Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Applefan

Ka i helsike skal du med radio, blåtann, skjerm og fleire knapper på den? Apple har mange mp3 modeller, dei som velger ein Shuffle veit kva dei vil ha, dei vil ha ein liten å lett iPod som speler av musikken din. Ikkje noke meir! Kjøp ein annen modell viss du vil ha skjerm. Eller kjøp noe anna viss du absolutt MÅ ha blåtann å radio.

Lenke til kommentar

Jeg kan være helt enig med deg, og hvis du ønsker en Shuffle som spiller musikk er det ikke noe problem med denne. Men heldigvis går verden fremover og elektronikken blir mindre, så det blir spennende å se neste steg på denne spilleren.

 

Men det er ikke til å komme utenom at løsningene med musikk-kontroll kun på øreproppene kan skape et problem. Jeg personlig er elendig til å passe på øreproppene mine, og jeg har ikke tall på hvor mange jeg har ødelagt ved å dra for hardt i de slik at kun den ene fungerer. For sånne som meg kan dette fort bli en meget dyr eller ubrukelig spiller. Det fins mange løsninger for å putte på knapper, og om spilleren var litte gran tykkere kunne knappene fint vært skjult under dekselet.

 

Men hvis du digger Apple og har stålkontroll på sakene dine vil du helt sikkert bli fornøyd med denne spilleren. Mindre spiller finner du knapt og sånn sett er designet imponerende. Om du vil ha andre funksjoner og mer frihet i valg av ørepropper kjøper du en annen.

Lenke til kommentar
Gjest Kjers

Kjøpte shuffle fordi jeg trengte en liten mp3spiller som tok minst mulig plass når jeg trener/går/arbeider ute/osv. Sant nok uten hodetelefonene har du et problem, og det hadde vært "greit" for meg om de i tillegg til øreproppene hadde trykksensorknappene f eks på bunn av spilleren. Men knappene på headsettet er et must, gidder ikke lete etter spilleren hele tida, svært lettvint å bare heve arma til høyre øre :)

 

dog litt stress med voiceover om du ikke har satt sangene med riktig informasjon samt oppdatert itunes og lasta ned siste versjon, funka ikke for meg etter at jeg cleara alt en gang, men skal se om jeg får fiksa den igjen :)

 

en super spiller spør du meg, til sitt formål

Lenke til kommentar
Gjest Markus

Jaja, ok, så er ikke du fan av Apples godt gjennomførte/tenkte design..

Jeg synes dette er en utrolig spiller! Hvor liten den er , er rett og slett imponerende!

Kom ikke her å si at du "tilfeldigvis" drar så hardt i ledningen at den ryker.. En gang ble jeg dritforbannet på at de kom i veien og jeg dro så hardt jeg gadd, litt av plastikken på den ene gikk av, men thats it..

Jeg tror ingen "vanlige" mennesker "tilfeldigvis" ødelegger de. I så fall er det ikke Apple som har et problem for å si det sånn..

 

Det at man har kontrollknappene på hodetelefonen er gudesendt. Herregud hvor mange ganger har du ikke tenk "æsj, neste sang" også bare tenker du "næh, samma det, gidder ikke styre med å trekke hele greia ut av lomma"...

For 600 kroner er dette et røverkjøp.. Hvorfor blir normenn aldri fornøyde??

Å hva i f skal man med bluetooth? Overføre i DRIT treig hastighet og vente 8 timer i stedet for 3 minutter å synkronisere musikken?? Jiiizzz..

Og hvem i alle dager bruker radio på en musikkspiller?? Hele greia går jo ut på å høre på det du VIL, ikke det radioen har bestemt at du skal høre på.. Jiizzz kjøp en bærbar radio i stedet, er så lei av det maset om at Apple "mangler" RADIO i spillerne...

De vil ikke bli assosiert med drittteknologi, thats why!

Sånn; er bare så lei av at alle bitcher om at apple mangler ditt og datt, og nei vi må ha RADIO, og vi vil gjerne kunne ødelegge hodetelefonene når det passer oss, så gi oss den muligheten (vi bytter den gjerne inn med å heller måtte ned i buksa hver jævla gang vi vil bytte sang eller endre volumet).. NEI TAKK!!

 

Please da..

Lenke til kommentar
Jeg tror ingen "vanlige" mennesker "tilfeldigvis" ødelegger de.

I så fall er det ikke Apple som har et problem for å si det sånn..

Du kalte nettopp mesteparten av den moderne verden unormale.

Jeg kjenner ingen som ikke har en eller annen gang ødelagt ett par øreprpper ved å dra i dem.

 

Selv har jeg ødelagt tre stykker det siste året ved mer eller mindre vanlig bruk.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest Rabalder

En helt genial spiller til bruk ved trening. Og argumentet med at du har for vane å rive i stykker eller rote bort øreproppene er da helt irrelevant når spilleren skal vurderes. Det er da ditt problem og forandrer seg ikke om du velger en annen spiller. Hvis du med jevne mellomrom må kjøpe nye ørepropper fordi du dratt i stykker eller rotet dem bort, må du da bare passe på å kjøpe ørepropper med innebygd kontroll (jeg har kjøpt et par fra Apple som fungerer bedre til trening, så de finnes!).

Lenke til kommentar
Og argumentet med at du har for vane å rive i stykker eller rote bort øreproppene er da helt irrelevant når spilleren skal vurderes.

Det er det såvisst ikke. Når spilleren bare kan styres via de medfølgende øreproppene gjør det øreproppene til en like viktig del av opplevelsen som selve spilleren.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...