Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Bruker ikke fb, hva tenker du da?


Anbefalte innlegg

Jeg slettet facebook profilen min ettersom jeg på en måte ble avhengig, og fant ut at det enkleste var bare å slette. Kunne lett sitte der i 3-4 timer uten at det virket som om tiden hadde gått så fort. Selv om jeg hadde bare planlagt å sitte et par minutter. Og jeg ble også veldig opptatt av hva alle andre gjorde og ble lett litt "baksnakkete" utav dette.

 

Jeg synes egentlig selv at det går fint å ikke ha facebook, jeg lever nå som vanlig og er med vennene mine som vanlig. Har kontakt med de jeg har behov for å ha kontakt med. Problemet jeg har nå er når jeg møter nye mennesker. Når jeg sier at jeg ikke har facebook lenger føler jeg at de dømmer meg med en gang. "Hvem er det som ikke har facebook liksom?".

 

Hva tenker du når noen sier at de har slettet profilen sin? Tenker du at denne personen er rar eller er det ikke så farlig?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis noen dømmer deg ut fra om du er på FB eller ikke burde de nok stikke fingern i jorda og se litt på seg selv.

 

Herregud, dette er jo opp til den enkelte å avgjøre. Hva foregår egentlig på FB? Jo, det er sosialpornografi og selvhevdelse av ypperste klasse. Samt en del praktiske fordeler sant nok.

 

Egentlig interesserer det meg svært lite hva den og den skal ha til middag, hvor mye de drakk i helga, når de skal på dass etc., men man blir merkelig nok hekta på et vis.

 

All cred til den som hopper av rotteracet :)

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Der er uvesentlig om noen har FB eller ikke.

Tenker at det er rarere at man tenker så mye på det og andres folk meninger at man føler man må opprette en egen tråd om det.

Lenke til kommentar

For knappe 20 år siden var det omtrent ingen som hadde hørt om "mobiltelefon", og "internett" var ikke oppfunnet som ord engang (eller jo, men iallefall ikke for hvermansen).

 

Nå kaldsvetter folk om de glemmer mobiltelefonen sin når de går ut til postkassen sin.

 

Jeg har aldri hatt profil på fjøsboka og kommer heller aldri noensinne til å få det.

Joda, jeg har hørt kommentarenn "Hæææ..?" når de tar som en selvfølge at jeg skal "legge til som venn" og jeg sier jeg ikke har fjøsbokprofil og følgelig ikke kan etterkomme ønsket deres.

 

Rar jeg? Neppe, vil heller si at jeg tar vare på privatlivet mitt og jeg har null interesse av å finne eksen til han som sloss med naboen til gammelkompisen min som jeg forøvrig ikke husker navnet på.

Lenke til kommentar

Gikk en tur før jeg ordna meg facebook sjøl, og gjorde det mest fordi jeg flytta til Budapest, og folk brukte face til å planlegge ting, både me skolen og utenom, så da ble det mye enklere å ha det :)

 

edit: så nei, jeg syns ikke det er rart å ikke ha face

Endret av maya86
Lenke til kommentar

Da tenker jeg du er svært fornuftig som kutter ut en tidstyv fra hverdagen

 

Personlig kommer jeg ikke til å slette min, jeg bruker den delvsi som "føler" for hva venner gjør og hvordan de har det, delvis for å sosialisere og i noen få tilfeller for å lage avtaler. Men i all hovedsak er det bare tidsfordriv på skole, tid som burde blitt brukt til læring.

Lenke til kommentar

Jeg har faktisk ikke møtt noen de siste to årene som IKKE er på facebook, men det betyr egentlig ikke voldsomt mye. For meg er facebook en del av livet mitt, ikke fordi jeg sitter tjue timer om dagen der, men fordi på denne måten holder jeg meg oppdatert i forhold til skole, ting jeg skal være med på og langtidsplanlegging. Facebook er for meg som en sosial almanakk - da er det vanskelig å leve uten den når man først har vendt seg til det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...