Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Gratiskondomer.no


Anbefalte innlegg

Støtter Flimzes, ha et par ulike størrelser i matbutikken er jo det enkleste. Jeg kjøper kondomer om jeg orker å ta meg råd til det, men bestiller en del fra gratiskondomer også. De funker fint, men de vanlige man kjøper er behageligere å ha på.

 

Men, ja, flott med et enkelt tilbud om gratis kondomer. Fint at vi har sånt. Og til dere som er livredde for at foreldrene deres skal se at du har kondomer i posten, tror dere ikke bare foreldrene deres er glade for at dere er flinke til å bruke kondomer? De ønsker sannsynligvis ikke bli besteforeldre ennå. Så såååå pinlig kan det ikke være.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Virker som om ingen enda har tenkt tanken om at det er mindre glidemiddel på gratiskondomene, som gjør at de kan føles trangere, og være vanskelige å tre på i forhold til t.d. Durex sine.

 

Forresten har kondomer flest 3-4 år "shelflife". Tipper dog de er på lager for mesteparten av tiden.

 

For å spare penger på kondomer kan man kjøpe dem i store kvanta via Internett.

Lenke til kommentar

Problemet er ikke at de er trange å tre på. Problemet er at de klemmer hardt rundt roten av penis. Det er ikke noe mindre glidemiddel på gratiskondomene kontro f.eks Profil eller Durex.

 

Du sparer så og si ingenting på å kjøpe en stor pakke med Profil. Du sparer røflig 40 øre per kondom om du kjøper en 60 pakning. Det utgjør 24,-.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 år senere...
Gjest Slettet+3165

 

Grei nettside, men bedre å ikke bruke kondom å heller hoppe av i svingen 

Dummeste som er blitt sagt på lenge. Det sikreste er og blir å bruke dong (sett bort fra å være avholds).

 

Hysj, kan ikke bare få leve med den troen at det hjelper å hoppe av i svingen?  :dremel:

Lenke til kommentar

Det er nok smart å ha liggende kondomer i hus. Jeg synes at det viser forsiktighet og at det er bra å ha det i dagens samfunn.

 

Jeg har ingen kondomer liggende. Testet meg for alle sykdommer samt tok celleprøve for 2 måneder tid siden. Både celleprøven og testene viste at jeg er helt frisk, og derfor er jeg redd å ligge med noen igjen... Er for dumt å gå til lege støtt og stadig å teste seg. Man skal jo teste seg etter hvert partner. Dermed er det lurt i en singelfase å bruke kondomer. Må nok bestille noen der jeg og. Er redd for sykdommer. Lever nå urørt og lykkelig over å være frisk men savner sex..

 

Sex kan være noe av det beste som fins. Men er best med en og samme partner. The one and only. Trygg sex er bra sex. Og best uten kondom. Mer intimt.

 

Er nok lurt å ha kondomer i dagens samfunn.

Endret av Sportylady
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...