Gå til innhold

Vi delte ut Champions Online-betanøkler


Anbefalte innlegg

Er det bare meg eller kommer jeg meg ikke inn på sidene til Cryptic verken på Chrome, Firefox eller Explorer :( Men fikk i alle fall tak i download linknen :)

 

Edit: Tror serverene er nede ettesom det står med røde bokstaver på launcheren "Server Down" ved siden av en lyspære til høyre øverst i hjørne.

Endret av fantomena
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har nå fått bekreftet fra Atari at denne åpne betatesten starter mandag 17. august og stenger mandag 24. august. Vi hadde selvsagt opplyst om dette i artikkelen, og i e-posten som ble sendt ut, dersom vi hadde visst om det på forhånd. Beklager.

 

Det er likevel mulig å laste ned klienten og patche den, slik at man er forberedt til åpningen mandag.

Lenke til kommentar
har testa dette, og må si jeg ble litt skuffet fordi jeg trodde det var en åpen verden, ikke instanser...jeg hater mmo spill som har instanserte byer osv, Kan fortelle at det er forskjellige "rooms" i hvert sted, etter det jeg husker kan et slikt "room" ha maks 100 spillere, så du føler ikke helt at du er omgitt av mange andre mennesker. Hadde det ikke vært slik så hadde jeg kjøpt dette spillet, men det ødelegger spillet for meg med en gang. Utrolig trist siden jeg trur jeg hadde trivdes veldig godt i Champions universet, men jeg kan bare ikke se for meg å skulle møte en venn in-game å måtte avtale hvilket rom vi skal være i... :/

 

Var det jeg tenkte, akkurat samme problemet som med City of Heroes. Sikkert samme motoren da animasjonene og fysikken så veldig likt ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...