Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Mal; Er han/hun interesser, evt. har jeg sjans?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Folk oppretter ikke tråder for å få et svar. Med unntak av de mest kompliserte situasjonene, der trådstarteren har brukt timesvis på å skrive førsteposten, kjenner han allerede svaret. Folk oppretter tråder fordi de halvveis håper at noen skal komme og løse problemene for dem.

 

Hva mener du med dette?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Med mindre Norge er en celledø nasjon, er alt dette allmennkunnskap.

 

Slike tråder vil aldri forsvinne. En mal som dette vil ikke ha noen effekt, sticky eller ikke. For folk ønsker personlig tilbakemelding. Tilbakemeldig fra folk som kjenner til deres situasjon. Sjekketips? Bruk google.

 

Man skulle kanskje tro at dette er allmennkunnskap, men det er utrolig mange som snubler i det trådstarter tar opp og som ikke skjønner det selv.

 

Riktignok ville de nok ha snublet selv etter å ha lest denne tråden, ikke fordi tråden er dårlig, men rett og slett fordi de ikke har selvinnsikt nok til å forstå hva de gjør feil eller burde/ikke burde gjøre.

Lenke til kommentar

Folk vet allerede sånn omtrent hva slags svar de skal få, men de oppretter tråder likevel. Kanskje de tror at situasjonen deres er veldig spesiell. Ellers tror de at problemet på magisk vis skal løse seg uten at de trenger å gjøre så mye selv.

 

Sånn ja, det har du helt rett i.

Lenke til kommentar

* Prøv å snakke minst ti minutter med det motsatte kjønn hver dag.

Haha, kom igjen! Er dette for barneskoleelever?

 

* Gjengjeld de tegnene for interesse som hun allerede har gitt deg.

Dette skal man være forsiktig med. Skal man holde interessen oppe så kan du ikke gjøre det for lett for henne. Alt blir kjedelig etterhvert uten en kamp og hun vil føle at du er billig. En langt bedre metode vil være å gjengjelde tegnene med f.eks. stryking på armen, handleker, etc. og dereter trekke seg noe unna og så begynne på igjen senere. Altså to steg frem og et steg tilbake. Det jeg vil foreslå

 

- To steg frem og et steg tilbake. Ikke glem å flørt og eskaler flørtingen. Hvis man ikke flørter så vil du havne i vennesonen og det vil føles merkelig (ihvertfall for henne) å begynne å drive seksuelt med en venn. En venninne av meg gjorde den tabben, hun likte meg og jeg synes hun er veldig hyggelig og jeg har vært og besøkt familien hennes. Hun hadde ikke flørtet med meg i det hele tatt og så sendte hun meg en melding om at hun likte meg. Hva skal jeg svare når jeg ikke har noen følelser for henne? (og jeg drev på med en annen)

- Ikke nøl eller vær nervøs. Gå f.eks. rett bort til jenta og si hei når du møter henne. Flørtingen skal ikke være nølende.

- Være spontan og gjør ting utenom det vanlige, også når du flørter.

- Vær en leder. F.eks. vil du ha med jenta til parken, så sier du ikke. "Er det greit om vi stikker til parken?" og ihvertfall ikke. "Hvor skal vi gå?" Ikke spør, hvis hun ikke har lyst så sier hun ifra.

- Ikke være klingete. Du trenger ikke å være med henne 24/7. F.eks. er dere i butikken så trenger du ikke å følge henne rundt hele tiden. Begge to trenger rom.

- Bruk humor hvis mulig. Denne kan være noe vanskelig hvis man ikke har naturlig talent.

 

Man trenger ikke alt dette for å få seg en jente, spesielt når man er ung og jentene er interesert i å få sin første kjæreste, men det hjelper.

Endret av Camlon
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Jeg sliter litt med å få meg dame. Bør jeg kjøpe bare-internettilgjengelig ''Double Your Dating''-boken? Det står hvordan man møter en ukjent jente og får sitt første kyss iløpet av 20 min bla...

 

Å lese masse teori vil ikke nødvendigvis gi deg resultater.

 

Et spørsmål; 1. Hva har du hittil gjort for å få deg dame? Har du snakket med jenter? Vist noen interesse for noen?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Å ha samtaler med jenter - hvor bare du og henne snakker - hver eneste dag (si 10 minutter), er noe mange ikke har. Å konversere, og å forstå jenter er noe som er særdeles viktig. Det ikke like lett for alle å holde en slik samtale, noe vi ser her på forumet. Jeg vil hevde at mesteparten av guttene ved min skole aldri fører noen lengre samtale med det motsatte kjønn i løpet av en dag. De aller fleste går rundt i guttegjengene sine, sitter ved datamaskinen, eller hører musikk. Man isolerer seg, og mange klarer ikke engang holde en skikkelig samtale med en jente, fordi de aldri er vandt til det, eller de føler at det er utenfor comfort-sonen deres.

Det er merkelig. Jeg husker det var slik på barneskolen på min skole, men det sluttet på ungdomskolen når folk begynte å feste og spesielt på videregående. På universitetet så driver til og med en person som har hår stikkende ut av en føflekk på ansiktet, og har en tendens til å skryte av karakterene sine, å prater med jenter. Jeg føler meg ihvertfall ikke som en guro. For meg kommer slike ting ganske unaturlig, så jeg har forbedret meg noe massivt siden jeg var yngre. Men jeg har forsatt mye å lære.

 

Som jeg har nevnt; Dette er en generell innføring i hvordan man burde opptre overfor jenter. «Malen» er lagd kortest og enklest mulig, slik at folk som ikke har draget på damene skal få en grunnleggende innføring i hva som er attraktivt/ ikke attraktivt.

 

Innlegget ditt – som forøvrig stinker «The Game» og diverse «How to be/become/etc. Alfa-male»- bøker er noe mer avansert om attraksjon og hvordan du kan opptre. Å drive med push-pull teknikker på skolen, for å unngå å virke «needy» og kjedelig er ikke noe normale gutter trenger. Som jeg nevnte; man trenger ikke lese hele «Sjekketråden» for å få seg mus. Det er nok at man fokuserer på enkle ting og prinsipper, som å konversere, ha en flørtende attitude samt øyekontakt. Når du nevner dette med «eskalering» og «vennesone» må jeg le litt. PUA. Jeg sier det igjen; følg de enkle punktene; det er mer enn nok for de fleste. Når jeg skrev «gjengjeld tegnene» så gjorde jeg det for å være så konsis som mulig, og generelt sett vil dette oppfattes som attraktivt, og ikke «needy». Det finnes forskjeller på å spamme ned en jente med «skjera» meldinger, og det å faktisk vise interesse.

 

Det går ikke an å si til en halvveis usikker person (som ikke har hatt dame-suksess) at han ikke skal være nervøs når han snakker med jenta han er interessert i. Det er totalt normalt å være nervøs, og det går ikke an å «forandre» realiteten; altså «prøve» å virke alfa når du egentlig ikke er det, det skinner rett igjennom. Å være spontan og gjøre ting utenom det vanlige blir ofte sett på som idiotisk hvis du fra før av er han litt «stille, usikre personen». Vær det beste av deg selv, ikke prøv å være noen andre – men fokuser på gode attraktive sider.

 

Det jeg skrev er kanskje ikke så nyttig for ungdomskoleelever. Men jeg mener absolutt at universitetselever som har problemer med jenter bør lese dette. For noen kommer det å være spontan naturlig, det kommer naturlig å være en leder, det kommer naturlig at de lar henne være i en stund. Men for andre gjør det ikke, og forstår de ikke de tingene jeg snakker om så vil de ha store problemer med å få seg dame og spesielt beholde henne. F.eks. det med to steg frem og et steg tilbake er kjempeviktig. Jeg mister også interessen om jeg føler jenta er for lett og alltid henger over meg.

 

Jeg vil ikke sammenligne det jeg nevner så mye med game theory. Jeg har aldri lest veldig mye fra PUA-nettverket. Jeg har lest begynnertingene når jeg var yngre og jeg har fokusert senere på tiltrekning, så da har jeg lest "attraction is not a choice". Jeg fokuserte på tiltrekning, fordi jeg følte at jeg var flink nok til å få jenter til å møte jenter og få dem til å like meg.

 

At man legger til noen ting betyr ikke at man forandrer personlighet. Jeg er forsatt en hyggelig fyr, en som jobber hardt på skolen, som ofte blir beskrevet som søt av jenter. Men det går ann å legge til noen gode egenskaper. Slike egenskaper er også viktig for å komme seg frem i business. Og det er viktig for å forstå hvordan man holder et langvarig forhold fungerende. Det er altfor mange som skiller seg i dag, fordi de føler at forholdet deres bare blir kjedelig rutine.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg sliter litt med å få meg dame. Bør jeg kjøpe bare-internettilgjengelig ''Double Your Dating''-boken? Det står hvordan man møter en ukjent jente og får sitt første kyss iløpet av 20 min bla...

 

Å lese masse teori vil ikke nødvendigvis gi deg resultater.

 

Et spørsmål; 1. Hva har du hittil gjort for å få deg dame? Har du snakket med jenter? Vist noen interesse for noen?

 

Wendelinho er tilbake.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...