Gå til innhold

Din første mobil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde en Siemens C25!

 

Betalte rundt 1700 for den og var tøffest på skolen, da jeg var en av de første i landet som fikk kjøpe den (jobba på mobilbutikk).

 

Husker de fantastiske ringetonene, som de på reklamen skrøt av var laget av "ekte" djs! :)

Lenke til kommentar

Den første telefonen jeg (egentlig familien min) hadde var en Simonsen Freeway. Den hadde ca. 15 timer standby og 12 timer ladetid! Hadde den i 2 dager tror jeg før vi fikk byttet den til en Siemens S3+! DET var kongemobil, 18 timer standby, 1 time ladetid og ikke lys i tastene! Og så fort man trengte den til en samtale var batteriet tomt. Den kostet 1 krone med NetCom abonnement (ca. 8 kroner minuttet for å ringe på dagtid! :lol: ) Så ble det en Nokia 1611 etter det.

Lenke til kommentar

Familien/min første mobil var Siemens C10 med kontantkort. Kostet vel 300kr el. noe, men ringe var vel ca 7,50kr i minuttet.

 

Min egen første mobil var 3210. Da var jeg kongen da. Man kunne spille på den. Hvor avansert er ikke det da... Kostet 2000kr og kjøpte da Sense var helt nytt. Betaler ingenting i månedem pga jeg var av de 10000 første kundene.

Lenke til kommentar

Min første var en Ericsson som het NH-137 (TDK hadde også modeller som var identiske til denne). Er ikke helt sikker på navnet, men det var en diger klump av en NMT-telefon som jeg ga 8000,- for i 1994 :) Etterpå kjøpte jeg Ericsson NH-237 (NMT), som var en utrolig bra telefon. Min første GSM-telefon fikk jeg i 1997; en liten og lekker sak som het Ericsson GF-788.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...