Gå til innhold

Minecraft - Hjelp til nettside prosjekt.


Anbefalte innlegg

Hei, jeg vil gjerne få pressentere et nettside prosjekt som jeg trenger litt hjelp for å få realisert.

 

Minecraft Texture Website (navn på prosjekt under utviklingen)

 

Jeg ønsker å lage en nettside som skal la spillere verden rundt få tilgang til tekstur pakker på en så enkel og grei måte som mulig, men også med mulighet for direkte konfigurering av pakken før de laster ned og installerer.

 

post-45072-0-19872600-1298564630_thumb.jpg

 

Ideen er at de som lager originale tekstur pakker kan laste opp det de lager slik at andre kan da laste ned deres pakker, MEN dersom den som skal laste ned har lyst til å ha f.eks. gresskar teksturen fra en annen pakke og båt teksturen fra en tredje pakke så skal nettsiden ha en "tekstur pakke editor" hvor han/hun kan velge en pakke å basere sin nedlastbare pakke på og så ved å kikke gjennom (browse) andre pakker (med samme oppløsning) og klikke på en "legg til i editor" knapp som vises med forhåndsvisning av enkeltdeler av andre pakker da legge til de delene som han/hun ville ha fra andre pakker. En ny pakke blir generert og gjort klar til nedlasting.

 

Jeg trenger hjelp til å få til en slik nettside da min kunnskap begrenses til html/css og litt flash. Jeg trenger enten en eller fleresmarte hoder på teamet som kan gjøre programmeringen for meg (jeg designer og lager utseende til alt selv) eller om det ikke finnes noen som vil hjelpe med dette så kan jeg benytte programmerere gjennom Elance.com noe som etter en liten runde nå resulterer i at vil koste mellom 2000 og 2500 USD.

 

Ta kontakt dersom du vil og kan hjelpe som programmerer.

Dersom du vil støtte prosjektet, men har ikke kunnskapene som trengs så er det mulig å hjelpe via pledgie.com hvor prosjektet er satt opp.

 

Jeg vil og gjerne har tips og ideer og tanker fra andre om en slik side.

 

Andre steder det står om prosjektet:

http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=1021&t=179982 (poll om prosjektet)

http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?f=25&t=191229 (mer om prosjektet)

 

http://pledgie.com/campaigns/14680 (om du vil støtte)

 

http://www.elance.com/j/minecraft-texture-website/23073799/ (lag konto og last ned prosjekt-brief om du vil lese mer om tekniske biten)

 

 

Jeg kommer til å følge med i forumet her og svare på alle spørsmål dere måtte ha :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Liker godt initiativet :D! Regner nesten med at du blir nødt til å bruke java om dette skal være gjennomførbart. Er selvfølgelig veldig ny når det kommer til java, så har ikke mye å bidra med :( Men hold tråden oppdatert om prosjektet tar av herifra :D!

 

Takk for tilbakemeldingen, jeg prøver ihvertfall og jeg kommer uansett til å lage en dummy nettside som skal vise hvordan det kan bli dersom den delen jeg ikke klarer selv kommer på plass.

 

Java er foreslått flere steder, de fleste av dem som har sett på prosjektet på Elance har derimot gått for php med bare litt java for noen enkelte funksjoner.

 

Og jeg holder prosjektet oppdatert alle steder jeg har skrevet om det :)

Endret av ck2069
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...