Gjest Bruker-127711 Skrevet 10. februar 2009 Skrevet 10. februar 2009 Pizza Pizza fra Dolly Dimples. Den er faktisk ganske så god
Nøtte Skrevet 10. februar 2009 Forfatter Skrevet 10. februar 2009 Noen som har noen krydder-anbefalinger? (: Hva er det du har tenkt til å krydre da??
Niqābninja Skrevet 10. februar 2009 Skrevet 10. februar 2009 Hadde vel egentlig ingenting spesifikt jeg tenkte på. Hvasomhelst? Noen som har sett Provencekrydder med hvitløk i butikkhyllene i det siste?
Odesseiron Skrevet 10. februar 2009 Skrevet 10. februar 2009 Krydder må jo tilpasses retten. "Altmuligkrydder" er der for det meste for å overdøve smaken av retten i seg selv fremfor å fremheve den etter min erfaring.
Nøtte Skrevet 10. februar 2009 Forfatter Skrevet 10. februar 2009 Krydder må jo tilpasses retten. "Altmuligkrydder" er der for det meste for å overdøve smaken av retten i seg selv fremfor å fremheve den etter min erfaring. Dette er helt korrekt! Jeg prøver så langt det lar seg gjøre å bruke "vanlig krydder". Det går stortsett i tørkede urter i fra krydder hylla på butikken da det er dårlig kvalitet på de urtene man kjøper i butikken! Og siden jeg har dårlig plass hjemme så får jeg ikke dyrket noe heller:-) Men det kommer til å ordne seg en dag! Det er jo et par sånne krydder mikser som går greit og da: - Provance blanding - Karri - Et par paprika chili blandinger som også fungerer ganske greit - 4 peppersorter Eller så lønner det seg å blande slev egentlig! Også bruker jeg Et salt kaldt maldon salt til all mat jeg lager utenom pasta vann og slikt! Maldon salt er en del dyrere enn vanlig salt men smaker bedre salt også er det sunnere for kroppen!!
Nøtte Skrevet 13. februar 2009 Forfatter Skrevet 13. februar 2009 Hei jeg legger en link til forsiden av posten som henviser til E-stoffer om de er harmløse eller farlige. Nettsiden fant jeg gjennom google så hvor legitim den er kan man jo strides i. det kan jo være greit å få en viss pekepinn på om de e-stoffene du får i deg til daglig er skadelig eller ikke! E-Stoffer
Adversary Skrevet 13. februar 2009 Skrevet 13. februar 2009 k9z, sitter å drikker Fanta atm og tenkte jeg skulle teste linken din. "E330 kreftfremkallende" Jaja, daue skal jeg uansett.
Nøtte Skrevet 13. februar 2009 Forfatter Skrevet 13. februar 2009 k9z, sitter å drikker Fanta atm og tenkte jeg skulle teste linken din."E330 kreftfremkallende" Jaja, daue skal jeg uansett. Ville ikke stolt 200% på den linken heller men er mer ment som en veiledning da. Det står jo blant annet ikke hva i de stoffene som tilsier at det sakl være kreftfremkallende heller da! Men er jo greit å være litt obs på div ting og da! også er jo alle kropper bygd opp forskjellig med tanke på gener så om det er mye kreft i familietreet ditt så er det kanskje noe å ha i bakhodet også? Mener ikke alle skal bli sånne super nøye på hva dem spiser men er det virkelig nødvendig å drikke brus hver dag?
lolidude_InnleggNO Skrevet 13. februar 2009 Skrevet 13. februar 2009 Er det noen som har spist Peppe's burgeren? Er den god? Den er jævli dyr.
Toroto92 Skrevet 13. februar 2009 Skrevet 13. februar 2009 (endret) Den er ganske god, men er altfor dyr! <_< Endret 13. februar 2009 av Genetics
Odesseiron Skrevet 13. februar 2009 Skrevet 13. februar 2009 Hamburgeren i seg selv var helt ålreit, men chipsen som var med var helt forferdelig sist jeg prøvde menyen.
Bruker-163290 Skrevet 13. februar 2009 Skrevet 13. februar 2009 600g Svinefilet Ei påsa med no Salatblandings No thousand island pommes noisettes! Stek alt i ei KRUKKE!
Nøtte Skrevet 14. februar 2009 Forfatter Skrevet 14. februar 2009 600g SvinefiletEi påsa med no Salatblandings No thousand island pommes noisettes! Stek alt i ei KRUKKE! Ehhm er det mulig å få en litt bedre beskrivelse eller noe lignende? skal salat blandinga også stekes?? Tempratur? hva menes med krukke?
Bruker-163290 Skrevet 14. februar 2009 Skrevet 14. februar 2009 (endret) Stek alt i ei KRUKKE! Ehhm er det mulig å få en litt bedre beskrivelse eller noe lignende? skal salat blandinga også stekes?? Tempratur? hva menes med krukke? Det viktige her er krydderet, nesten alt kjøtt blir bedre av å ligge i matpapir i et døgn med en klype salt og pepper, bruk grovt salt. Bras fileten i panna i etpar min, putt den i ovn på 200 grader med termostokk i den. Prøv å ha så store biter som mulig, så holder den bedre på smaken. Svinet er ferdig når den viser 72 celcius(medium). Salaten kan dampes litt i ei rist over litt kokende vann. Du kan få noe som heter Tapas Hvitløk på butikker(Meny/Spar) hvis du får tak i det, legg etpar båter rundt i salaten. Salataen dampes i en rist over litt kokende vann. Her kan du putte hva du vil, mais, paprika, stekte grønnsaker, stekte sopp etc. Go mad! Pommes noisettes puttes i ovnen etter gitte intruks fra baksiden av pakning. Thousand Island kan du lage selv, den oppskrivften finner du med litt fantasi på Google.com Her er det godt med en rødvin, en Italiener uten garve. Lykke til! Endret 14. februar 2009 av Mammakamel v2.0
psyched Skrevet 15. februar 2009 Skrevet 15. februar 2009 er viden kjent for mine kokke kunnskapar, men negativt. det kan virke som om ingen vil gløyme at eg tok feil mellom smør og ost. byrja og skjøne at noko var galt når smøret faen ikkje ville smelt
Nøtte Skrevet 15. februar 2009 Forfatter Skrevet 15. februar 2009 er viden kjent for mine kokke kunnskapar, men negativt. det kan virke som om ingen vil gløyme at eg tok feil mellom smør og ost. byrja og skjøne at noko var galt når smøret faen ikkje ville smelt Auda den er litt kjip ja!! mange som tar feil av salt og sukker og!! Ligger oppskrift på sjokolade fudge i første posten nå! Lagde den i dag og det er sinnsykt godt!!
Essem Skrevet 15. februar 2009 Skrevet 15. februar 2009 Jeg skal ha enorm sjokoladekakefest på lørdag. Sachertorte, tropisk aroma, fransk sjokoladeterte. Noen flere forslag?
Nøtte Skrevet 15. februar 2009 Forfatter Skrevet 15. februar 2009 kan jeg og komme??? Hmm hva med sjokolade fugde?? det var ganske godt!
Gjest Bruker-127711 Skrevet 16. februar 2009 Skrevet 16. februar 2009 Jeg tar tonsenhagenbussen til deg eg drugiS Btw, skyt meg gjerne men skal wiener pølser kokes med eller uten lokk?
Nesumar Skrevet 16. februar 2009 Skrevet 16. februar 2009 Er ikke det det samme da? Bruker bare å hive dem i mikroen jeg, men det er jo da grillpølser... er ikke noe fan av wienerpølser. Ellers er det godt å steke dem på en panne, eller også som du gjør, koke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå