Gå til innhold

Alt om Alan Wake blir diskutert her!!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Har enda til gode å fullføre Alan Wake, glad jeg sparte det mer da jeg ser så lite spill i horisonten på maskinen :)

Hvem i huleste bryr seg om at du ikke har noen anelse om hvilke spill som er på vei til Xbox 360? Det har ingenting med Alan Wake å gjøre.

 

On-topic: The Writer er lagt til i nedlastingskøen. Jeg gleder meg virkelig til å spille gjennom sesongfinalen. :)

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Har de siste dagene spilt gjennom det jeg manglet på nightmare, er ett par sider jeg fortsatt mangler (tror ca alle er i episode 3) og The Signal på nightmare. Tok også Anderson Farm på nytt på normal for achievement, fant en manuskript side og greide achievementet på scenen.

 

DLC'en var veldig morsom, merker en liten trend hvor DLC ofte spriter opp og prøver mer avanserte gameplayer ideer enn selve hovedspillet. Det var iallefall slik på Alan Wake og Overlord og alt i alt var det veldig fornøyelig.

 

Gameplayet kom mer i rette på nightmare, men merket at jeg etterhvert ikke ville møte Taken. Hadde det moro, godt mulig jeg laster ned dlc nr 2 og tar en ekstra runde for å finne sidene. Termosene tror jeg like så godt jeg gir opp.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Har enda ikke funnet roen til å starte på dette spillet. Mye av grunnen er at det virker som det er så alt for mye objekter å samle inn.

For meg blir det da tre gjennomspillinger. En for story, en for objekter og en for Nightmare. Ut i fra det jeg har hørt så får man stort sett juling om man går av stien for å samle objekter på nightmare.

 

Har heller ikke særlig lyst til å bruke guide første gang jeg spiller det, så jeg håper i grunn at det faller så i smak at jeg slipper å gjespe meg gjennom tre gjennomspillnger.

Endret av Sadfez
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...