Gå til innhold

Nye struktur- og kategoriendringer i forumet


Anbefalte innlegg

Hei, har i dag gjort noen endringer her på forumet som jeg håper gjør kategoristrukturen mer oversiktelig å forholde seg til ;)

 

 

Oversikt:

- Endret navn på moderkategori "Data & TV" til "Data, lyd & bilde"

- Flyttet Kreativitetskategorien fra "Community"-kategoriene i spilldelen til under "Data, lyd & bilde"

- Endret navn på "Foto og kreativitet" som allerede lå under "Data, lyd & bilde" til "Foto-, video- og lydutstyr"

- Beskrivelsen tilhørende samme kategori ble endret til: "Spørsmål og debatt rundt utstyr til fotografering, video- og lydopptak"

- To tråder i kategorien ble flyttet over til "Kreativitet"

- Gjorde en liten endring i rekkefølgen under "Data, lyd & bilde". "Datatilbehør" er flyttet over "Programvare", før var den under

- Kategorien "Hjelp og support" fikk navnet endret til "PC-hjelp og support"

- "Data, lyd & bilde"-delen er nå flyttet over "Mobil & GPS" på forsiden, før var den under

- Tilbakemeldingsseksjonen til Mobilen.no er flyttet under Tilbakemeldingsseksjonen til Teknofil.no i tilbakemeldingsdelen

- Det er lagt inn snarveier i de respektive hovedkategorier til ulike tilbakemeldingsseksjoner for sidene (Teknofil, Mobilen og Treningsmagasinet)

 

 

I praksis betyr dette at vi håper vi har klargjort at kategorien "Kreativitet" er for alt av egenprodusert materiale, det trenger med andre ord ikke være tilknyttet spill, noe trådene i kategorien aldri har indikert at noen har trodd heller. Noen kategorier har fått navnene sine endret for å bedre få frem hva de er til for. Den tidligere kategorien "Foto og kreativitet" skal nå ses på som en ny kategori da den har endret navn til "Foto-, video- og lydutstyr", denne skal ta for seg diskusjon rundt det utstyret man bruker for å lage det som havner under kategorien "Kreativitet".

 

 

Håper dere er fornøyd med endringene. Om dere har innspill å komme med, ikke nøl med å poste! ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for tips LucarioX!

 

Da ble det gjort noen flere strukturelle endringer.

 

- "Data, lyd & bilde"-delen er nå flyttet over "Mobil & GPS"

- Tilbakemeldingsseksjonen til Mobilen.no er flyttet under Tilbakemeldingsseksjonen til Teknofil.no i tilbakemeldingsdelen

- Det er lagt inn snarveier i de respektive hovedkategorier til ulike tilbakemeldingsseksjoner for sidene (Teknofil, Mobilen og Treningsmagasinet)

 

 

Emnetittelen på denne tråden ble og oppdatert siden det nå er flere endringer som gjelder andre deler av forumet

Lenke til kommentar

Oppdaget faktisk det med Mobilen.no sin lenke i samme sekund som du sikkert holdt på å skrive dette innlegget, så det er allerede ordnet opp i.

 

Når det gjelder forslaget ditt er det allerede bestemt at det skal gjøres noen flere endringer med snarveiene. Grunnen til at det ikke er gjort noe mer der er fordi vi vil diskutere det med TST. Det er planen at det helt nederst enten skal være en snarvei som lenker til tilbakemeldingsseksjonen til Gamer.no. Eller at det skal være lenker til hver enkelt kategori under tilbakemeldingsseksjonen slik som Gamer.no har under spilldelen per nå - men i så fall er planen å bruke et mindre ikon slik at det ikke tar opp mer plass enn det ville tatt opp om det kun var en snarvei med et normalt ikon.

 

Dette fordi jeg blant annet mener det blir litt drøyt å utvide forumforsiden med hele to ekstra kategorier om det er en side knyttet til moderkategorien, det blir en del ekstra plass nedover.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...