Gå til innhold

Uncharted 2 Fortune Hunter Edition


Mokko

Anbefalte innlegg

Med Uncharted 2 Fortune Hunter Edition får du ikke mindre enn en eksakt replika av "Phurba Dagger Artifact" - den beryktede kniven - pluss egen stand for denne, du får en Art Book, en egen superkul boks signert Naughty Dog, en bunke med nedlastinger og selvfølgelig selve spillet. Ikke dårlig altså.

 

3887907587_004c75170e_m.jpgpost-134-1098816967_thumb.jpg

 

Vel, det er en hake. For å gjøre denne til et ekte samlerobjekt har man besluttet at denne pakken ikke blir å få kjøpt noe sted - den må vinnes. Etter hvert vil det bli muligheter for å vinne den på Playstation-bloggen, på HOME og gjennom multiplayerbetaen for spillet. Kipt for mesteparten men überfett for de heldige vinnerene..

 

EDIT: Video av greiene her.

Endret av Mokko
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Kjipt at den er USA ekslusiv. Men uansett så har vi i Europa eller rettere sagt i UK (den jeg har forhåndsbestilt) fått en spesial utgave: Link. Denne "gutten" her inneholder 2 gull våpen skins for online, 2 postkort, PS3 Theme, andre online skins og ikke minst eksklusiv limited edition collector's box. Jepp, en metall boks i veldig kul design. B)

Lenke til kommentar

Fant ut at den utgaven de selger hos elkjøp og lefdal er den samme limited editions som de selger hos game.uk

 

Nathan Drake er tilbake i Uncharted 2: Among Thieves for å gi deg en ny nervepirrende opplevelse. Limited Edition.

Skattejegeren Nathan Drake er tilbake i Uncharted 2: Among Thieves, et spennende action adventure-skytespill i tredjeperson fra den prisbelønte utvikleren Naughty Dog som kommer eksklusivt til PlayStation 3. Drake forfølges av uflaks og havner igjen i den forræderske verdenen av tyver og innleide skattejegere som han prøvde å legge bak seg. Når en mystisk kunstgjenstand sender Drake ut på en ekspedisjon for å finne den legendariske dalen Shambhala i Himalaya, havner han i et farlig katt-og-mus-spill mot en krigsforbryter på rømmen som er ute etter mer enn bare de sagnomsuste skattene fra den tapte byen. Limited edition inneholder spillet, 2 gullvåpen (1 Beretta og 1 AK-47), 2 postkort, PS3 tema og multiplayer skins.

 

http://www.lefdal.com/product/spill-konsol...limited-edition

 

Men det får du altså ikke, så... ;)

Skal aldri si aldri! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...