Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skillsa rogues får ser unektelig veldig tamme ut i forhold til hva andre klasser kommer til å få.

 

Skjønner godt at det er vanskelig å gi fler abilities til Rogues som allerede har veldig mye og variert utility, men noe mer spennende burde de da ha fått til..

 

Kunne vært gøy med giftgbomber med aoe dots eller andre effekter, for eksempel. :w00t:

Eller en finisher med moderat skade+debuff av noe slag? :ph34r:

Lenke til kommentar

Etter å ha lest om shaman og mage changes parkerer jeg nok shamanen min, ser ikke poenget med å spille en hybrid som får gimpet damage når rene damage classes får samme buffs og ikke sliter med hybrid tax.

 

Hvorfor kan de ikke gå tilbake å gjøre klassene mer variert? Alt for mange har de samme buffsene, er rett og slett tragisk. Greit å si "bring the player not the class", men nå er det jo blitt "fuck the class just bring someone"

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Vel Crispin, har spilt og elsket shamanen min lenge. Men etterhvert har vi blitt dårligere og dårligere som damage dealers pga dårlig scaling og itemisering i ICC tærer også på, vi er dog gode healers, men det er noe jeg kun vil være på si.

 

Jeg har, iallefall såvidt jeg vet en av de hardeste rotasjonene i spillet med 4-5 ganger så mange taster å trykke på enn f.eks. mage uten å få noe igjen.

 

Får ofte spot, men da gjerne pga heroism. Det vil jeg egentlig ikke, jeg spiller bra og gjør anstendig dps og healing. Men på dps ligger jeg desverre under andre selv om gearet er likt, kanskje til og med over. Føles som jeg sinker gruppa. Buffs har andre classes, gjerne bedre og siden de ikke er knyttet til totems.

 

Gjør klassene mer variert, hver med sine buffs så det lønner seg med mangfold.

Lenke til kommentar

Variasjon er fint, og det vil vi ha mer av.

 

Men viss vi ser det fra mage sitt synspunkt - hvorfor skal en hybrid klasse gjøre like mye skade som meg med likt gear? Hva er da vitsen med å være mage viss jeg kan være shaman å gjøre like bra skade, og i tilegg fylle en annen rolle viss jeg har lyst?

 

Jeg sier ikke du har feil, men jeg er av den oppfatning at det ikke er feil at en hybrid klasse med likt gear som en ren dps klasse gjør mindre skade.

Endret av Crispin
Lenke til kommentar

Variasjon er fint, og det vil vi ha mer av.

 

Men viss vi ser det fra mage sitt synspunkt - hvorfor skal en hybrid klasse gjøre like mye skade som meg med likt gear? Hva er da vitsen med å være mage viss jeg kan være shaman å gjøre like bra skade, og i tilegg fylle en annen rolle viss jeg har lyst?

 

Jeg sier ikke du har feil, men jeg er av den oppfatning at det ikke er feil at en hybrid klasse med likt gear som en ren dps klasse gjør mindre skade.

 

Kunne ikke vært mer enig Crispin.

i mine øyne burde hybridene ikke kunne ha det samme outputtet som "Rene" klasser, men heller fylle nisjer. Slik det var før hvor Druid opererte som en buffer, shaman holdt oppe melee, paladin kunne bare heale single target ergo Tanken. Men outputet, selve burst healingen kom ifra presten.

Nå når Paladinen skal få AoE healing, og mana regen skal bli Nerfet så kommer det desverre til å bli litt, "drit i klassen bare ta med noen", sånn som Ghaundan sier. Og med tanke på hvor enormt mye output noen Paladins har så kommer snart prester til å forsvinne som klasse

Lenke til kommentar

Hybridklasser på WoW er et helt ræva konsept så lenge rene dps klasser ikke har noe nytte å bringe et raid utover sin egen skade. Samtidig kan ikke hybridene fylle mer enn en rolle om gangen, hvis en druid/shaman/paladin skulle gjort mindre skade enn de rene dps-klassene, hvorfor ha de med da? Nå er det i og for seg ikke noe problem for øyeblikket da disse klassene alle har en rekke buffs som er unike og helt essensielle i et raid. Denne nytteverdien har ingen dps-klasser (bortsett fra en og annen hund som trenger tranq shot i ny og ne), derfor er det i mine øyne teit at hybridene forlanger samme ytelse i alle sine roller, det være seg healing, tanking eller dps.

Lenke til kommentar

Utover sin egen skade? De fleste pures har da fått fler og fler buffs fra hybrids så hva er poenget med å være hybrid om damage treet ikke gjør nytte for seg? Hunters og rogues har MD/tricks of the trade som er uhyre nyttig for tanks, spesielt i starten av ett encounter. Mages har buffs i de fleste trær, +crit debuff/+damage done buff, warlocks har fått noen debuffs outsourcet til druid som er synd, men de fikk også ett par fra andre. Deriblandt SP totem til shaman, faktisk overgår de shaman sin totem per dags dato.

 

Hybrids KAN gjøre noe annet ja, men ikke samtidig. Jeg kan ikke gjøre dps og heale som shaman, jeg kan enten heale eller gjøre damage. Om jeg gjør mindre damage blir jeg oppmuntret til å gå healing.

 

Så grunnen til at hybrids skal gjøre det dårlig er for å tvinge de til å gjøre noe annet en eller annen gang senere? Mange vil ikke være healers, eller tanks. Det kan være forskjellige grunnen, ene at dps faktisk er piss lett, det er svært få vanskelige fights for de, og om de er det så gjelder det vanligvis dobbelt opp for healers.

 

Da blir jo ønsket heller å ha færrest mulig hybrids og dytte de inn i healer/tank roller, samt 1 eller 2 til buffs. Resten pure classes. Buffs hjelper også lite når flere overlapper og ikke gir noe og 2 av 1 classe gir iallefall ingenting ekstra. 2 mages gir utrolig mye damage, og er latterlig lett å spille (ele sham skal vistnok ikke være spesielt vanskelig heller). 2 elem shamaner gjør ikke like mye damage, men det er jo greit for de kan jo heale? Da syns jeg mye av poenget med å være hybrid blir borte og vi er tilbake til vanilla med 1 talent tree for klasser som kan heale.

Lenke til kommentar

Foreslår at du leser lenger enn første setning på ett innlegg før du ivrig svarer. Hvis du leser litt videre ser du at jeg tar opp de samme poengene du så ivrig forsvarer og at problemet mitt ligger rundt selve designet.

 

Uansett hvordan man enn vender på det, så blir pures vs hybrids debatten aldri lagt død så lenge det er uaktuelt at "pures" får samme utility/flerfoldighet som "hybrids", og "hybrids" får samme dps/healing/tanking ytelse som sine "pure" motparter.

Endret av Couchfighter
Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...
  • 2 uker senere...

Jeg ser at diskusjonen rundt pures og hybrides ikke er død, og jeg vil bare komme med et lite innspill.

 

Det er bare rett og fortjente at hybrides gjør det like godt som pures i dps/healing/tanking.. det er opp til hver enkelt hva en har lyst til å spille, og det at en hybrid gjør det like godt som en pure i hvilken som helst rolle gjør bare at spillerne får et større "spillerom" å orientere seg rundt siden en ikke er låst til en spesifik oppgave. At en mage eller en rogue blir sint fordi en druide eller en paladin gjør det like godt som dem i dps er bare teit, for du blir ikke tvunget til å spille mage eller rogue. Det velger du selv.

 

Takk ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

La oss være ærlig, vi trenger denne tråden!

Her diskuteres alt som ikke passer inn i andre tråder, men la oss holde den fri for utbrudd som heller hører til i en "jamretråd".

 

Oppdatert: - Disse emnene diskuteres ikke her!

- Hvem var dagmammen til Varian Wrynn? Hva gjorde Illidan før han emigrerte til Outlands?

 

 

Det heter O U T L A N D ! Det er ingen S i O U T L A N D !

 

Anyways... goblin rep er gøy å grinde.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...