Gå til innhold

Forza Motorsport 3 - Diskusjon og pratetråd


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Bare vent å se når bilder kommer ut som utviklerne ikke har har laget og kontrollert selv. Da får vi se hvordan de har løyet for oss. Dette gjelder de fleste utvilkere, ikke bare Turn 10. Polyphony gjør også mye det samme.

 

Jeg tror faktisk at Polyphony bare har laget på litt ekstra AA i trailerene sine, men det vil jo tiden vise.

 

Uansett..... jeg har alltid kjøpt Gran Turismo fordi jeg syns spillene har vært flott å se på. Jeg liker når spill har god grafikk, men jeg kan ærlig innrømme at jeg blir alltid møkk lei etter veldig kort tid, rett og slett fordi spillene er skikkelig kjedelig.

Jeg har litt mer troen på GT5 pga at vi nå kan ødelegge bilene og vi liker å maltraktere ting :D

 

Tilbake til Forza 3.... Jeg syns det ser utrolig flott ut og det virker som ett mye, mye mer spennende spill enn GT5. Jeg syns det er synd dette ikke kommer til PS3'en. Da hadde hadde jeg kjøpt det.

 

Tata....

Lenke til kommentar
Forza3 ser meget lovende ut. Ifølge denne videoen har bilene nå 10 ganger fler polygoner og 4 ganger høyere tekstur oppløsning enn i Forza2. Og husk at spillet skal kjøre i 60frames.

 

Gleder meg også veldig til GT5. De skal denne gangen ha støtte for både WRC og NASCAR. Altså, noe for en hver smak! :]

 

Siste trailer fra GT5. ^_^

NASCAR er omlag den mest keisamme bilsporten i verda. Men, WRC kunne eg veldig godt tenkt meg.

Skulle ønskje at Turn10 hadde hatt noko liknande.

 

Men, gledar meg stort til Forza!

Lenke til kommentar

Greit med litt forandring ja, heller det enn 8 forskjellige modeller av samme bil med minimale forskjeller..

 

Men haha, hadde vert episk å cruise rundt i gaffeltruck ^_^ Vippe motstanderen av veien, da kunne fysikkmotoren i spillet fått noe å bryne seg på.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Litt interresant å se at alle snakker så varmt om skademodellen til Forza og når han her i videoen kjører i full fart inn i autovernet så ser bilen kun ut som den har blitt skrapet opp bittelitt og kjører like bra. Bouncer i autovernet uten tilsynelatende skader gjorde den også.

 

Jaja.

Lenke til kommentar
Litt interresant å se at alle snakker så varmt om skademodellen til Forza og når han her i videoen kjører i full fart inn i autovernet så ser bilen kun ut som den har blitt skrapet opp bittelitt og kjører like bra. Bouncer i autovernet uten tilsynelatende skader gjorde den også.

 

Jaja.

GT fanboy much? :)

 

Ein skademodell er betre enn .... err ... ingen skademodell :-)

I Forza2 blei perfomance dårlegare etter ein kræsja. Både pga motorskader og aerodynamiske eigenskapar som blei dårlegare. Tvilar på at Forza3 blir noko dårlegare. Så å ta eit standpunkt ifrå ein demo video blir for dumt.

Lenke til kommentar

I alle dager. Er man fanboy av en konkurrerende sjanger bare fordi man stiller kritiske spørsmål til noe som opplagt ikke virker å være som beskrevet? Er dette det generelle nivået i dette forumet?

 

Etter hva jeg har hørt, men ikke kan bekrefte fullstendige detaljer om (siden jeg ikke er GT fanboy og lever og ånder for spillet som enkelte FM3 tilhengere her tydeligvis gjør), så skal også GT5 få skademodell før lansering som tetter den mangelen alle har tytet om. Så poenget ditt blir?

 

Å bli forundret av en presentasjonsvideo rett før lansering er da ikke dumt!

 

EDIT:

Var det ikke også die-hard FM tilhengerne som alltid har kritisert GT for å "skryte" av mange biler og nå gjør FM3 det samme, skryter uhemmet av det. *gir seg over*

Endret av Kendu
Lenke til kommentar

Igen grunn til å gå i forsvarstilling og å fyre av tilbake, Kendu. Det er bare det at man gjerne ser en del idioter som ikke har lyst til å gjøre annet enn å promotere det spillet de selv vil ha, og som regel pleier man å ta rett når man peker på en - men tydeligvis ikke i dette tilfellet. Og om GT5 har fått eller skal få skade modell har svært lite å gjøre i denne tråden.

 

Jeg føler meg iallefall veldig sikker på at den videoen ikke var men il å være noen showcase for deres ødeleggelse av biler, men en showcase av flyten i spillet. Da er det heller ikke vanskelig å se for seg at de har skrudd ned ødeleggelsene, akkurat som man kunne gjøre i Forza 2.

Lenke til kommentar
Sånn da var årets bilspill for min del forhåndbestilt og valgte falt på Forza3 men tenkte lenge på om det skulle bli Forza eller GT som vistnok kommer 13 desember.

 

Valgte også collectors edition selv om denne er betraktlig dyrere men vill ha det ekstra stasjet som man får ved å kjøpe spesialutgaven.

 

Hvor bestilte du?

 

Edit: Quota feil person :p

Endret av Iceman™
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...