Gå til innhold

Nvidia ligger ikke på latsiden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er bare halvparten av HD6000M serien som blir rebrandet. Ikke det at det ikke er like forrvirrende, men de med UVD3 er nye og de med UVD2 er rebrand.

 

 

 

 

Ellers så er jo ikke prosessorene nVidia kriger med her, de prøver heller å kjøre Optimus slik at man kan få i pose og sekk.

 

 

Lenke til kommentar

Jeg vil forsåvidt si at nVidia absolutt har ligget på latsiden i det siste. Driverne deres har jo ikke blitt oppdatert på evigheter ;) Selv om det er noe litt annet enn det snakkes om i artikkelen.

 

Ja jøss, siste driverne kom for 3 dager siden. Var en måned mellom forrige gang. Oppdateres ikke like hyppig som ATi pga nVIDIA faktisk fungerer! :new_woot:

Lenke til kommentar
Nvidia er den eneste av disse aktørene som ikke produserer CPU-er.

Joda, Nvidia Tegra.

For ikke å snakke om Denver-prosjektet til Nvidia hvor de implementerer sin egen ARM CPU fra bunnen av...

 

Intel HD 3000 brikken kommer så vidt jeg vet bare med "K" prosessorene. HD 2000 brikken som kommer i resten er ikke bra og vil aldri kunne konkurrere med NVIDIA

I alle modellene for laptoper så bruker Intel HD 3000 (12 Execution Units)

Lenke til kommentar

Blir vel i såfall ett duopol. nVidia må støtte seg selv, hvis de ikke henger med har de ikke lenger livets rett i nåværende form. Skulle AMD/Intel skru opp prisene øker fortjenesten, og da synker inngangsterskelen for at nye produsenter skal entre markedet. Så jeg ser ikke noe fare her.

Lenke til kommentar

Jeg tror helt klart at Nvidia vil klare seg fint. Riktignok er dette de største markedene men Nvidia sitter ikke stille.

De har Ion produktene, Tegra produktene osv. og det vil nok bare komme mer av dette og de ekspanderer stadig mot nye markedsområder hvor "duopolen" til Intel/AMD ikke er gjeldende.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...