Gå til innhold

Durmwind

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Durmwind

  1. Så mange negative kommentarer da! Dette ser jo fantastiskt ut, moderne kompleksitet med retro grafikk og lyd! At en mann har laget dette er jo helt vilt! Jeg kommer definitivt til å legge dette inn på ønskelisten og kjøpe det på release, hvis ikke prisen er for gal da
  2. Så... Ikke ett RTS spill(Battle for Middel-earth), ikke ett stealth spill(Gollum), ikke ett action adventure (Shadow of Mordor), ikke ett tekst adventure game (The Shadows of Mordor 1987), ikke ett MMO (LOTR online), ikke ett Hack-and-Slash (The Lord of the Rings: The Two Towers), ikke ett RPG (The Lord of the Rings: The Third Age), ikke ett Tactical RPG (The Lord of the Rings: Tactics), ikke ett FPS (The Lord of the Rings: Conquest), ikke ett MOBA spill (Guardians of Middle-earth) og ikke ett LEGO adventure spill... Hva er det igjen da? Middel-Earth sports? Rohan Racing?
  3. Det skal nevnes at du kan faktiskt skru av det levelup varselet så du slipper å få brettene avbrytt av det. Men er enig at det blir en oppmerksomhets tyv.
  4. Og hva er kjent Dragon Age stil? Det har jo ikke akkurat vært den mest konsekvente spillserien?
×
×
  • Opprett ny...