Gå til innhold

Får ikke slettet virusinfisert fil.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hvilket virusprog bruker du. hvis du f. eks bruker norton antivirus så kan du søke igjennom den mappa som den virusinfiserte fila ligger å den vil finne viruset, når den finner viruset så vil den legge viruset i karantene å i karantenen så kan du slette viruset. vet du hvilket virus det er? hvis det er en av de kjente virusene som florerer nette nå fortiden så kan det hende at det ligger en fil på symantec.com som fjerner viruset fra disken din, hvis pc`en er infisert da. jeg har bare erfaringer med Norton å det å finne virus med det programmet, men jeg har ikke så god erfaring med f. eks Norman, eller Panda.

 

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Det at filen heter.dat er fordi det er en midlertidig KaZaA-fil som ikke er ferdig nedlastet. Grunnen til at du får beskjed om at den er i bruk er fordi KaZaA bruker den. Pass på at du har slettet den i køen og lukket KaZaA. Deretter skal du kunne slette den. Hvis ikke kan du gjøre som sagt tidligere her, gå inn i quarantined files og slett den derfra.

 

Edit: Nettopp, Alastor.

Lenke til kommentar

Kan man slette karantinefilene via norton eller må man gjøre det manuelt? Er det i såfall bare å slette alle filene i "Norton AntiVirusQuarantine", bortsett fra de 2 mappene? Ligger jo filer for nesten 500mb der. Hvis man skal slette de via programmet, noen som kan si hvordan?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...