Gå til innhold

– Straks Gingerbread til Galaxy S


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hvorfor tar det egentlig så lang tid for noen produsenter å oppdatere fra 2.2 til 2.3? jeg må mest sansynlig vente til etter sommern. htc desire.

Jeg vil tro det er todelt.

1. Når produsenter får tilgang til en ny versjon av OS'et så må de utføre diverse tester for å se at det passer med HW som finnes i telefonen. I tillegg så må de (som har det) tilpasset skin'et (Sense, TouchWiz, etc) slik at det støtter evt ny funksjonalitet. Dette gjelder for hver gang en ny versjon kommer.

 

2. Akkurat med 2.2 -> 2.3 så tror jeg kanskje mange vurderer å vente til 2.4 kommer, etter som den er kompatibel med 3.0 apps, noe 2.3 ikke er.

 

Edit: I tillegg er det viktig å huske på at de telefonene som vanligvis får oppdateringene raskest, er de telefonene som er Google sine "egne" referansetelefoner (N1, Nexus S, etc). Det kom en oversikt for noen uker siden over hvor raskt de ulike produsentene var med oppgradering av Android. Husker ikke helt hvem som var raskest etc, men mener de fleste lå rundt 40-50 dager etter at Google slapp en ny versjon.

Endret av Nero Burningwr00m
Lenke til kommentar

Det skal bli interressant å se hvor lenge vi må vente på pepperkaker til Galaxy S. Skal tidligere erfaringer legges til grunn blir det vel i tide til å spise pepperkaker til..

 

Ser uansett frem til 2.3. Ærlig talt vile jeg gitt en del for en øyeblikkelig 2.2.1-oppdatering offisielt fra Samsung. Lagg-problematikken med 2.2 er påtakelig.

 

Om ikke annet hadde det vært fint om 2.3 ble sluppet raskt og enkelt. Da blir det feiring med er godt glass Caol Ila.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvorfor produsentene bruker så lang tid på å få rulla ut disse oppdateringene. Har hatt 2.3.2 på min HTC Tattoo en stund. Helt til jeg oppgraderte til 2.3.3 som ga noen hastighetsbedringer. Offisiell oppdatering kommer sikkert ikke til den engang, så hvordan klarer gutta på xda dev forumet å slippe nye updates hverdag?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...