Gå til innhold

Ny Xbox neste år?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om det skulle komme ut en ny X-box håper jeg at de har fikset vifte støyen, da blir det kjøp på meg iallefall. Merka ikke særlig til vifte støyen før jeg kjøpte meg PS3, men, til tross for støy og slikt er Xbox'en fortsatt 1. valget til spill.

 

Om natal blir alt det det lover å bli er det iallefall ikke noe jeg skal gå glipp av, håper bare så inderlig at det ikke blir bare en forbedret versjon av eye toy... Jeg er litt redd det blir det da. Så langt høres det litt for godt ut til å være sant, men man vet jo ikke. Ser for meg at ett slåsse spill kan bli fryktelig rått om det blir slik jeg tror og håper.

Lenke til kommentar

Tror de har planer om å lage en ny Xbox Natal på samme måte som vi har xbox arcade og elite nå.

Tviler på at den nye xboxen får oppgradert hardware. Kanskje bedre vifter osv men ikke noe mer.

 

vis det skulle være slik at de nyeste spillende bare funket på den nyest xboxen hadde de jo bare vært helt katotstrofalt. Tvinger deg nermest til å kjøpe en ny maskin.

Endret av Ateuz
Lenke til kommentar

Aldri i verden om microsoft kommer til å gjøre det selvmordet det ville være å gi ut en ny box de nermeste årene. Natal er om ikke annet et tegn på at microsoft kommer til å kjøre framover på 360-plattform enda lang tid.

 

Bytting av enkeltkomponenter(grunnet bedre/billigere produksjon), (kansje) lage en mindre xbox og/eller mer tilbehør er det vi kommer til å se.

 

Jeg tipper microsoft ikke kommer til å annonsere neste xbox før sony har annonsert PS4.

Lenke til kommentar
Hvis det isåfall skulle komme en "oppgradert" Xbox360 neste år, så vil jeg av microsoft som kunde ha den muligheten til å bytte min gamle xbox for den "oppgraderte" versjonen for en billig penge, hvis ikke så vil ikke jeg være en fremtidig kunde

 

Tenkte det samma. Da hadde jeg holdt meg til pc gaming.

Lenke til kommentar

Tenker den ekstra maskinvarekraften som enkelte Natal-spill vil kreve allerede ligger inne i kameraenheten. Den er temmelig stor, og ser ikke ut til å være så veldig billig. Å lage en "slim" versjon av 360'n med litt ekstra hestekrefter er jeg ikke imot, men hvis det kommer eksklusive titler til en slik semi-plattform distanserer de seg veldig fra den nåværende brukerbasen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...