Gå til innhold

Spotify godkjent av Apple


Lakus

Anbefalte innlegg

CopyPasta fra iPod1.no

 

Spotify godkjent av Apple

 

Det har i lengre tid knyttet seg spenning til Apples behandling av den populære tjenesten Spotify sin nye applikasjon til iPhone og iPod touch. I dag kom svaret og ifølge nettsiden Paidcontent har Apple offisielt bekreftet at programmet blir godkjent og blir å finne i App Store i løpet av kort tid. Snart får du ubegrenset musikk direkte på din iPhone!

 

Spotify er en populær netttjeneste hvor du kan streame millioner av sanger direkte til din Mac eller PC gjennom en iTunes-lignende programvare. For 99,- i måneden får du tilgang til et ubegrenset antall sanger og det finnes også en gratis reklamefinansiert versjon.

 

I dag fikk vi endelig svaret som mange Spotify-fans her i Norge har ventet på. I motsetning til hva alle kanskje trodde, så har Apple godkjent Spotify sin applikasjon. Ifølge Paidcontent har en talsperson for Apple bekreftet at selskapet har godkjent Spotify og at programmet vil havne i App Store i løpet av kort tid.

 

I tillegg har Daniel Ek, gründeren av Spotify og tidligere gründer av TradeDoubler, bekreftet at programmet nå har blitt godkjent i en Twitter-melding i kveld. Han sier også at selskapet har hatt en veldig god dialog med Apple hele veien.

 

"Yes, I can confirm that Apple has approved the app. We're happy but have had a great dialogue with Apple all the way. They've been great!"

sa Daniel Ek sent i kveld.

 

Programmet vil kun være tilgjengelig for brukere av "Premium"-kontoer hos Spotify (NOK 99,- i måneden) og programmet lover å kunne laste ned cachede versjoner av dine spillelister slik at musikken kan spilles selv når du ikke er online over Wifi/3G.

 

Programmet forventes å dukke opp i App Store i løpet av kort tid.

Endret av Lakus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Spørs vel strengt tatt hva som skjer først, Spotify dobbler underskuddet sitt for hvert år.

Skal ikke se bortifra at de går konk om ikke altfor lenge hvis ikke de gjør noe drastisk.

Startet ikke Spotfiy for under et år siden? Hvordan kan underskuddet deres øke på årsbasis allerede, da?

 

Forøvrig er dette herlige nyheter! Nå blir det Premium! :D

Lenke til kommentar
Startet ikke Spotfiy for under et år siden? Hvordan kan underskuddet deres øke på årsbasis allerede, da?

 

99,3 prosent av brukerne foretrekker små reklamesnutter med lyd mellom enkelte av låtene, i bytte mot å få høre musikken gratis. Men ifølge The Register har musikktjenesten så lite som 900.000 kroner i månedlige reklameinntekter.

 

Bare 0,7 prosent av brukerne betaler for å slippe reklamen. Selv om tjenesten ifølge The Economist har 5,7 millioner brukere, gikk selskapet dermed med 27 millioner norske kroner i underskudd i 2008. Det var en dobling fra året før.

 

 

Kilde

 

*EDIT*

Er det noen forskjeller mellom iPhone versjonen av Spotify og Google Android sin versjon (som har vært ute en stund allerede)?

Endret av NightReaper
Lenke til kommentar

Men det som er interessant er at de som lager Spotify har fått et tilbud på noen milliarder kroner (hvis jeg ikke husker helt feil) - tross at de går i underskudd. Dette betyr at hvis de ikke har økonomi lengre kommer noen andre seleskaper til å kjøpe det opp og mest sannsynlig klare seg.

Lenke til kommentar

Det som var greia var at de fleste var usikre på om Apple ville godkjenne det. Tenk nå på hvor mye Apple taper på at folk ikke kjøper sanger i iTunes store, og i tillegg vil mange flere slutte å bruke iPoden som er "innebygd" i iPhonen. Sistnevnte tenker Apple nok at er litt "care" men det er jo litt spesielt å gjøre det man selv har skapt mer uintressant.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
Spotify iPhone app update coming soon

 

It’s been a little while since we first released our iPhone app to the public and many of you have been wondering when you’re going to see an update. Well, we’re happy to announce that earlier today we submitted a new version to the nice people over at Apple for approval.

 

Along with a number of fixes to the app we’ve added a range of great new features. Some of the additions include:

 


  •  
  • Last.fm scrobbling.
  • The ability to open and play Spotify links e.g. straight from your Facebook app or browser.
  • Save time and space by using tracks already stored on your iPod in your playlists - there’s no need to sync those track anymore.
  • Save and find your favourite tracks and albums with the Starred playlist and Star buttons (also coming to the desktop version soon!).
  • Support for listening at 96 kb/s for more efficient streaming on slow connections.

 

Stay tuned to our blog for more news in the coming weeks.

 

:D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...