Gå til innhold

Tablets/Asus EEE Pad Transformer


Anbefalte innlegg

Du kan jo bare kjøpe en USB-forlenger, problem solved. (Selv om jeg også synes det er tullete med spesialplugg, burde brukt en standard!)

Tja, jeg har absolutt vært inne på tanken men er usikker på om det vil fungere.

På dataoverføring funker det selvsagt, men etter å ha søkt litt på nettet så er jeg usikker på om en usbforlenger er "strømførende". Men det er absolutt noe jeg vil sjekke mer ut.

 

Samtidig så håper jeg fremdeles på svar fra transformer-eiere som har dokk/tastatur om hvilket "format" laddekabelen har der. Jeg er i "tenkeboksen" om jeg skal legge inn en bestilling på dokking (ser at PS og Komplett har fått det i prislisten).

 

 

EDIT!! tok en kikk i "roteskuffen" og fant en USB-forlengerkabel, men den jeg har er IKKE "strømførende".

Jeg har fremdeles følt behovet for en lenger "ladekabel" og har søkt litt rundt, og det beste tipset jeg fant var å benytte en forlengerkabel av type USB 3.0 (ikke 2.0 som jeg først testet). Denne kabelen kom i hus i dag og fungerer utmerket som en forlengelse av den originale ASUS-kabelen.

(den eneste bakdelen med den jeg fikk var at den (utrolig nok) var i lengste laget da den eneste jeg fant var på 3 meter.)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg har enda ikke fått spørsmål om å oppdatere til 3.1. har ladet tab'n helt opp nå, men ingenting hender. når jeg går inn å søker etter ny oppdatering, finner den ingenting.

Leste også et par plasser at noen av dere snakket om å skru av docken, men finnes det en av/på knapp på den?

Jeg hadde også problemer med at jeg ikke fikk oppdatert til 3.1 første dagen. Det var flere som hadde fått sin TF den dagen og de meldte også om at de ikke fikk oppdatert så jeg konkluderte for meg selv at det måtte være ett problem med serveren til Asus som hadde 3.1 oppdateringen liggende.

 

Gå på Settings -> About tablet -> System Update og se om Du får opp noe når Du søker etter oppdatering der. Det skal være både en update for brettet og for docken. Usikker på om disse oppdateres sammen da jeg hadde de koblet hver for seg når jeg fikk brettet's oppdatering, koblet i docken etterpå og fikk beskjed om at det var en oppdatering klar (til docken).

 

Skru av docken? Jeg har lest hele denne tråden men kan ikke si at jeg har fått med meg at noen har nevnt noe med og skru av docken. Men nei, det er ikke en egen power button på docken, den blir aktivert når brettet settes ned i docken.

Lenke til kommentar

ja, det var der jeg gikk inn å søkte etter update.

hehe, ja, skru av docken! Men mulig jeg som har misforstått noe. Grunnen til at jeg i det hele tatt spurte var for at noen her meldte at den brukte endel strøm, selv om ikke taben var tilkoblet, og da mener jeg at noen svarte at man kunne slå den av, men somsagt, sikkert jeg som misforstod (pils+forumlesning=bad idea)

Lenke til kommentar

Grunnen til at docken tappes for strøm er nok at så snart brettet er tilkoblet så blir docken aktiv. Denne burde vært styrt slik at docken kun var aktiv når brettet var på. Slik ser det ikke ut som at det er nå.

jeg har testet litt dette med strøm på docken og for meg så kan det virke som at docken tappes litt for strøm når den får ligge alene også.

Lenke til kommentar

Grunnen til at docken tappes for strøm er nok at så snart brettet er tilkoblet så blir docken aktiv. Denne burde vært styrt slik at docken kun var aktiv når brettet var på. Slik ser det ikke ut som at det er nå.

jeg har testet litt dette med strøm på docken og for meg så kan det virke som at docken tappes litt for strøm når den får ligge alene også.

 

Jeg har ikke dock, men den tappes allikevel

Lenke til kommentar

Padda vil tappes om den ligger i dvalemodus, uansett.

 

Saken er vel det at prioriteringene er at padda alltid, så langt det er mulig, ha 100% batteri. Det er vel der feilen ligger og en mulig løsning er vel at padda begynner å trekke strøm fra dock'en når den har nådd et bestemt punkt (enten bestemt av brukeren eller av Android/ASUS) og så trekke strøm fra dock'en.

Regner med at ASUS jobber med dette og at de vil presentere en god løsning i neste oppdatering. Enten får vi Android 3.2 eller en finfin oppdatering på 3.1 med ganske mange bugfikser :-)

 

Noen som har testa om dock'en mister strøm om den ligger for seg selv hele natten? Lade den opp til 100% og så bare la den ligge løs, uten padda?

Lenke til kommentar

åkei...no tror jeg dere alle missforstår hverandre...Det det er snakk om er når docken ligger ALENE, ikke når den er kobla med taben...altså: mister docken strøm når den ligger alene?

hvilken android version har dere? begynner snart å tro jeg har den siste verson siden det ikke kommer noe update melding hos meg. men det står da vitterlig android 3.01 og ikke 3.1 inne på "om nettbrett".

er det kanskje slik at jeg må ha på engelsk språk for å få ota update?noen andre her som fikk oppdateringen når dere hadde på norsk språk?

jeg har nå lastet ned oppdateringen og heve den inn på et minnekort, men det hjalp ikke det heller...mulig jeg har tatt feil version. skal prøve litt mere over helgen

Lenke til kommentar

Ang video avspilling:

Tegra2 SOC støtter h.264 med

1080p baseline profile

1080p main profile

720p high profile ifølge spesifikasjonene.

 

Dette er det beste dere tegra2 eiere kan håpe på hvis google og Nvidia klarer å levere software!! Dagens situasjon med honeycomb er værre enn dette. 720P main profile begrenset til 6 Mbit/s ifølge testere på nettet. Uten MKV format støtte i honeycomb er avspillere som Rockplayer m.fl. tvunget til å dekode video med CPU.

 

Dette har gjort at jeg har utsatt mitt kjøp av nettbrett til det kommer brett får støtte for 720P og helst 1080 High Profile. Nesten alt som finnes på nettet er kodet i high profile! Jeg bruker i dag en svær, og glovarm laptop til å se nedlastede tv-serier. Jeg hadde håpet at tablet'en skulle kunne erstatte laptop'en her :thumbdown:

 

Nvidia har skjønt at de har "dritt på leggen" og lover full støtte for 1080 High Profile hardware dekoding i neste generasjon med firekjerners brikkesett med navnet "Kal-El".Det blir nok nærmere jul før nettbrett basert på slike er i salg!

 

Pokker ta! Jeg som hadde så lyst til å kjøpe en transformer nå!

Lenke til kommentar

skjønner hva du mener, jeg hadde oxo tenkt å erstatte min 17 tommers slepbar laptop md denne, ihvertfall som sofasurfer. surfing og youtube funker fint, men er litt leit hvis man får problemer med videoavspilling. jeg. skal alltids klare å konvertere i handbrake før jeg slenger inn flmene, så for min del går det fint, men somsagt, hadde ikke skada å sluppet det:/

 

Fant forsåvidt ut at inatt som taben har stått i docken i dvalemodus, har verken dock eller tab brukt en eneste prosent strøm hos meg:)

Edit: har lest en plass omen måte å få tilgang til honeycomb seksjon til market, men husker ikke hvor det var, noen her som har no tips?

Endret av superjorn82
Lenke til kommentar

Ser det ligger en firmware update på Asus sine sider (har WW-utgaven), men den ser ut til å kreve android 3.1. Min pad har 3.0.1, og finner ingen software updates..

 

Noen som har fått 3.1 ??

 

Asus firmware update

 

På siden du har linket til står jo instruksjoner hvordan du kan oppgradere og link til nedlasting av filen til 3.1 update.

 

Er bare å oppgradere:

 

Eee Pad Transformer TF101 Firmware: V8.4.4.5 Only for WW SKU(Android 3.1)

Steps of Update:

 

1. Check SW version of your Eee Pad Transformer TF101*

2. Download Eee Pad Transformer TF101 Firmware: V8.4.4.5 Only for WW SKU and Update Launcher SOP WW

3. Please follow the steps in the SOP manual to update the firmware.

 

※Firmware update cannot do *SKU conversion*. Wrong SKU may cause update failure

*How to check SW version of your Eee Pad Transformer TF101?

Path: [settings]-->[About tablet]-->Build number

Example: You should be able to see the build number WW_epad-8.X.X.X_2011xxxx, where “WW” means SKU.

You can only update your SW version on the Same SKU.

 

Instruksjoner står like under med denne infoteksten og nedlasting av dokument under tekst:

 

WW SKU_Firmware Update SOP

WW SKU_Firmware Update SOP(For End User)

Lenke til kommentar

Ser det ligger en firmware update på Asus sine sider (har WW-utgaven), men den ser ut til å kreve android 3.1. Min pad har 3.0.1, og finner ingen software updates..

 

Noen som har fått 3.1 ??

 

Asus firmware update

 

Du må være koblet til Internett og logget inn på din Google konto. Deretter (som tidligere skrevet i tråden over) prøv:

 

'Gå på Settings -> About tablet -> System Update '.

Lenke til kommentar

Jeg måtte oppdatere manuelt, kom aldri noe oppdatering her...

Nå ser jeg det har gått et par prosent strøm over natta,men ikke så mye at jeg vil kalle det unormalt. Tror det gikk ca 50 prosent fra docken, og da var taben utlada til 60. Ergo rundt 10 prosent forsvant over natta i dvalemodus...helt normalt:-)

 

Edit: noen som vet en måte å komme seg til honeycomb delen av markedet? Den som bare er åpen i usa?

Endret av superjorn82
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...