Gå til innhold

Jeg leter ettter et nytt PC-spill!


Anbefalte innlegg

hehe.....BB er jo ikke så fryktelig komplisert, iallefall ikke med mindre du er en av de som må vite alt om reglene som regulerer spillet. Det er jo ikke et spill som går "fort", det er et taktisk/strategisk spill basert på brettspillet.

 

spillet er rundebasert med mindre du er ute etter totalt mayhem, og vil spille realtime. (total chaos IMO)

 

Online kamper kan spilles i realtime eller turbasert modus på 40 sec/2 min/3min og 4 min. Det vil si den tiden hver spiller har til å flytte sine "brikker" i løpet av runden. hver kamp består av 2 halvdeler med 8 runder til hver spiller. MAO en 4 min pr runde kamp tar ganske lang tide dersom man bruker all disponibel tid.

 

Jeg vil vel kanskje si at BB er et spill som passer dersom man er glad i turbasert spill som gir rom for både solid taktikk og tilfeldigheter. For ikke å glemme humor!! Alltid moro å se et troll spise opp sin lagkamerat istedet for å kaste ham avgårde med ballen slik at han kan score :)

 

Spillet har et veldig solid community som er usedvanlig hyggelig sammenliknet med mange andre spill. Det er selvfølgelig råtne epler her også, men oppfører man seg blir man tatt varmt i mot.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ehm... BB kan fort bli et spill som går "fort" om man spiller 40 sec kamper :p

 

Eller.. jeg syns i hvertfall det er lite tid x) men gud å gøy og vanskelig det blir og xD

 

og ja, humoren er bra i det spillet :) men kan fort bli litt lei av de komentatorene eller hva det nå enn er x)

Lenke til kommentar

Om du stadig liker FPS: test litt Quake Live da vel! Er i bunn og grunn Quake 3, med noen modifikasjoner, som spilles fra nettleseren (nei, det er ikke flashtull, skikkelig applet her). Det er gratis, har masse stats som du kan prøve å makse, godt serverutvalg og relativt varierte moduser. Finner det på www.quakelive.com (merk: krever IE7, IE8, Firefox eller Safari. Merk: Opera er foreløpig ikke støttet.

Lenke til kommentar

Bare for å svare: prøv demoen av Tropico 3, og se hva dy syntes. Har selv bestilt spillet, da jeg syntes det var unikt. Kan være verd å ta en titt ;). Finn det via steam eller søk på tropico 3 demo eller via game.no; tropico 3

 

strategi

Glømte å si det ...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...