Gå til innhold

Heroes of Newerth - Et nytt spill fra S2Games!


Anbefalte innlegg

Nja jeg syns HoN sitt system faktisk har hjulpet en hel del, hvis du prøver å spille en public dota runde så merker du det. Nesten umulig å spille igjennom et helt game uten at noen leaver, det er helt jævelig. Så leave systemet funker helt greit syns jeg.

Endret av Kidnet
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Deadwood er nå min nye favoritt-hero! Jeg løp rundt med ham, og fikk 19 killstreak her om dagen. Det kan nevnes at vi tapte akuratt den runden, fordi 3 stykker på laget leavet i slutten.

 

Man burde få en 20 minutter suspensjon, eller noe lignende, hvis man leaver før runden er ferdig, etter min mening. Det er alt for lett å bare trykke disconenct, for så å joine et annet game, og late som ingenting, og det burde få større følger enn det det har i dag.

 

 

Hvis 2 fra laget ditt leaver kan du leave uten å få penalty....

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Noen andre en meg som synes 1.66.1 var en av de beste patches på evig tid?

Er det foressten noen andre som har en F6 interface bug, som bugger interfacen og gjør hele greia uleselig og umulig å trykke på?

Sto i patch notes at F6 bug fixed men ikke for meg..kanskje nokko galen? :o

Lenke til kommentar

hmm ja den prate greia var bugga i .65 men funker hvis du går inn på games listen igjen. Så hver gang den er uleslig, bare gå på games, så er det bra igjen.

 

Har enda å "godkjenne" .66 Må nesten gi elec og zeph et par runder før jeg kan si noe. At magebane er blitt enda mer skjør er jeg litt usikker på. Det tar jo evigheter å få han god uansett. En liten disable så er han ute av dansen. Men er jo sånn han skal være. Raskest i alt, svakest i alt :p

 

Og at treskjegg ble justert ned litt er bare bra. Det er ytterst sjelden man taper med han på laget. Jeg lurer på om spillet hadde blitt bedre hvis alle trær som blir hugd/veltet,, forblir borte. Så kan taktikken "deforest" funke mot treskjegg og deadw. Leke litt brasiliansk bonde. Muligheten til å permanent velte trær tror jeg hadde åpnet for mye spennende taktikker. Lage nye veier, bakhold, store slagmarker som passer de store aoe heltene. eller ville det blitt for lett?

 

edit: Det virker litt som om S2 prøver å gjøre alle helter til potensielle drapsmaskiner. F.eks elec, som egentlig var en ren chaser disabler, i mine øyne (og tank hvis nødvendig). La han sette ut tempest i en teamfight hjelper mye. Nå blir det store vel å putte på han mock og tilsammen skade 140 (var det 140?? tilsammen?) i sekundet ved en electric grip i nesten 5 sec. det er rimelig heftig. Og etter det 80 i sec mens han jager deg til døde (hvis jeg husker riktig). En ytterst kraftig solo-helt.

Endret av DjFarmor
Lenke til kommentar
The revolutionary, and world's largest gaming LAN based in Sweden, has really outdone themselves. Dreamhack showed off the closest resemblance to mainstream DotA in history with over 10,000 unique computers and paying participants. Shocking news for DotA players found on Dreamhack's site showing that Dreamhack has shifted from DotA to Heroes of Newerth. Dreamhack most famously known for Basshunter's performance of "DotA" a true smash hit for gaming culture, and DotA in general.

HunteR_

 

Kort og godt: Dota er av programmet på Dreamhack, HoN har tatt den plassen.

http://honleague.com/showthread.php?p=7244

 

Jeg synes det er bare konge jeg, en engine som ikke har blitt oppdatert på 9 år kan bli litt tråkig i lengden.:p

Da er det bare for de resterende Dota players å komme igang.:>

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Den største forskjellen er vel antall heroes. DotA har dobbelt så mange. HoN har generelt et bedre interface og like hotkeys for alle heroes. DotA er dritt siden man må memorisere hver eneste jævla hotkey for hver eneste hero. I tilleg har K2 motoren ingen begrensinger, HoN kommer til å eie.

Lenke til kommentar

Hihi ja jeg er enig, jeg tenkte bare jeg skulle gjøre folk oppmerksom på at Hon tok over etter Dota på Dreamhack.:D

Kan aldri vite, er sikkert en eller annen Dota-tosk der ute(no offence, har mange Dota-kamerater selv) som er imot dette og vil si sin mening, noe de skal få lov til.

Kommer fler og fler pro-teams over nå, blir artig! *partyhat*

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...