Gå til innhold

Madla Mars 2011


Mian420

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ta de eventuelle kvakk kvakk kommentarene du vil høre med et smil :) Var jo i luft selv i juli/august og det ble jo ikke slengt slike kommentarer i hytt og pine, men noen vil det vel allitds være uten at jeg hørte noe spes siden jeg var i luft. Men skal jo sies at pølsemaker hatten luft har ikke ser så mye bedre ut imo.

 

Vil forsåvidt også reklamere for hudnetroppen på rygge som jo er en av de valgmulighetene du har, er ikke sikker på hva dere kan velge i ellers men tror hund på rygge er noe av dem mest grønne tjenesten du finner i mars kontigenten (mange av de andre hundetroppene bodø og ørlandet er ikke på brøkdelen av så mange øvelser som faktisk de i hundetroppen har en relevans til.) Men obs obs bare luft som kan søke seg dit.

Endret av Zimmerh
Lenke til kommentar

Jeg skal til Madla 23 mars. Har en kompis der nå, å han sa at de som kommer dit først, havner i 1-bataljonen, de som kommer andre dagen, havner i 2-bataljonen og de som kommer den siste innrykksdagen, havner i 3-bataljonen.

 

Altså: 21.mars = 1btj, 22.mars = 2btj, 23.mars = 3btj.

 

Han sa også at det er bare 1btj og 3 btj som får feltøvelse. 2btj får ikke. 1 btj og 3btj skal ha en øvelse i den siste uken, hvor de drar i felten og kriger mot hverandre. Hva som skjer med 2btj vet jeg ikke, men jeg havner ikke dit uansett, så jeg gir blaffen:P

 

Edit: Hvordan skal jeg komme meg fra Molde til Madla egentlig? Finner ikke igjen lappen hvor det står:/. Når bør jeg helst bestille flybillett? Å hvordan setter jeg det på forsvarets regning?

Endret av Gumpen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...