Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Magesmerter av ukjent årsak - foreta nye undersøkelser, hvilke(n)?


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Jeg skal notere det bak ørene, og heller komme tilbake til deg når jeg har vært hos min lege. Men jeg har veldig tro på andre ting en tradisjonell skolemedisin. Jeg vet blant annet at naturmedisin funker, dvs urter. Jeg sliter også med dårlig appetitt, men fenugreek seed/bukkehornsfrø hjalp! Men det kurerer bare delvis symptomene, og skal visst ikke brukes lengre enn i 3 måneder. Og så lukter man ikke særlig godt av det heller :ph34r:

 

Kan jeg spørre hvilken utdannelse du har?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En ting til; jeg vurderer å kjøpe tilskudd av aminosyrer på heleskost nå, slik at kroppen min, som desverre ikke får i seg nok næring, kan få litt tilskudd av byggestener.

Hvis det er å anbefale, skal jeg kjøpe hydrolisert L-glutamin eller sånn "multi-aminosyre"-tilskudd eller proteintilskudd (shaker og lignende)

 

Og hvis en av de overnevnte er å anbefale, er det noe på markedet som faktisk smaker godt? Eller som ikke smaker noe i det hele tatt og som kan tilsettes i noe annet, f.eks sjokomelka mi:)

Jeg har hatt noen runder med grusomme næringsdrikker, og jeg kaster opp bare ved tanken :sick:

 

Beklager at jeg er litt masete, men jeg er LIVREDD og da mener jeg LIVREDD for å gå ned i vekt og bryte ned kroppen min ytterligere. Jeg vil bare bli frisk og leve et normalt liv! :cry:

Lenke til kommentar

Kan love deg at hvis du forsetter som før og drikker sjokolademelk, som jeg erfaringsmessig med rimelig sikkerhet kan anta du er intolerant for (sjekk med matscreening hos lege via blodprøve), og tar ekstra L-glutamin så kommer du med all sannsynlighet ingen vei i.o.m at du ikke addresserer rotårsaken. Tenk på at næringsopptaket ditt skal gå igjennom en film av stagnert avføring. Hvor effektivt tror du det blir ? Hvor stor effekt tror du du får av å ta L-glutamin da ?

 

Skal du ta tak i dette må du gjøre det ordentlig og fullstendig, hvis ikke har det erfaringsmessig liten hensikt. Jeg ser det igjen og igjen når folk motstiller seg et komplett behandlingsopplegg, og da sier jeg i fra en gang, og så lar jeg være å mase, for det har sjelden noe hensikt hvis folk ikke er klar for endringen de etterspør. Det du skriver du har som mål harmonerer ikke med de valgene du er villig til å gjøre, og inntil du innser dette kommer progresjonen til å lide under det. Vet dette kan oppfattes som harde ord, men det nytter sjelden å skyve alt som er vanskelig under teppet og late som det ikke er der. Det må jobbes med, bit for bit. Jeg gjør dette for å forsøke og hjelpe og motivere deg, men det er bare du som kan ta valget.

 

Min utdannelse innen dette er en rekke kurs og studier innenfor tradisjonell kinesisk medisin (TCM) inkl. urter og akupunktur, indisk medisin (Ayurveda) hvor f.eks fordøyelse og giftstoffer i alle former står veldig sentralt. Ernæring, mineral og vitaminlære, bioresonans, elektroakupuntur, allergier, homotoksologi og diverse sonesystemer for bl.a. øre. I tillegg ser jeg en god del på forskning og nye innfallsvinkler og behandlingsstrategier for diabetes, revmatiske lidelser, ADHD, autoimmune sykdommer, nevrologiske lidelser, stress og generell degenerering av kroppen utløst av alt fra genetiske årsaker til feilernæring.

Lenke til kommentar

Først må jeg få lov til å oppklare en ting; jeg motstiller meg ikke et program jeg VET kan fungere. Men jeg vet ikke enda om det faktisk er melken jeg ikke tåler...Jeg har en veldig tøff sydomshistorie bak meg, og har gått i behandlig for spiseforstyrrelser i 8 år. Jeg er en av de hardest rammede anorektikene som faktisk har overlevd, og legene klør seg i hode over min fremgang!

På grunn av dette har jeg vært gjennom mange behandliger, men som umoden tenåring har jeg aldri ønsket å bli frisk; før nå(i senere tid! Og når jeg ønsker noe så sterkt, så klarer jeg det. Men jeg antar at mange års mishandling av kroppen setter sine spor idag...Hva det er vet jeg ikke, men jeg vil ikke gi meg før jeg finner ut av det...

 

"Det du skriver du har som mål harmonerer ikke med de valgene du er villig til å gjøre, og inntil du innser dette kommer progresjonen til å lide under det."

 

- Jeg er villig til å gjøre alt, men jeg MÅ vite, i hvert fall være ganske sikker, på at det vil hjelpe! Problemet er bare at jeg ikke vet hvordan jeg skal få vite hva som er det faktiske "rotproblemet"...

Lenke til kommentar

I mine øyne så er det viktigste du kan gjøre for å få opp næringsopptaket ditt og fjerne den konstante gastrointestinale patogene belastningfaktoren du har i tillegg til å forhindre ytterligere vektnedgang er å rense ut den stagnerte avføringen som du har fått dokumentert at du har. Gitt at du ikke har sykdom som gjør at tarmtottene ikke fungerer så vil dette være en stor terapihindring som jobber mot din tilfriskningsprosess. Når avføringen er ute av systemet så kan man begynne å se på hvordan resten av organene dine fungerer. Har tarmproblemene dine f.eks over tid overbelastet leveren som igjen har skapt problemer i lungene og lymfesystemet ? I forhold til det du har skrevet før så har du vært så obstipert at kroppen begynte å bruke andre elimineringsveier, noe som forteller meg at belastningsgraden ikke er ubetydelig, spesielt om det har pågått over tid.

 

Nå er det forskjellige teorier som faktisk går ut på at kroppen, enn så merkelig det høres ut, stabiliserer seg selv ved å holde på avføringen, spesielt på tynne personer med sped benbygning. Derfor bruker jeg også urter som kompenserer for dette slik at kroppen lettere aksepterer at du kvitter deg med den. Teorigrunnlaget har jeg fra indisk medisin men jeg benytter TCM-urter for å oppnå effekten, og ser det har god virkning.

 

I forhold til sykehistorien om hva som har skjedd deg før så bør du få personlig oppfølging av noen du kan gå til. Hvis du sier hvor du bor så kan jeg anbefale deg noen som ikke bor så veldig lang unna. Har også en del andre behandlere jeg kan anbefale fordi de leverer resultater få andre kan.

 

Har forsåvidt så god erfaring nå med metoden jeg benytter at jeg kan kunne gitt deg pengene tilbake om det ikke kunne dokumenteres f.eks via radiografi at du etter endt opplegg hadde betydelig mindre avføring i tarmsystemet, men jeg føler at dette blir mer og mer reklame, noe som ikke er ønsker på helseforumet, derfor unngår jeg å snakke for mye om dette selv om jeg bidrar på andre måter.

Lenke til kommentar

Den tankegangen høres veldig logisk ut, faktisk:) Jeg har drevet MYE research selv, men jeg har aldri kunnet foreta meg noen tester dersom jeg har følt at det kanskje kunne være noe i det jeg antok.

 

Det du skriver med leveren virker også veldig interessant da jeg har hatt forhøyede leververdier som legene ikke kan forklare!? Og urter har jeg som sagt veldig tro på:)

 

Men nå skal jeg til legen igjen til uka, så jeg vil gi han en liten sjanse til før jeg gjør noe som helst. Han har faktisk vært veldig snill, og gjort alt jeg har bedt om. Problemet er vel at jeg ikke tør å be om for mye (snill pike-syndromet som ikke vil belaste andre :innocent: ), så jeg har bare latt det gå. Det hadde vært litt morsomt å fått hjelp av indisk medisin i Norge som kan hjelpe, som ikke min lege som er fra Sri Lanka kan hjelpe til med. Men han er jo "bare" utdannet lege i norge da:) :fun:

Dog regner jeg ikke med at det skjer for mye da, og vil ta kontakt med deg igjen!

 

Tusen takk for den hjelpen jeg har fått til nå Vidor! Jeg setter utrolig pris på det :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...