Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg gledet meg også en del, men ble skuffet. Det er så lite engasjerende å spille. Tar maks 30 min før jeg må ha en pause. Gameplayet er kjedelig, fysikken er skikkelig dårlig, AI-en er elendig og grafikken er ikke spesielt bra. Føler ikke humoren treffer meg helt heller, selv om jeg smiler litt av og til. Men runde det skal jeg.

Endret av nouse4aname
Lenke til kommentar

Jeg stålsetter meg :p

 

Ferdig med Quest for Booty i dette øyeblikk, helt greit med tanke på at det var gratis. Snedig historiefortelling, den likte jeg egentlig ganske godt!

Det gikk jo fort. :) Hvor lang tid brukte du?

Gleder meg til jeg får tid til å spille Duke jeg. :) Tror det blir bra. Forhåpningene er ikke så veldig store etter all den krasse kritikken, derfor skal det ikke så mye til. :)

Lenke til kommentar

Tja, usikker. 3-4 timer eller noe?

 

Gleder meg faktisk til å spille Duke selv, og burde vel gjøre det snart før alt blir spoila av folk som klager - det er bare det at jeg har nådd en liten milepæl i Minecraft (lager min første mobfarm som til alt overmål faktisk ser ut til å fungere) og jeg har fått smaken på Borderlands igjen.

 

AxOFx.png

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Er det bare jeg som syntes at Arkham Asylum var kjedelig? Ensformige omgivelser, gargoyles til tusen, et kampsystem som egentlig ikke ga meg så veldig mye etter at jeg hadde brukt det i to timer og collectibles som var kjedelig å finne.

 

Fable 3 har jeg ikke prøvd, etter megaskuffen Fable 2. Risen er forøvrig konge, og borderlands nytes best med en venn (er bare AltF4 som er sær og liker singleplayer bedre).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...