Gå til innhold

Hvorfor er det alltid Xbox 360?


Anbefalte innlegg

finnes jo mange spill, men ikke så lett å komme på alle når man sitter å skriver forum poster. Er som regel mange fler enn man trur:p

 

 

hmm skjønner ikke hvordan infamous, killzone og littlebig kan gi mer underholding enn 40 spill til x360, da skal man ha vært eevvig flink til å plukke opp ræva x360 spill:p

 

Synes infamous var konge til tross for at det ble en smule ensformig. Killzone var jo egentlig bare et veldig standard skytespill ikke noe bigwoop imo og Littlebig var gøy og koslig en stund. men var ikke et underverk synes jeg. Tar heller litt 2d mario anyday! selvom zackboy er en søting seff:D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Håper det kan snu

 

Selv om Sony gikk konkurs og MS ga ut 80 ekslusive toppklasse-spill i året, tviler jeg på at det klarer å snu deg.

 

Om du på Xbox bare liker Gears 1 og Halo 3 anbefaler jeg deg å sjekke ut flere spill, men det funker vel kanskje ikke det heller..

 

 

Sorry Gormers, trollet ba om mat

 

 

 

Hmm er det jeg som er

trollet

t her? Lukter bot lang vei av den kommentaren der

Desverre så er Gears 2, Lost Odyssey, Mass Effect og sikkert fler som er spilt og glemt og jeg sitter ikke igjen med noe følelser eller noe som helst. Det fikk jeg med for eks MGS 4 ;)

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Jejeje du liker ps3 bedre enn xbox, jeg liker pistasj is bedre enn karamel is, men jeg trenger ikke å si til karamelelskerne 10000 ganger at jeg liker pistasj best?

Lenke til kommentar

Du kaller meg bot?

 

Jeg sa at jeg syns det er rart at du bare liker 2 av spillene til 360, det kvalifisirer nok ikke til å være bot. Jeg anbefaler jeg deg å slutte å se gjennom "PS3-filteret" ditt. Du er den ENESTE jeg vet av som liker omtrent alt ved ps3 men ingenting til 360. I veldig mange(nesten alle) av postene dine sier du nettopp dette, og det gjør at jeg syns du virker som en fanboy. Joda, jeg vet at du har alle konsollene og alt det der, men i nesten hver eneste post du har i konsolldiskusjoner er du nødt til å skrive negativt om 360'en og det irriterer meg nå så jævlig. Med denne holdningen gjør du ikke noe annet enn å yppe til fanboykriger. Det er 2 gode konsoller, la det bli med det.

 

Nå har jeg ingenting i mot PS3 men la oss nå si at jeg hadde det. Da hadde jeg ikke sagt slike ting som du gjør i hver eneste post:

 

"PS3'en støver ned"

"Håper det snart kommer noen gode spill til PS3 ass. Liker veldig få av de spillene der."

"Jeg liker Geow2 mye bedre enn KZ2 liksom"

 

Slike poster har du hatt alt for mange ganger, og du har fått svar på dem mange ganger også, men alltid kommer du med halvhjertede svar med mange ;) og :p for å slippe unna billig. Du overser også mye av argumentene folk bruker mot deg. Jeg syns derfor du kvalifiserer til å være en såkallt "Strawman" (Google det)'

 

Om du merkelig nok skulle komme med et svar til det jeg skriver nå(som du sannsynligvis ikke gjør) vet jeg ikke om jeg gidder å svare. Folk har sagt dette veldig mange ganger før og jeg begynner å bli lei av å gjenta meg selv. Håper du hvertfall leser gjennom posten min og tar til deg litt av det jeg sier.

 

God natt :)

Endret av castigat
Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke det evige maset MS vs Sony. Jeg har begge konsollene og synes de kommer med gode eksklusive i ny og ne, samt gode titler som er til begge. At det er langt mellom hver gulrot er også et dårlig argument, for det har kommet gode spill til begge den siste tiden, og mer er på vei.

 

At 360 får f.eks. Tekken gjør meg overhodet ingenting, jeg synes det er bra at Xbox-eiere får ta del i moroa også. Eneste Sony kanskje burde skjerpet seg litt på er DLC (f.eks. GTA4, men det har jeg på 360, så bryr jeg meg?).

Lenke til kommentar

Det er nok ikke bare meg som ser at dette forumet er flest 360 tilhengere som nevner at PS3 er dårlig maskin, "solgte shiten" "killzone 2 er 3 ganger dårligere en Halo 3 og GEars 2 tilsammen" "støver ned" "PS3 er bare bluray" osv. Da kommer jeg tilbake som vanligt...

Endret av Toman
Lenke til kommentar

Er ikke noen tvil om at MS har kjøpt seg godt til rette i konsollmarkedet, men hva annet kan man forvente? Penger spiller jo en viktig rolle i spillbransjen som alle andre steder. For min egen del gjør det ikke noe med litt konkurranse.

 

Det er forresten utrolig hvordan ett enkelt troll kan ødelegge en så stor andel av forumets tråder med sine usaklige og ikke minst latterlig ubegrunnede påstander. Slutt og mat trollet folkens!

Lenke til kommentar
Jeg ser INGEN som sier noe som ligner på det du sier, og jeg ser heller INGEN grunn til å "ta igjen" eller "komme tilbake" overhodet. RAPPORTER og MOVE ON!

 

Dette begynner å bli en latterlig slosskamp mellom folk som oppfører seg som barn.

Folk beskytter en konsoll med hele livet sitt, vi snakker om en spillmaskin - Ikke et levende spedbarn.

 

Xbox'en er ikke barnet ditt, og playstationen er ikke kjæresten din, det er et stykke underholdning.

Folk må slappe av litt, det er kanskje på tide å titte litt på livet sitt når man deltar i slike diskusjoner.

Endret av Bertelsen
Lenke til kommentar

Enig med Bertelsen her. For enkelte her inne, så virker det seriøst som at spillkonsollen(e) deres er det de setter høyest i livet. Og når alt kommer til stykke så er det bare en klump med elektronikk, som attpåtil er langt fra perfekt.

 

Nei, koser meg med mitt, og driter vel egentlig i hva andre velger å bruke pengene sine på. Så lenge jeg er fornøyd har jeg ingen behov for å få bekreftet fra andre at det jeg har er "best." Men at folk lar seg provosere av forumtroll, det skjønner jeg derimot meget godt.

Lenke til kommentar
Det jeg syns er rart er at PS3 gir DRIT gode spill som blir populær på lenge,mens Xbox har Halo,GOW som gjør det populær i en liten stund så blir det nesten aldri snakk om det mer.

 

Halo er vell det mest spilte spillet online på konsoll, så og si at det kun er populært over en liten tid er ganske feil. Gears of war er også et spill med en vannvittig stor fanbase, blant annet meg. Gears of war er faktisk grunnen til at jeg valgte xbox istedenfor ps3.

Hvis du hadde lest litt mer hadde du sett hva jeg skrev

 

Det jeg mente var vel AT Xbox sine konge spill er Halo og GoW. Jeg mente ikke at halo er ikke så populær lengre. Mente at GoW ''SER'' ut som at det er litt dø...skjønner? ;)

 

 

Du er jo helt på bærtur, skjønner ikke hva du mener i noe av det du skriver her.. ikke for å være frekk på noe måte. Halo og gears of war er jo "legender" innen spill, det er jo intelligente spill med historie kombinert med genialt gameplay, tekken er jo hjernedød underholdning, kan like godt spille wrestling spill.

Jeg er ingen fanboy, jeg har nettopp solgt min x360, digger den btw men nå blir det nok Ps3 (blueray spiller + spillkonsoll! ). Men jeg kommer til å savne X360.

X360 er best på spill, men Ps3 er en bedre maskin når alt kommer til alt på grunn av blueray og mediasenteret.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...