Gå til innhold

PL: 05.02.2011 Newcastle United v Arsenal, St. James' Park


Xanman

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter å ha slikka rævhølet til dowd i pausen, så må jeg si kudos til Newcastle, og håper at dowd og diaby kan brenne i helvette! Mens resten av arsenal kan dra hjem og skamme seg..

 

 

 

HVORDAN I HELVETTE ER DET MULIG Å GÅ FRA 0-4 TIL 4-4!!! Vi hadde jo balletak på de!!

 

 

 

 

 

Faen ta deg Diaby!!!!! Gjør oss alle en tjeneste med å enten skyte deg selv eller henge deg! bare DØØØØ!

Lenke til kommentar

Det at Diaby får rødt, gjør ikke at man kan la Newcastle score 4 mål. Hadde det endt 4-0 hadde ingen brydd seg.

 

Newcastles annulerte mål kom 1 minutt før de scoret igjen. Hadde de fått det annulerte målet godkjent, hadde de kanskje ikke klart 4-4 en gang. Om man skal snakke om dommerhjelp, er det heller 2 tvilsomme straffer å snakke om, spesielt den andre. Dommerfeil eller ei, Arsenal kan ikke miste en 4-målsledelse og skylde på noen andre. Helt og holdent deres egen feil uansett.

 

Sinnsyk kamp. Kom faktisk hjem, på stillingen 4-0 i andre omgang. Hadde aldri i verden trodd at dette skulle skje. Bra typisk om Man Utd taper idag også, bare fordi de møter Wolves, som absolutt ikke må vinne, for min del.

Lenke til kommentar

Horelaget United får gullet i fanget fra inkompetente feite hobbydommere. Tragisk.

 

Ja, dommeren var til dels dårlig. Men det forandre ikke det faktum at Arsenal slapp inn 4 mål i andreomgang, mot et Newcastle lag smo var helt fraværende i første. Før du skylder på dommeren må du skylde på dArsenal, for Arsenal var ELENDIGE i andreomgang, og Diaby dret veldig på draget.

 

Dommerhjelp? Ja, litt, liten tvil om det. Men Arsenal bragte det her på seg selv, uten tvil.

 

 

Og et bilde av mannen jeg mener var banens beste:

 

Joey-Barton1_1428245.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Idag er det flaut å være Arsenal-fan. Virkelig. Ingen vits å skylde på dommeren. Han var ikke spesielt god, men det gikk begge veier. En feilaktig straffe, og et feilaktig annulert mål. Helt latterlig av Diaby. Når det er sagt, det blir for dumt å legge skylda på at vi spilte med ti mann. Det skal kunne gå å dra i land en 4-måls ledelse selv med en mann mindre. Nå skal det et enda større mirakel til for at vi skal vinne ligagullet. Jeg ser meg fornøyd om vi slår united på emirates, sånn at jeg endelig har noe på Goldwing og gutta.

Endret av Urmaker
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har fått nok av fotball for en stund nå. Føles som om jeg har mista en familiemedlem. En kjempehelg med PL, UFC og SuperBowl er nå komplett ødelagt. Kvalm, besviken og forbanna. Tåler ikke trynet på Diaby eller Dowd eller noe som har med Arsenal å gjøre akkurat nå. Gratulerer United i forkant med en billig ettmålsseier mot Wolves.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...