Gå til innhold

Den kjære gull-tråden


Anbefalte innlegg

Prøvde å lage min egen rute. Fikk faktisk min beste farmerunde i IC noensinne med den. Kanskje litt lengre, men ga resultater.

 

ip5su9.jpg

 

RESULTAT:

28anndz.jpg

 

 

Btw, ja, jeg hadde glemt å sette tanking gearet (det jeg har:)) inn i banken ;)

 

På ruten synes jeg å komme innom på kartet de aller fleste store gruppene me vein spawns.

Og, endelig, ser det ut til at prisene på saronite bars tar seg opp!

Endret av Johnandre93
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heh, ser at Saronite farmingen har nådd nye høyder. På min server legger folk ut stacks til ned i 35g, det er helt latterlig. Ore selger for 20g, Titansteel er nede i 125g pr bar. Dette er midt i uken, i helgen ligger prisene på rundt 45g, 20g og opp mot 150g. Håper folk snart blir lei sånn at vi kan få pengemaskinen vår tilbake.. :)

Lenke til kommentar

Slik prisen er nå legger jeg ikke ut bars, pleier å ta seg opp mot helgen. Samme går egentlig for Titansteel, der er min erfaring at man tjener mer på å legge ut 5 i slengen. Men ser at folk i dag har lagt ut bars (saronite) til 31g. Det er latterlig idiotisk.

Lenke til kommentar

Powerlevlet nettopp engineering fra 375 til 450 på alten min, og selvfølgelig var ALLE cobalt og saronite lagt ut til over 50 gull. Jeg kjøpte dem likevel, da jeg er en av de som kjøper det jeg trenger, når jeg trenger det, nesten uavhengig av pris. Har ikke satt veldig mange talent points i tålmodighetstreet, for å si det sånn (ha-ha).

 

Men likevel, 2,5k totalt, det er ikke mye sammenlignet med hva jeg har brukt på å cappe andre professions, så jeg skal ikke sutre. Eller, kanskje litt i fremtiden, når jeg skal handle deler til WSG-chopperen min. 12k kun i vendor-deler.

Lenke til kommentar

Det er forsåvidt ikke folk som undercutter som er problemet, det er det at folk undercutter med 5-10g i slengen på ting som koster 40-50g. Greit nok at prisene varierer, men når prisene mellom søndag og onsdag varierer mellom 31(!) og 50g så er det noe som er galt.

Lenke til kommentar
Kjøp-craft-selg:

 

Notched Cobalt War Axe - 10 Cobalt Bars. (~10g på min server.)

Professions påkrevd: Blacksmithing/Enchanting

Disenchanting: 75% Greater Cosmic Essence (1-2), 21% Infinite Dust (2-5), 4% Dream Shard

AH-pris: 25g/essence, 5g/dust, 15g/shard. (aka. win/win.)

Bottom line: Kjøp alle Cobalt stacks under 35g.

 

Nå går en Greater Cosmic for 15-16 g, en shard for rundt 12 g, men en dust holder seg rundt 5g.

Hadde tenkte å begynne med denne her :(

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Er helt ny på wow. Er lvl 55 fury warrior og har nu 385g. Skal selvfølgelig ha 100% speed mount, men jeg trenger ganske mye mer penger til det. Så da er mitt spm, hvordan kan jeg tjene penger til dette? :)

Har foreløpig kun artisan i first aid, men har planer om å lære meg skinning, herbalism og mining.

Lenke til kommentar
Er helt ny på wow. Er lvl 55 fury warrior og har nu 385g. Skal selvfølgelig ha 100% speed mount, men jeg trenger ganske mye mer penger til det. Så da er mitt spm, hvordan kan jeg tjene penger til dette? :)

Har foreløpig kun artisan i first aid, men har planer om å lære meg skinning, herbalism og mining.

 

Du kan kun ha to "main professions", så du må nok velge bort enten herbalism eller mining.

 

Ikke gå i fella med å velge kombinasjonen herbalism/mining. For å finne herbs og ores bruker du tracking, slik at du de lyser opp på minimappet. Problemet er at du bare kan tracke én ting av gangen, og dermed må bytte frem og tilbake mellom "find herbs" og "find ores" hvert 10. sekund.

 

Når det skal sies, er nok skinning/mining eller skinning/herbalism de mest idiotsikre måtene å fikse seg en solid inntekt på.

 

Kan også anbefale enchanting, da du kan disenchante hver eneste ubrukelige green/blue/purple item du finner, og selge shards, dust og essence på AH. Prisene på slikt er rimelig høye, og temmelig stabile.

 

Et siste tips: Stopp alt du gjør akkurat nå, og få professions levlet opp til de er på nivå med området du befinner deg i. Om du ikke har høy nok skill til å plukke blomstene eller skrelle kuene der du befinner deg, går du glipp av solide mengder gull.

Lenke til kommentar

Oj. Da har jeg sannsynligvis gått i en felle ja. Valgte bort skinning. Men bortsett fra å velge mellom tracking på herb/mining, er det noen andre ulemper?

Hadde ikke vært dumt å kunne enchanting heller...er flere soulbound items jeg har hatt som har en total verdi på det x4 enn om jeg selger til vendor.

Men nå er det slik at jeg har lvl 150 i begge da..mye jobb forgjeves om jeg gir meg nå :p

Lenke til kommentar
Oj. Da har jeg sannsynligvis gått i en felle ja. Valgte bort skinning. Men bortsett fra å velge mellom tracking på herb/mining, er det noen andre ulemper? *snip*

 

Tro meg når jeg sier at dette er en større ulempe enn du aner. Når du etterhvert har fått deg flying mount og skal farme store områder i 280% hastighet kan jeg garantere at du irriterer deg hardt over tracking-overlapping. Å smelle skinning opp til 150 tar ellers toppen to timer, så like greit å gjøre det med en gang. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...