Gå til innhold

Forza Motorsport 3 - Diskusjon og pratetråd


Lakus

Anbefalte innlegg

Er det flere enn meg som har problemer med å bruke koden som følger med Limited Edition? Får bare opp denne beskjeden:

 

This code isn't valid. Please enter a valid code.

 

Hadde vært greit nok om koden hadde vært brukt fra før, men jeg skrapte selv bort sølvlaget over koden og fikk denne beskjeden første gangen jeg tastet inn koden. Så om noen har noen tips på hva jeg skal gjøre for å få den til å virke så hadde det vært fint.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fikk også feil, men prøvde igjen og fant ut at jeg haddde skrevet diverse feil. Var ikke helt bra trykt tenker jeg. Tall og bokstaver kunne være fryktelig like..

 

Men, det kan jo godt være noe annet også.

 

 

Var akkurat samme som skjedde med meg, var et 7 tall som så mistenklig ut som en T i koden, så i god tro tastet jeg en T når det skulle vært 7 et par ganger, men løste seg til slutt :), men takk for svar og hjelp :)

Lenke til kommentar

Er det bare hos meg det ikke funker med den Multiscreen saken for å få større bilde inni bilen?

 

Fungerer ikke her heller. Det eneste som skjer er at Xbox-en låser seg omtrent halvparten av gangene den laster inn et løp... Får heller få ta i en kopi til av spillet, og hooke opp den andre 360-en som bakspeil eller noe, så burde det funke. Eller kanskje rett og slett klare meg med standardinstillingene. ;)

Lenke til kommentar

Noen innlegg ble fjernet fra denne tråden for å forhindre videre diskusjon som ikke har noe særlig med emnet i denne tråden å gjøre. Husk at det er emnetittelen - sammen med førsteinnlegget - som i stor grad bestemmer hva som skal diskuteres eller svares på. Det er og en fordel at nye brukere i diskusjonen har lest hele eller hvert fall de nyeste innleggene i diskusjonen - samt førsteinnlegget - før de poster sitt innlegg i tråden.

 

Reaksjoner på moderering taes på PM, ikke i tråden.

Lenke til kommentar

Forza3 er genialt! Og når Elkjøp selger det til 399,- så er det jo bare å slå til. :) Kunne ikke alle nye spill kostet dette? 599,- er jo ran!

En liten nedtur at spillet må installeres for å få fullt utbytte. Microsoft tar jo som kjent dugelig med cash for diskene sine, og billigdisker på ebay er vel bare å glemme nå som det kommer ny oppdatering som skulle hindre folk i å bruke uoriginalt utstyr. Å tro at denne er original er vel som å tro på julenissen?

 

Har også oppdaget en liten bug. Lexus IS-F som er mottatt som "gave" etter min fantastiske innsats... :rolleyes: kan brukes i løp der den ikke oppfyller kravene. F. eks. kunne jeg bruke den i en turnering som var begrenset til D350, og denne bilen er B466. Kunne også bruke den i en turnering for amerikanske biler. Andre som har opplevd dette? Har ikke installert oppdateringen enda siden jeg ikke har plass på minnekortet... <_<

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...