Gå til innhold

Mount and Blade - Generell diskusjon og informasjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
på native har jeg tatt over nesten hele kartet med khergit khanate, men så fikk jeg modsene til å funke...

 

Horse archers er litt for ubalansert mot fottropper synes jeg og på landkamp ellers...i sieges derimot er de ganske så elendige i forhold til swadia tropper imo..

Khergits er rimelig svak på sieges ja. Når det gjelder Swadians så tør jeg påstå at Nord Huscarls er hakket (og litt til hvassere) på sieges.

 

Khergits er forresten rimelig svak når AI'en styrer dem. Bare å trekke styrkene dine helt til kanten av kartet så rir de rett inn i den usynelige veggen :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Eg har spelt Mount and Blade med broren min, det er det einaste spelet som eg har som han også liker. Problemet er at vi har gjort alt no. Vi har hatt bogeskyttar til hest (som også er god med sverd og spyd til hest), vi har hatt lanse/øks til hest, vi har hatt crossbowman/bardicheman til fots (denne var veldig gøy, vi eigde på siege :D ). Vi prøvde oss som spydmann til fots, men det var ikkje noko artig, vi prøvde også ein ny riddar (lanse og sverd), men det var heller ikkje noko. Vi er altså litt tom for idear, så har de nokre mods som forandrar litt? Ikkje for mykje (broren min liker ikkje mods), så The Last Days er uaktuell. Eg tenkte på noko som kanskje gjer nye typar soldatar, og kanskje nytt kart eller noko sånt. Grafiske oppdateringar er jo heller ikkje å forakte.

 

Men noko som verkeleg irriterar meg med hestebogeskyttaren vår. Vi er Swadia, og har så og seie knust Rhodok, dei har berre to slått igjen. Problemet er at alle Lordane deiras bruker kanskje 20 in-game timar på å få 70 soldatar. Derfor er det umogeleg å utslette dei, for vi får aldri ro lenge nok til å ta slåtta deiras, og viss vi gjer det, så har vi mista eit vi må ta tilbake. Vi klarar fint å ta ca. 700 Rhodoks aleine med våre rundt 120, men det er lange slag, og vi er veldig lei. Det er nemleg utruleg urealistisk at Rhodok rekrutterar ein hær på 700 mann på under eit døgn som dei gjer i spelet, når våre folk brukar opp til ei veke.

Lenke til kommentar

MOds er jo konge, det er jo så mange mods som gjør spillet bedre prøver nå modden The eagle and the radiant Cross.

 

Men du har jo mods som Custom settlement og extended gameplay + alle lyd moddene.

 

Det er mange mods som gir bedre gameplay som foreksemple i "The eagle and the radiant cross" er det Guild master som du kan få eskorte jobber av osv. Du får forskjellige units som du ikke kan få vis du ikke er mercenary eller en mann under de forskjellige kongene etc.

Lenke til kommentar

Hvis breoren din ikke liker mods, men du fortsatt vil ha ekstra ting som nye soldater, våpen etc. burde du bruke native expansion mod. Her er spillet akkurat det samme bare med sinnsykt mye mer å gjøre f.eks grunnlegge ditt eget rike, skaffe egne lords, rådgivere etc eller skape en hær av helt nye og spennende soldater :)

Lenke til kommentar
Eg har lasta ned Native Expansion, og den verker veldig artig! Men når eg starta var det ein ekstra faction, "The Black eit eller anna" eller noko sånt, men dei forsvant etter ein dag eller noko sånt...

 

Det var sikkert "The Black Knights". Og hvis du allerede er kvitt dem er du vanvittig heldig, det er en faction ifra en tidligere versjon av spillet (.808 og tidligere). De var, og er, noen jævler å slåss med. Den beste armouren som kan skaffes, de beste våpnene og hestene og de har noe vanvittig weapon proficiency.

 

Hvis du møter disse og er lavere level enn 30 burde du løpe, du kommer til å miste mange folk anyway. Bare gå på taleworlds-forumet så står det side opp og side ned om denne factionen ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...