook og Twitter. Andre som har fått dette? Sjekket ut Zune først av alt. Ikke så mange nye filmer der enda å skryte av. Watchmen var vel den nyeste jeg såg som var der. Ellers var det masse filmer fra 90 tallet og oppover. Ganske labert med andre ord.

 

Eldre filmer fåes bare i standard kvalitet virker det som, mens litt nyere filmer fåes i 1080p format med 5.1 lyd. Testet The Matrix, kostet meg vel under 40 kr og filen var på 6 GB. Den laster ned en liten del før du kan starte filmen, så fortsetter den endlasting i bakgrunnen. Andre filmer så jeg kunne streame direkte. Kommer vel ann på linjen din. Kvaliteten på filmen var faktisk helt fin. Nå har jeg bare HD Ready TV så jeg fikk nok bare 720p ut av den filmen der.

 

Så lenge de oppdaterer med nyere filmer og raskere så ser jeg ikke problemet med eldre filmer som ligger der. De er billige å se og noen av de er jo klassikere. Har ikke testet standard kvalitet enda så kan ikke si noe der. Skal teste ikveld tenker jeg.

 

En stor negativ ting å si om filmleie her. Du får ha filmen liggende i 14 dager, MEN om du setter den på, så har du BARE 24 timer å se den ferdig på før den slettes, etter det jeg skjønte. Med andre ord kan du se den bare en gang om du ikke ser den rett etter hverandre da.

 

Akkurat den lille tingen der får meg egentlig til å se rødt. De kunne heller kortet ned til å ha filmen liggende i 7 dager og fjerne den 24 timers regelen. Blir nesten så jeg boikotter greia pga prinsipp.

 

Er ikke Netflix det samme som Zune foresten?

Lenke til kommentar

alle filmer kan streames inkl. Matrix

 

Matrix ligger også på en liste før du åpner ZUNE, der er det kun mulig med nedlastning og koster noen kroner mindre

 

tror det er ekstremt få tjenester som tilbyr mer en 24 timers avspillings tid

 

 

Fortsatt bare beta og filmer kommer hele tiden

 

Netflix er noe av det samme, dog kun streaming, tar lenger tid å starte(ZUNE er max 1-2 sekunder) og jeg har aldri fått en kvalitet i nærheten av ZUNE

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...