Gå til innhold

Generell diskusjon rundt World of Tanks


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

kjøpte type 59 og digger den. mtp MM så vil du ikke møte tier 10 eller mediums tier 9 slik at du som medium har mest armor. kanonen er ok, ha med litt HE og sikt på weakspots så går det bra. Motoren er ikke like sterk som t-54, men jeg synes man aksellerer fort opp til 20km/t både framover og bakover slik at det er lett å titte fram, skyte og trekke seg tilbake

 

jeg kjører non-premium og hittil er 50k sølv det beste jeg har klart. Reperasjoner og ammo er billig så den funker fint som moneymaker.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg må snart velge et "secondary skill" for en av tanksene mine, hvilke secondary skills har dere best erfaring med? Hvor mye hjelper de ulike?

 

Kommer helt an på hvilken tank du spiller med. For Tank destroyers, SPGs, lights og delvis mediums er Camouflage å foretrekke. På de fleste heavies ville jeg valgt firefighting først.

 

Heavies - Firefighting - Camouflage/Repair

Tank destroyers - Camouflage - Firefighting - Repair ( Finnes unntak her, som Ferdinand og Jagdtiger som ikke har bra kamo fra før - Firefighting - Repair - Camouflage )

Light - Camouflage - Repair - Firefighting

SPGs - Camouflage - Repair - Firefighting

Mediums - Camouflage/Firefighting - Repair

Endret av Kron
Lenke til kommentar

Er ikke firefighting bare waste uansett? Burde ikke ta dere så lang tid å reagere og fyre av en fire extinguisher, og 3k / 50g for en er heller ikke mye.

 

Jeg kjører repair + camo på alle lights, meds og heavies, og camo + repair på spg og td.

Ingen planer om å noen sinne gå firefighting. På tanks jeg spiller ofte og er glad i, har jeg jo uansett 50g-apparatet og det er jo no stress.

 

e: Ikke alle når jeg tenker meg om. T-28 har camo. Orker ikke spille lights som scouts med det formål å gjemme seg i en busk og scoute, jeg suicide scouter, tar mine 2-300 xp og begynner på nytt.

Freexp er uansett veien å gå for å komme seg noe sted.

Endret av Datasmurf
Lenke til kommentar

Er ikke firefighting bare waste uansett? Burde ikke ta dere så lang tid å reagere og fyre av en fire extinguisher, og 3k / 50g for en er heller ikke mye.

Fyre av? Går ikke det automatisk? Isåfall, hva trykker du på for å aktivisere?

Kommer an på hvor jeg har den i rekkefølgen, men jeg pleier å kjøpe repair kit, fire extinguisher og first aid kit i den rekkefølgen, slik at de kan aktiveres på hhv. 4, 5 og 6.

Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke dette med firefighting. Jeg har repair som first skill på mine tanks, og på tyske T8+ har jeg firefighting som secondary, men det er ene og alene fordi cammo på dem er tilnærmet ubrukelig. Samme som cammonet. Mausen for eksempel: Har 0.015 * 10% cammo * 100% cammo crew passerer du allikevel langt unna 0.04. Den som har best på T8+ har 0.0375 * 10% * 100% crew og vi passerer fremdeles ikke 0.1. Til sammenligning har IS3, IS4, IS7, T32, T34 og T30, alle sammen en cammoverdi på 0.195 som grunnleggende.

 

Men firefighting: Jeg har ikke med meg fire extinguishers eller firefighting som noe prioritert skill. Jeg skjønner ikke hvorfor folk snakker så mye om det? Jeg synes det er utrolig sjelden jeg tar fyr. Og det er langt mer nyttig å ha med +5% engine power for eksempel :-) Jeg kan til og med driste meg til å ha med to repair kits :-) Langt mer nyttig :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...