Gå til innhold

Heroes of Newerth - Invitasjonstråd - Nå released


Anbefalte innlegg

Hvis man skal spille HoN public så må man regne med at folk oppfører seg sånn, men det er jo bare å heve seg over det. Er du i n00b game har du faktisk LOV til å være n00b. Dersom hele laget mitt er drittsekker som er "lxmzuppa-upherPR0+!" pleier jeg å harasse dem, siden de harrasser meg :p

 

Men som regel så merker jeg ikke noe særlig til det, bare ignorere teamchat hver gang de prater ukonstruktivt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, kjenner 2 som spiller det (begge har vært ihugga Dota fans fra wc3) og sier de kun får drittsnakk selv om om de ligger med 8-1 i stats og lagkamertene forer motsanderne.

 

Første setningen din høres nærmest ut som en falitt erklæring til alt som har med normal oppførsel. Tipper mødrene deres hadde blitt bra sur om de fant ut hvordan avkommet oppførte seg.

 

Tar faktisk heller å spiller andre spill hvor man slipper å møte slik oppførsel, finnes nok av de å velge blandt.

Lenke til kommentar

Vel Sverre, jeg bryr meg ikke på det viset at jeg ikke gidder utsette meg for det når gevinsten ikke er god nok. HoN er nok ett artig spill, men jeg har andre å velge blandt hvor jeg kan spille med folk jeg faktisk tåler å chatte med.

 

Liker å spille med folk, samarbeid, ikke /ignore. Selv om ignore lista mi i f.eks. WoW har blitt full flere ganger...

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...

Skjønner de som klager på HoN miljøet.

Her er protips får å ungå hate: Spill de 25+ første rundene i no-stats mode. Siden det ikke blir lagret stats er folk litt mer avslappet. Prøv også å spille med folk som er bedre en deg, da kan du lære mye. Det er feks. mye bedre lag spill og mer konstruktiv kritikk i 1500+ games en i 1300+. Sist men ikke minst, bli med i hon-norge! Der kan du finne mye hjelp på forumet.

 

Bli også gjerne med i NPU clanen. Der kan alle som vil være med :) Det hjelper MYE og spille med norske clan folk! Om noen vil være med er det bare og sende en ingame melding til en moderator som feks. meg (Backstabber) eller Error. Du kan også finne NPU channelen, der får du sikkert hjelp!

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...