Gå til innhold

Den store Kinect-tråden


husgutt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

han jeg kjenner, som fikk være med i betaen, sa nå at UPS hadde ringt og at de hadde en pakke til han. Ser ut ut som folk får Kinect i dag. Heldige folk ;)

Får satse på at det er noen luringer som deler erfaringer, selvom man egentlig ikke skal gjøre det. Men det går jo ikke ut over de som ikke er med i betaen.

Lenke til kommentar

Husk at man kan ikke si noe om rundt beta materialet, men man kan diksutere saker og ting utenfor det.

 

Huggy: Det som sto i min mail var at jeg kommer til å få en system oppdatering som vil innholde det nye dashbordet innen 24 timer og det fikk jeg på Fredag i tillegg sto det at jg ville få Kinect maskinvare i posten VELDIG kort tid etter man får system oppdateringen som jeg fikk på Fredag. De sender Kinect til adressen man oppgav da man registrerte seg for betaen. Så da regner jeg med at jeg får Kinect i løpet av uken. :) I tillegg hører ejg rykter om at man får med Kinect Adventures slik at man får et Kinect kompatibelt spill. Men det sto ingenting angående betaling eller at jeg må send Kinect tilbake etter betaen er over. Men om det ikke kommer en lapp som følger med Kinect får jeg selvfølgleig alt gratis. :)

Lenke til kommentar

Fik kikke noe i dag. :( Håper jeg får det i morgen. Problemet er at jeg ikke vet hvordan jeg får pakken. Om jeg får noe på melding, mail eller om den havner i postkassa?

 

 

UPS eller Posten kommer på døra di :) , så har jeg hørt hvertfall..... ;)

Endret av _LarZen_
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...