Gå til innhold

Flere Xbox (2 stk) bak INTENO router fra NGT - problemer med NAT moderate


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har 2 stk Xbox 360 slim bak en INTENO trådløs router fra NGT.

 

Har åpnet portene

• TCP 80

• UDP 88

• UDP 3074

• TCP 3074

• UDP 53

• TCP 53

 

for begge boksene som har fast ip og dns. (ip 10.0.0.18 og 10.0.0.19).

 

Har lagt til 10.0.0.18 i dmz og fikk da NAT open. Den andre har NAT Moderate.

 

 

Hvordan får jeg begge boksene til å ha NAT Open ?

 

Mvh bytes

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke peiling på ditt spesifikke problem, men vil bare si at Inteno routerne fra NGT er helt ubrukelig for online gaming. Det jeg gjorde, noe som er helt vanlig, men folk flest ikke er klar over er at du kontakter NGT, forklarer problemet ditt og ber om en router beregnet for online gaming. Dette har de, og jeg fikk en Thompson Speedtouch (tror jeg) i stedenfor og har aldri hatt problemer med online gaming etter dette. Før jeg byttet hadde jeg alltid problemer med å connecte med folk og lobbyer selv med open NAT, og routern fikk hele tiden spader og måtte resettes alt for ofte.

Lenke til kommentar

...men vil bare si at Inteno routerne fra NGT er helt ubrukelig for online gaming.

 

Tull. Intenoen fungerer helt fint til online gaming. For xbox, pc og ps3. Har alle 3 koblet opp mot min, og det fungerer helt ypperlig.

Har også hjulpet flere andre med å sette opp konsoller med nevnte ruter. Så ubrukelig er den ikke. Problemer med strømforsyningen derimot...

 

OT: Jeg vet desverre ikke hvordan problemet med 2stk xbox 360 burde løses, men problemet oppstår kanskje når begge prøver å komunisere igjennom samme port?

Har du prøvd å åpne portene "to ganger" mot begge ipadressene?

 

Edit: forresten, hvorfor har du lagt til 10.0.0.18 i dmz? Det skal ikke være nødvendig, og er muligens roten til problemene dine. Prøv uten.

Endret av dePt
Lenke til kommentar

Vel bra den funker for deg i hvertfall, men tull er det i hvertfall ikke, for meg var den nemlig helt ubrukelig og det var som natt og dag å bytte den ut med en annen. Bare å ta et kjapt google søk så ser du andres erfaring med disse routerne. Uansett, nå veit i hvertfall trådstarter at det finnes mulighet for andre routere hvis problemet ikke løser seg, selv om det selvfølgelig hadde vært greiest om det løste seg med den han allerede har.

Lenke til kommentar

Ikke for å være frekk, men jeg tror nok problemet ligger hos personen som kobler disse opp, og ikke selve ruteren. De er ikke ubrukelige, men de krever at du vet hva du gjør når du setter de opp. Ja jeg er enig i at det er tungvint, men å påstå at de er ubrukelige er direkte feil. Jeg har som sagt også hjulpet flere andre med å sette opp konsoller med nevnte ruter, og har enda tilgode å misslykkes med å få noen på nett.

 

Quick fix er som du sier og få fatt i en ST580/585 (NGT har begge så vidt jeg vet) og satse på at dette løser problemet, noe jeg anntar det gjør.

En enda raskere løsning er å sende mail (evt. ringe) til NGT, etterlyse info for oppkobling av xbox mot inteno og motta et standardsvar med enkle og konkrete instrukser. NGT har ikke support på spillkonsoller, og vil dermed ikke hjelpe deg utover dette, men et slikt standardsvar gir i de fleste tilfeller nok info for å få xbox på nett med inteno. Hvilke porter som må åpnes finner man på microsoft sine nettsider.

 

Tråstarter har funnet disse, men jeg tror ikke problemet hans ligger i selve portåpningn. Dmz til 10.0.0.18 skal ikke være nødvendig. Reset ruteren, åpne portene på nytt i to omganger mot hver av ipadressene (La boksene stå med statisk IP, gjøres under nettverksinstillinger på xbox'en) og post resultater. Dersom du ikke allerede har skaffet en ST da.

Endret av dePt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...