Gå til innhold

Spill som fortjener oppfølgere (del 1) (PS2, PC, Amiga)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg sier det igjen; dette er grunnen til at jeg mener gamer.no skiller seg ut som det beste (nettbaserte) spillmagasinet i Norge. I perioder hvor det er få store nyheter å skrive om, disker folkene bak 'gamer' opp interessante artikler å tygge på, som man får lyst til å søke litt rundt.

Dagbladet er forsåvidt også rimelig flinke til dette.

Endret av Duvebassen
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Flott artikkel, mange gode spillminner ble vekket til live. :)

 

Master of Magic har jeg spilt ufattelig mye, riktignok mange år siden nå, og jeg husker det var veldig bra. Er ikke uten grunn at jeg har forhåndsbestilt Elemental. :) Håper Stardock får til en verdig "spirituell" oppfølger. Virker lovende ut fra betaen.

 

Alt i alt fem gode valg! Gleder meg til å se hvilke dere har funnet frem neste gang. :)

 

@Duvebassen: Nå får dagbladet.no en del artikler levert av gamer.no, de samarbeider. Det kan kanskje ha noe med det å gjøre? :)

Lenke til kommentar

Transport Tycoon burde fått en oppfølger.

Transport Tycoon 2 var en periode i produksjon, men underveis fant Chris Sawyer ut at berg- og dalbane var veldig morro og endte opp med å lage Roller Coaster Tycoon istedenfor, visstnok basert på koden til TT2. Etter det fortsatte han på TT2, men endte opp med å lage Roller Coaster Tycoon 2 istedenfor, igjen visstnok basert på koden til TT2. Etter det forsatte han på TT2, og ga det ut i 2004 som Chris Sawyer's Locomotion.

 

Så Transport Tycoon har fått en oppfølger. :)

Lenke til kommentar

Det står nå tydelig "Del 1" i overskriften, og at det kommer en artikkel om flere spill neste uke. Ingen grunn til å tilte i vinkel riktig enda. Er ellers helt enig i at både Beyond Good and Evil og Psychonauts burde få oppfølgere. For BGE sin del er det en oppfølger i produksjon (var noen rykter i august om at den var utsatt, men ubisoft gikk tilbake på det; BGE2 er fortsatt under utvikling), så jeg tror ikke du vil få se den i del 2.

 

For Psychonauts sin del så har Tim Schafer nettopp gjort ferdig Brütal Legend. Han har nylig sagt at han ønsker å jobbe videre med franchisen, men foreløpig er det ingenting under utvikling. Dog tror jeg nok en oppfølger vil komme. Fokuset for denne artikkelen er slik jeg oppfatter det de riktig gode, gamle klassikerene hvor det ikke foreligger noen planer for oppfølgere som man kjenner til. Det ville dermed overraske meg om Psychonauts er med i del 2...

Lenke til kommentar

OUTCAST hadde jeg helt glemt vekk... Det var jo kjempe bra. Der var også et spill som var meget likt der man reiste i tid med en man som hadde gul drakt. Husker ikke hva det heter.

Men jeg ser gjerne for meg at OUTCAST 2 hadde vært kult.

 

The Lost Viking kunne nok også vært meget kult.

Men ville da holdt det litt i gammel stil. Kansje et arcade spill til LiVE, eller Minis til PSP?

 

Day of the Tentacle.

Han som har arbeidet til med dette spillet og andre. F.eks. det nye Brutal Legens.

Han er ganske flink som lage endel kjekke spill.

Day of the Tentacle 2 hadde heller ikke vært feil. Savner gode klikk og pek spill. Siste i den sjangeren som jeg prøvet var et råttent russisk spill... tror faktisk de siste 10 slike spill jeg har spiller, har vært dårlige og fra Russland\Tyskland.

 

Men jeg kunne gjerne tenkt meg ennå et Lengste Reisen spill. Men mer i den stilen som det gamle. Fatter ikke hvorfor det blir laget et bra HIGH RES klikk og pek spill i 2D render som før i tiden. (gode gamle dager)

Lenke til kommentar

Jeg tror både BGAD og Psychonauts ble nevnt i minst en av de to andre "spill vi vil se igjen"-artiklene som ble linket på slutten her.

Umm, ikke så vidt jeg kan se. Mulig du tenker på en lignende artikkel fra et annet nettsted?

 

Outcast skulle jeg veldig, veldig gjerne hatt en oppfølger til. Lawd, så fantastisk det spillet er.

Outcast er et av de gamle spillene jeg har spilt hvor jeg fortsatter husker en del av historien og handlingen. Med tanke på hvor mange spill, bøker og filmer jeg har vært igjennom siden den gang burde jeg ha glemt hele spillet for lenge siden, men det gjorde inntrykk. Det var som du sier fantastisk. :)

Lenke til kommentar

Nå tar jeg det et stykke tilbake her, men Jones in the Fast Lane, High Seas Trader (!!) og Pizza Tycoon er spill jeg gjerne ville sett oppfølgere til. I etterkant har vi jo fått The Sims-serien som i verste fall er en forvokst mutant av Jones, men de to andre har aldri fått den honagèn de fortjener.

 

Slenger meg også på teorien om at Day of the Tentacle kommer ut i ny drakt snart. Når LucasArts først begynner å pusse opp gamle klassikere kommer not Day of the Tentacle og Grim Fandango.

Lenke til kommentar

Transport Tycoon burde fått en oppfølger.

 

Spiller selv TTD om dagen over internett. Helt genialt. Bruker da scriptet fra Open-TTD

 

Der har de fin pusset grafikken "litt" pluss lagt til en masse nye mulighet, bla. kart på 2056*2056. Noe som nesten er for stort for selv 4 spillere :D

 

De jobber nå med egen grafikk, sån at softwaren deres blir stand-alone, og ikke er avhengig av å ha orginalen installert.

 

Dette er bra, og blir bedre :) LAN og spilling over Internett fungerer knirkefritt.

Mange games som går på nettet til enhver tid, liste over servere er på hjemmesiden til open-ttd eller inni spillet.

 

Enjoy! :)

Lenke til kommentar

Mange flotte titler her, men må si at det er Outcast jeg helst skulle sett en oppfølger til. Enorm stemning og episk lydspor, samt at verdenen føltes genuint åpen og levende på en måte få andre spill har klart for min del. Ble virkelig trist da jeg hørte at oppfølgeren ble skrinlagt :(

Endret av Galten
Lenke til kommentar

Merkelig at Gamer.no ikke har fått med seg at det allerede finnes ikke bare en, men to oppfølgere til The Lost Vikings. Lost Vikings 2 (1995) og Norse by Norsewest: The Return of the Lost Vikings (1997).

 

Jeg skulle gjerne ha sett en oppfølger til Day of the tentacles.

Så lenge Telltale games holder fingrene unna:p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...