Gå til innhold

[Løst] Kjøpe Nexus S eller LG Optimus X2?


Anbefalte innlegg

Hei. Er veldig nære å kjøpe ny mobil, men er veldig usikker på hvilken jeg skal kjøpe, så håper noen her har noen fornuftige innspill. Valget står hovedsaklig mellom Nexus S og LG Optimus 2X. Jeg hadde en Galaxy S før jeg mista den i alkoholisert tilstand (ja, jeg vet....), og var veldig fornøyd med den bortsett fra en ting: hastigheten på menyer. Den var litt tregere enn jeg hadde trodd. Vet at Optimus 2X har en en dobbelkjerne-prosessor, men hvor godt legger man merke til forskjellene på Nexus S og 2X? Lagger Nexus S noe i det hele tatt? Jeg bryr meg fint lite om spill...

 

Jeg liker veldig godt Nexus S sitt design og form, den virker å ligge veldig godt i hånda. Galaxy Sen ble litt.. uhåndterlig. Har ikke holdt i 2X selv, er den stor?

 

Et siste kritisk punkt er BATTERITIDEN! Jeg valgte Galaxy S-en ovnenfor Desire HD nettopp på grunn av dette. Hvordan ligger det an her? Er det noen andre telefoner jeg har oversett?

 

 

Så basically, jeg vil gjerne ha innspill på disse to mobilene på grunnlag av:

- Hastighet

- Ergonomi/Design

- Batteritid

 

 

:)

Endret av ehs5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg er i samme situasjon som deg!

 

Trur no at eg har gått for LG optimus 2X, men så har eg også lyst på Samsung Galaxy S II. Den er like rask som LG'en, men er mykje lettare, mindre, og har faktisk større skjerm, og faktisk også bedre levetid. Men så blir den sikkert noken 1000 kronder dyrare då.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...